Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie śliczne :lol!: Fajnie, że uratowaliście Kaje. Piękna sunia! ;-)

Dzięki:loveu:, zapraszam częściej;).

Byliśmy na spacerku, ale jak zwykle zapomniałam aparatu:oops:. Więc mam kilaka z telefonu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow! :-o niezłe ten twój telefon foty robi!
Super zdjęcia. Ale Cortezik ma ładne ząbki :loveu:

Cyfrówkę mam gorszą, a uwierz mi że robi ładniejsze;).
Dzięki:loveu::loveu::loveu:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
no to postępy widzę :loveu: czego je teraz nauczysz ??

Kaja już wiele komend znała jak tylko ją ze schroniska przywieźliśmy, wystarczyło je trochę dopracować:razz:. Tak więc już "siad" wykonuje bez słów:loveu:. Cortezika rozpieściłam strasznie:oops:. Jako szczeniaka nauczyłam go tylko siadania i "czekaj" jako "zostań", ostatni mnie naszło na szkolenie go i w tydzień nauczył się "leżeć"(myślę, że jak na dwu letniego psa to szybko), teraz "podaj łapę":cool3:.

Posted

Cześć :lol: może swoje podrzuce na szkółke, co ? ale uprzedzam spaniel jest głuchy jak pień kiedy się go woła. Ale jak sypie karme do miski to słyszy z daleka :mad:"Zostań" to wogóle nie kuma o co biega i dalej biega :eviltong: A Mejsi "leżeć" to i owszem ale na łóżeczku pańcia młodszego :evil_lol:

Posted

cortezik_25 napisał(a):
myślę, że jak na dwu letniego psa to szybko), teraz "podaj łapę":cool3:.

Moja Elza ma 3 lata a pojmuje wszystko w 5 min. Tylko jak się już czegoś nauczy to nie ma już powtarzania...:evil_lol: Moja Sonia ma już ponad 10lat to już wogle się nie chce uczyć:diabloti:

Posted

Cześć Wszystkim:multi:

cześć :loveu:
no to Ty strasznie rygorystyczna jesteś:crazyeye:
;-)

Ja?? Za gotowane serduszka zrobią wszystko:evil_lol:

Cześć :lol: może swoje podrzuce na szkółke, co ? ale uprzedzam spaniel jest głuchy jak pień kiedy się go woła. Ale jak sypie karme do miski to słyszy z daleka :mad:"Zostań" to wogóle nie kuma o co biega i dalej biega :eviltong: A Mejsi "leżeć" to i owszem ale na łóżeczku pańcia młodszego :evil_lol:

To trudny przypadek:eviltong:. Musisz je u mnie zostawić na rok:diabloti:

Moja Elza ma 3 lata a pojmuje wszystko w 5 min. Tylko jak się już czegoś nauczy to nie ma już powtarzania...:evil_lol: Moja Sonia ma już ponad 10lat to już wogle się nie chce uczyć:diabloti:

Corek to jest uparciuch więc myślałam, że się już nie nauczy:roll:(Maciej powiedział, że jak on załapie to zje własne kapcie:evil_lol:. Życzymy mu smacznego). Sonia ma 10 lat:crazyeye:, w życiu bym jej tyle nie dała:loveu:.

Hejka:bye:
CO tam u was???

Dzięki, dobrze. Widzę, że mam nową koleżankę na nk:p