Cortezik_82 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 sandrulka napisał(a):fajne filmiki a z tym tunelem to niezłe jaja:) pozdrawiamy gorąco! dzięki:loveu:, nienawidzę tej przeszkody:sad: Quote
halgre Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Śliczne foty :loveu::loveu::loveu: http://img140.imageshack.us/img140/424/dsc08970.jpg - to na ciebie tak krzyczy ? No, a te filmiki - suuuuper :loveu::loveu::loveu: Kapitalnie sobie radzi maleństwo :loveu::evil_lol::multi::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='halgre58']Śliczne foty :loveu::loveu::loveu: http://img140.imageshack.us/img140/424/dsc08970.jpg - to na ciebie tak krzyczy ? No, a te filmiki - suuuuper :loveu::loveu::loveu: Kapitalnie sobie radzi maleństwo :loveu::evil_lol::multi::loveu: Dzieki:loveu::loveu::loveu:, tak na mnie bo jak mu mogłam patyczka nie rzucić:evil_lol: Quote
halgre Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Cortezik_82']Dzieki:loveu::loveu::loveu:, tak na mnie bo jak mu mogłam patyczka nie rzucić:evil_lol: Ach taaak ... :crazyeye: No to pańcia - rzucaj szybko patyczka maluszkowi :multi::multi::multi: Quote
Cortezik_82 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='halgre58']Ach taaak ... :crazyeye: No to pańcia - rzucaj szybko patyczka maluszkowi :multi::multi::multi: Rzucony:lol: Quote
halgre Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nooooooo ... i patrz jaki szczęśliwy zaraz :multi::multi::multi: jak się cieszy :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :multi: Idzie mu coraz lepiej :multi: Gratulacje!!! Quote
laurin Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 cześć:loveu: nic tylko treningi i treningi... zamęczysz bidusia;):loveu: Quote
joanika Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :tort: :bday::bday: :BIG: wszystkiego najlepszego [SIZE=1][SIZE=2]życzę Cortezikowi: obudzenia w sobie instynktu norowca, dni bezstresowych, kijaszków na każdym kroku i więcej wolnej (czyt. bez psów;)) przestrzeni po każdej zaliczonej przeszkodzie ps.sportowcy-agilitowcy idą lulu Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :new-bday: Najlepszego Corteziku :BIG: 100 Lat :tort: :laola: Quote
Cortezik_82 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='halgre58']Nooooooo ... i patrz jaki szczęśliwy zaraz :multi::multi::multi: jak się cieszy :loveu: Dobrze, że zwykłym kijem idzie go uszczęśliwić:lol: [quote name='***Paulina***']:multi: Idzie mu coraz lepiej :multi: Gratulacje!!! Dzięki:loveu: [quote name='laurin']cześć:loveu: nic tylko treningi i treningi... zamęczysz bidusia;):loveu: Cześć:loveu: Zabawa tez jest:eviltong:, jeden długi spacerek z rzucaniem piłki:p. Go sie nie da zmęczyć:diabloti:(próbowałam) Quote
Cortezik_82 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='joanika']:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :tort: :bday::bday: :BIG: wszystkiego najlepszego [SIZE=1][SIZE=2]życzę Cortezikowi: obudzenia w sobie instynktu norowca, dni bezstresowych, kijaszków na każdym kroku i więcej wolnej (czyt. bez psów;)) przestrzeni po każdej zaliczonej przeszkodzie ps.sportowcy-agilitowcy idą lulu [quote name='anitaaa i bartis']:new-bday: Najlepszego Corteziku :BIG: 100 Lat :tort: :laola: Dziękuje bardzo w imieniu Cortezika:loveu::loveu::buzi: Quote
sandrulka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Corteziku wszystkiego najlepszego!!!:new-bday::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Cortezik_82 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='sandrulka']Corteziku wszystkiego najlepszego!!!:new-bday::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Dziekujemy ślicznie:loveu::loveu::buzi: Cortzik wycałowany:loveu: Quote
halgre Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ha... impreza tu chyba jest ... :evil_lol: Cortezik dzisiaj ma drugie urodzinki ... Życzymy z Dindusiem Cortezikowi dłuuugich lat życia, oczywiście w zdrowiu, dłuugich spacerków, biegania za patolami, żeby zawsze był wesolutki i wszystkiego co naj... naj ... Przynieśliśmy wam tort: ale najpierw może zjedzcie śniadanko urodzinowe: Quote
laurin Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cześć:multi::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Quote
Katarama Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Witam :) Nie wiem dlaczego do tej pory nie widziałam galerii tak świetnych psiaków. Całe szczęście już jestem i będę w miarę możliwości często zaglądać. Quote
***Paulina*** Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :laola::laola: :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: WSZYSTKIEGO NAJNAJ DLA CORTEZIKA!!! Quote
C&B Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Sto lat, sto lat Niech żyje żyje nam! Sto lat mało jeszcze Sto lat mało jeszcze To niech żyje całe [SIZE=7]200! Naj dla cudaśka Cortezika! Życzy: Dominika Czika i Bary Quote
Karolina. Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [SIZE="5"]:loveu: Wszystkiego najlepszego !!! :loveu: Quote
Cortezik_82 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='halgre58'] Ha... impreza tu chyba jest ... :evil_lol: Cortezik dzisiaj ma drugie urodzinki ... Życzymy z Dindusiem Cortezikowi dłuuugich lat życia, oczywiście w zdrowiu, dłuugich spacerków, biegania za patolami, żeby zawsze był wesolutki i wszystkiego co naj... naj ... Przynieśliśmy wam tort: ale najpierw może zjedzcie śniadanko urodzinowe: [quote name='laurin']Cześć:multi::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ [quote name='Katarama']Witam :) Nie wiem dlaczego do tej pory nie widziałam galerii tak świetnych psiaków. Całe szczęście już jestem i będę w miarę możliwości często zaglądać. http://www.thecaninecookery.com/the-canine-cookery/images/dog-birthday-cake.JPG [quote name='***Paulina***']:laola::laola: :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: WSZYSTKIEGO NAJNAJ DLA CORTEZIKA!!! http://img12.imageshack.us/img12/7430/03804ef93683bec56a726f9.jpg [quote name='Domka_Czika'] Sto lat, sto lat Niech żyje żyje nam! Sto lat mało jeszcze Sto lat mało jeszcze To niech żyje całe [SIZE=7]200! Naj dla cudaśka Cortezika! Życzy: Dominika Czika i Bary [quote name='Karolina&Lucky']:loveu: Wszystkiego najlepszego !!! :loveu: Cześć Dziewczynki:loveu: Dziękujemy za pamięć, życzenia oraz torciki:loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi:. Imprezka raczej skromna:lol:. Quote
Inkaa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [SIZE="3"]wszystkiego najlepszego!! :multi::multi: Quote
Cortezik_82 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Inkaa']wszystkiego najlepszego!! :multi::multi: Dziękujemy bardzo:loveu::loveu::buzi::buzi::buzi: Quote
dysia-u Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 witamy się w poniedziałek :loveu: i życzymy pogodnego tygodnia Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 MY TEZ PRZESYLAMY NAJLEPSZE ZYCZENIA :klacz::new-bday::tort::new-bday::klacz: Quote
Recommended Posts