Bartiśkowa_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://img12.imageshack.us/img12/439/obraz053jq0.jpg świetne zdjęcie :loveu: Kaja taka słodka jest :lol: Quote
Ulka18 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale piękne zdjecia :klacz: Kaja wreszcie biega do woli, pieknie wyglada w ruchu :loveu: Cortezik maly silacz, patyczek ma 3 razy wiekszy niz on sam :p Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Dżem dobry wszystkim:p [quote name='agusiazet']Zajrzałam i jestem zachwycona!!! Nasza mielecka Kaja super trafiła:) Ciesze się, że Ci się podoba:loveu::loveu::loveu::loveu:. Zapraszam częściej;) [quote name='laurin']super macie plenerki:p Fakt:razz: za blokiem park, 100m dalej górki, a po drugiej stronie ulicy las. Tak, że jest gdzie biegać:-). [quote name='anitaaa i bartis']http://img12.imageshack.us/img12/439/obraz053jq0.jpg świetne zdjęcie :loveu: Kaja taka słodka jest :lol: [quote name='Ulka18']Ale piękne zdjecia :klacz: Kaja wreszcie biega do woli, pieknie wyglada w ruchu :loveu: Cortezik maly silacz, patyczek ma 3 razy wiekszy niz on sam :p Dzięki:loveu::loveu::loveu: Bo Cortezik wychowywał się z owczarkami i chyba sam myśli, że jest onkiem:cool3: Quote
laurin Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 fajnie sobie biegają :loveu: moja mała też już niedługo będzie na polku biegać :lol: Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='laurin']fajnie sobie biegają :loveu: moja mała też już niedługo będzie na polku biegać :lol:[/quote] Zobaczysz jeszcze dwa miesiące i maleństwo Ci piłkę do siatki przyniesie :evil_lol: Quote
laurin Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Cortezik_82']Zobaczysz jeszcze dwa miesiące i maleństwo Ci piłkę do siatki przyniesie :evil_lol:[/quote] hihihi już się nie mogę doczekać :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://img516.imageshack.us/img516/1601/lololfu7.jpg świetne :multi: Quote
laurin Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 świetne masz te psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Jedyne zdjęcie Corcia z kokardką:p(troche choinkowe:roll:i ze mna:oops:) Quote
***Paulina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Super masz te psiaki:loveu::loveu::loveu: Jeden piękniejszy od drugiego:loveu: Quote
Ulka18 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [SIZE="3"]Psiaki psiakami, ale jak ich Pancia jest ladna :loveu:[SIZE="3"] I jakie ma dobre serce :fadein: Po mielecka Kaje jechala z Męzem autobusem az z Bydgoszczy :p To ponad 550 km !!! Rzadko sie zdarza spotkac tak wspaniale osoby, ktore cala noc jada po psa ze schroniska !!! Ja takich osób wczesniej nie spotkalam, a dzialam w Mielcu juz ponad 4 lata. [SIZE="4"]Jeszcze raz dziekuje za adopcje Kai :Rose: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 bardzo ładnie razem wyglądacie :loveu: Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='***Paulina***']Super masz te psiaki:loveu::loveu::loveu: Jeden piękniejszy od drugiego:loveu: Dzięki bardzo:loveu::loveu::loveu: [quote name='Ulka18']Psiaki psiakami, ale jak ich Pancia jest ladna :loveu: I jakie ma dobre serce :fadein: Po mielecka Kaje jechala z Męzem autobusem az z Bydgoszczy :p To ponad 550 km !!! Rzadko sie zdarza spotkac tak wspaniale osoby, ktore cala noc jada po psa ze schroniska !!! Ja takich osób wczesniej nie spotkalam, a dzialam w Mielcu juz ponad 4 lata. Jeszcze raz dziekuje za adopcje Kai :Rose: Aż nie wiem co mam powiedzieć:oops: Quote
Cortezik_82 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']bardzo ładnie razem wyglądacie :loveu:[/quote] Dżamkuje:p Quote
Cortezik_82 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 YouTube - Obraz 015 YouTube - Obraz 044 Quote
Cortezik_82 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Zdjęcia też na poprzedniej stronie Quote
Ulka18 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Psiaki pieknie pod kolor ubrane, Kajunia pomaranczowe szeleczki, Korek w ubranku pomaranczowe akcenty, no i frisbee tez dobrane :loveu: A jaka Kajunia uchachana i szczesliwa :iloveyou: http://img19.imageshack.us/img19/7570/obraz050ww2.jpg Quote
Cortezik_82 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Ulka18']Psiaki pieknie pod kolor ubrane, Kajunia pomaranczowe szeleczki, Korek w ubranku pomaranczowe akcenty, no i frisbee tez dobrane :loveu: A jaka Kajunia uchachana i szczesliwa :iloveyou: http://img19.imageshack.us/img19/7570/obraz050ww2.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak dziś szliśmy w stronę lasu to Kaja od razu wyczuła, że idziemy biegać. Maćiek mówi, że to nie ten sam pies. Szczęście to aż od niej bije:p Quote
Recommended Posts