Lintie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='hanek']Ogłoszenie Dingusia: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Dingo Dajcie znać, czy czegoś nie pomyliłam. Na moje oko wszystko się zgadza. Dzięki, Hanek! :Rose::Rose::Rose: Quote
IKA & SONIA Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Allegro Dingusiowe: DINGO, Onek z wrośniętym łańcuchem, szuka domu (601027697) - Aukcje internetowe Allegro W razie jakichś poprawek dajcie znać! Quote
Lintie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Allegro Dingusiowe: DINGO, Onek z wrośniętym łańcuchem, szuka domu (601027697) - Aukcje internetowe Allegro W razie jakichś poprawek dajcie znać! Super, dzięki :Rose::Rose::Rose: Zastanawiam się tylko, czy pisać 'ONek' czy nie byłoby bezpieczniej 'ONkowaty' :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Hmm to może zrezygnujmy z Onka, bo onkowaty nie zmieści się w tytule. Wrośnięty łańcuch zostawiałbym, bo to zawsze bardziej chwyta ze serce ... Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Marysia1986 napisał(a):Mielismy na oku domek, jednak stwierdzilismy, ze jest to domek na 3. A po tym, jak pani powiedziala, ze dwa jej poprzednie psy nie dozyly 3 lat a trzymanie psa w domu to wydziwianie, to podziekowalismy serdecznie. I Dinguś dalej czeka i czeka. dobre dobre, jakie to ludzie mają dziwne przyzwyczajenia :diabloti::roll: Quote
Lintie Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Czy Dinguś miał podawany jakiś fiprex? Bo pokazało się słoneczko i za chwilę pewnie pokażą się kleszcze, może warto byłoby go zabezpieczyć... Quote
IKA & SONIA Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Piękny kawaler :loveu::loveu::loveu: widać, że szczęśliwy i zadowolony! Quote
bla Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no piękności, niech się w końcu ktoś zakocha i weźmie do domku heh Quote
Marysia1986 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 O raju, troche nie zagladalam, bo mnie nie bylo przy kompie, cudowny pychol! :loveu: Quote
moana Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zaczarowany Dingo, czy co ? :niewiem: Takie cudo i domu znaleźć nie może :shake: Quote
Marysia1986 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Uwaga, uwaga! Dinguś ma domek! Uśmiechnęło się do niego szczęśćie i zamieszkał w Regulicach w domu z ogrodem :loveu: Quote
bla Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jaaaaaaaaaaaak super :):):):)Pierwszy psiak, którym się zainteresowałam i zaczęłam dogo odwiedzać :):)Oby było mu już tylko lepiej ;)) Quote
Ada-jeje Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Mamy nadzieje ze trafil tak dobrze jak nasz Rebit :multi::multi::multi: a nowi wlasciciele wynagrodza cierpienia jakie poniosl z reki czlowieka. Quote
Recommended Posts