Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżem dobry wszystkim:p

[quote name='agusiazet']Zajrzałam i jestem zachwycona!!! Nasza mielecka Kaja super trafiła:)

Ciesze się, że Ci się podoba:loveu::loveu::loveu::loveu:. Zapraszam częściej;)

[quote name='laurin']super macie plenerki:p

Fakt:razz: za blokiem park, 100m dalej górki, a po drugiej stronie ulicy las. Tak, że jest gdzie biegać:-).

[quote name='anitaaa i bartis']http://img12.imageshack.us/img12/439/obraz053jq0.jpg świetne zdjęcie :loveu: Kaja taka słodka jest :lol:

[quote name='Ulka18']Ale piękne zdjecia :klacz:
Kaja wreszcie biega do woli, pieknie wyglada w ruchu :loveu:
Cortezik maly silacz, patyczek ma 3 razy wiekszy niz on sam :p

Dzięki:loveu::loveu::loveu:

Bo Cortezik wychowywał się z owczarkami i chyba sam myśli, że jest onkiem:cool3:

Posted

[quote name='laurin']fajnie sobie biegają :loveu: moja mała też już niedługo będzie na polku biegać :lol:[/quote]

Zobaczysz jeszcze dwa miesiące i maleństwo Ci piłkę do siatki przyniesie :evil_lol:

Posted

[quote name='Cortezik_82']Zobaczysz jeszcze dwa miesiące i maleństwo Ci piłkę do siatki przyniesie :evil_lol:[/quote]

hihihi już się nie mogę doczekać :multi:

Posted

[SIZE="3"]Psiaki psiakami, ale jak ich Pancia jest ladna :loveu:[SIZE="3"] I jakie ma dobre serce :fadein: Po mielecka Kaje jechala z Męzem autobusem az z Bydgoszczy :p To ponad 550 km !!! Rzadko sie zdarza spotkac tak wspaniale osoby, ktore cala noc jada po psa ze schroniska !!! Ja takich osób wczesniej nie spotkalam, a dzialam w Mielcu juz ponad 4 lata.

[SIZE="4"]Jeszcze raz dziekuje za adopcje Kai :Rose:

Posted

[quote name='***Paulina***']Super masz te psiaki:loveu::loveu::loveu:
Jeden piękniejszy od drugiego:loveu:

Dzięki bardzo:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Ulka18']Psiaki psiakami, ale jak ich Pancia jest ladna :loveu: I jakie ma dobre serce :fadein: Po mielecka Kaje jechala z Męzem autobusem az z Bydgoszczy :p To ponad 550 km !!! Rzadko sie zdarza spotkac tak wspaniale osoby, ktore cala noc jada po psa ze schroniska !!! Ja takich osób wczesniej nie spotkalam, a dzialam w Mielcu juz ponad 4 lata.

Jeszcze raz dziekuje za adopcje Kai :Rose:

Aż nie wiem co mam powiedzieć:oops:

Posted

[quote name='Ulka18']Psiaki pieknie pod kolor ubrane, Kajunia pomaranczowe szeleczki, Korek w ubranku pomaranczowe akcenty, no i frisbee tez dobrane :loveu:

A jaka Kajunia uchachana i szczesliwa :iloveyou:
http://img19.imageshack.us/img19/7570/obraz050ww2.jpg

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak dziś szliśmy w stronę lasu to Kaja od razu wyczuła, że idziemy biegać. Maćiek mówi, że to nie ten sam pies. Szczęście to aż od niej bije:p