Kamila_s Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='sonikowa']Maleńkie pokażcie się! Kto mógłby zrobić ogłoszenia? Tekst jest![/quote] ja zrobilam juz allegro i dalam na profil;) Quote
idusiek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 i dzien dobry maluchi ;) moze dzisiaj się cos dla Was znajdzie... Quote
sonikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 maluszki kochane, może dziś ktoś was zauważy? Dogo, kto moze porobić ogloszenia maluchów? Quote
idusiek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 wch, ja tez bym zajrzała, ale za duzo tego na głowie :roll: Quote
sonikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Fela, ty jutro będziesz w schronisku? Daj znać co z maluchami. Strasznie podle się czuję, że nie mogę ich wziąć do siebie. I nikt sensowny nie zgłosił się z allegro? Takie słodziasy... Quote
Fela Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Jedna dziewczynka dzwoniła tylko (młodziutki głosik), chciała 3 z lewej :roll: Przekręć do mnie jutro rano, bo chyba nie zapisałam twojego tel. Quote
patusia0922 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 5. www.animalia.pl 6. www.wegetarianie.pl 7. www.gielda.bai.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 11. www.autogielda.pl 12. www.ogloszenia.yellowpages.pl 13. www.se.com.pl 14.www.adopcjapsa.pl 15. www.emetro.pl 16. www.pupile.com 17. www.rozglos.net 18. www.anonseogloszenia.pl 19. www.najpewniej.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl 22. www.vendito.pl 23. www.e-zwierzak.pl 24. www.twoje-ogloszenia.pl 25. www.poszukiwane.pl 26. www.adpedia.pl 27. www.ogloszenia.aleokazja.pl 28. www.olx.pl 29. www.szybko-sprzedam.pl 30. www.sprzedasz.pl 31. www.tablica.com 32. www.pchlitarg.info.pl 33. www.ogloszenia.infoweb.pl 34. www.neeon.pl 35. www.adopcje.org.pl 36. www.adopcje.8p.pl (dla psich staruszków) 37. www.schronisko24.pl na tych stronach zrobilam ogloszenia niekore strony nie byly akutalne ale napewno na 30 stronach pieski są :) Quote
auraa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Balbinka i Malwinka już są u mnie. To naprawdę straszne maleństwa. Moim zdaniem one mają juz z 8 tygodni. są bardzo ruchliwe i sprawne. Jedna zeskoczyła z wersalki a druga usiłowała zejśc ze schodów. Biedaczka zleciała ale na szczęście miała miękkie lądowanie na poduszkę do koszyka Freda. Jesteśmy po kąpieli to nie był smrodek ale smrodzicho. Sznurek i Misiek tak nie śmierdzielli albo juz nie pamiętam;) Quote
ludwa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ooo, to spryciule Ci się trafiły:lol:, wesoło będziesz z nimi miała;) Quote
sonikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dziewczyny, ALARM, dwa szczeniaki jeszcze krążą po Wawie w poszukiwaniu tymczasu. Kto je przygarnie choć na chwilę? Quote
idusiek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ciotki, ALARM, dwa szczeniaki jeszcze krążą po Wawie w poszukiwaniu tymczasu. Kto je przygarnie???? :placz:Znacie jakis tymczas szczeniakowy????:placz: Quote
sonikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Podnosze. ALARM TRWA! DWA MALEŃSTWA NIE MAJĄ GDZIE SPAĆ, BŁAGAMY O POMOC. Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/ Quote
idusiek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Laski , szczeniory pojechały dzisiaj do Otrębusów, bo nie mozan ich było wozic i wozic.... Pobędą tam na razie a jutro znowu bedziemy kombinowac. Jakby co, tymczas oferuje dla nas Bazyliah, tylko ze małe będą w łazience zamknięte ;) ale myslę, ze to akurat nie jest jakis problem ... Quote
sonikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ida, ale co dokładnie mówi lekarz? To może być na tle nerwowym, stres itd. Może mieć podłoże neurologiczne. Na penwo trzeba by mu zrobić dokładniejsze badania. Quote
sonikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='idusiek']tymczas oferuje dla nas Bazyliah, tylko ze małe będą w łazience zamknięte ;) ale myslę, ze to akurat nie jest jakis problem ...[/quote] To na pewno nie jest problem, przecież one małe jeszcze są, dużo śpią na pewno. Czyli jutro szukamy dłuższego tymczasu ;) Bazyliah, jeszcze raz dziekuję za szybką reakcję!! Quote
idusiek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 TERAZ jeszcze O PORADĘ TEŻ PROSZĘ: Jeżeli pies biega w kółko i łapie się za ogon i go gryzie ( do krwi ) to jest to choroba sieroca czy jakaś inna - psychiczna ? i czy uleczalne, do wyprowadzenia czy pies do uśpienia ( opinia lekarza :roll: ...) ? Ja sie nie znam, może ktoś z onków pomoże, bo to długowłosy onek ....:-( :-( Lekarz powiedzial, że to świr, ze to jakas choroba psychiczna :oops: Quote
idusiek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bazyliah daje tymczas na chwilę do czasu znalezienia czegos innego, czegos na stałe, ma kocioł i kilka psów na DT ;) ale na chwilę da radę ;) Quote
Bazyliah Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='idusiek']TERAZ jeszcze O PORADĘ TEŻ PROSZĘ: Jeżeli pies biega w kółko i łapie się za ogon i go gryzie ( do krwi ) to jest to choroba sieroca czy jakaś inna - psychiczna ? i czy uleczalne, do wyprowadzenia czy pies do uśpienia ( opinia lekarza :roll: ...) ? Ja sie nie znam, może ktoś z onków pomoże, bo to długowłosy onek ....:-( :-( Lekarz powiedzial, że to świr, ze to jakas choroba psychiczna :oops:[/quote] W większości przypadków jest to uleczalne - jeśli to z psychiki wynika. Rozumiem, że zdrowy, żadnych chorób? Idusiek - opisz gdzie jest pies, jaka opieka, wszystko, co wiesz o psie. Szczeniorki mogą trafić na awaryjny DT do kuchni, zastanowiłam się na spokojnie, dam radę tak przeorganizować. Kuchnia oczywiście widna, ponad 10m2. Na wstępie muszę je oddzielić od reszty. Quote
ludwa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 zależy jak bardzo gania za tym ogonem i jakie ma przejścia. Byl tu już wątek takiego psa. W tym akurat przypadku pies się ostro nakręcał, był aargesywny, skończyło się uśpieniem:razz:. Ale sama przechodzę koło posesji, gdzie onkowaty co prawda nie wygryza ogona ale kręci się czasami nieźle a ma czasem na podwórku yorka, biega luzem i w ogóle jest oki.... Na pewno pies wymaga pracy i cierpliwości. Szkoleniowiec by się pewnie przydał... Quote
Recommended Posts