Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cortezik_25 napisał(a):
Może tak, nie wiem jakie pytania mogą być zadawane mi:cool1:; nie wiem na co mam sie przyszykować:roll:

Cortezik, moga Cie pytac czy lubisz zwierzeta, czy je masz, albo co zrobisz gdy piesek bedzie sie bal, wyl. Moga Cie zapytac o hobby, ile czasu powiecasz swoim psom, co im dajesz jesc, jak rozwiazujesz problemy, czy dajesz sobie rade w stytuacjach stresowych i z tzw. trudnym klientem.

Trzymam kciuki i ja :kciuki:

Posted

Cortezik, moga Cie pytac czy lubisz zwierzeta, czy je masz, albo co zrobisz gdy piesek bedzie sie bal, wyl. Moga Cie zapytac o hobby, ile czasu powiecasz swoim psom, co im dajesz jesc, jak rozwiazujesz problemy, czy dajesz sobie rade w stytuacjach stresowych i z tzw. trudnym klientem.

Dzieki:loveu:, tego było mi trzeba.

Trzymam kciuki i ja :kciuki:

Nie dziękuje:p

Posted

Swoim psiakom pozawiazuj czerwone wstazeczki i niech tez trzymaja lapki zacisniete za Pancie. Ubierz sie w jasne, optymistyczne kolory, ktore wzbudzaja zaufanie, nie na czarno ;) Badz dzielna, jestesmy z Toba.

Posted

Dzięki Dziewczynki:loveu::loveu:

Ja już wróciłam, nie było tak źle:roll:, No może troćke sie poplątałam. Jetem umówiona na 9 marca i jak mi dobrze pójdzie to mam 2u miesięczne szkolenie:multi:.

Posted

Cześć:multi:

Ale się wściekłam:angryy:. Byłam przed chwilą przed blokiem z kortezem. Rzucałam mu frisbee, idzie dziewczyna z westem na automacie. No i puściła go do mojego i psy sie na siebie rzuciły. Nic się żadenemu nie stało, ale patrzyła na mnie jakby to była wyłącznie moja wina:roll: