Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinguś już u mnie na tymczasie. W aucie był bardzo grzeczny: siedział u mnie na kolanach i tylko sporadycznie próbował wysiadać przez zamknięte okno :evil_lol: Z Azunią dogaduje się bardzo fajnie. Babunia ucieszyła się z towarzystwa, ale od razu wprowadziła porządek i wytłumaczyła juniorowi co wolno a czego nie wolno robić starszej pani :evil_lol: Nad relacjami z kotem pracujemy. Dinguś jest jeszcze troszkę zdezorientowany, w nocy kręcił się po domu i popiskiwał, ale już widać że z godziny na godzinę czuje się pewniej i spokojniej. Dzisiaj pohasały sobie oba z Babunią po śniegu. Teraz śpi na kocyku.

Posted

Lintie a Ty tak cichaczem sobie nastepnego bidaka przygarnelas, chyba Ci bardzo zal Rebita z Metkowa bylo, to teraz koles sobie odzyje za ta krzywde jaka mu wyrzadzono, szkoda tylko ze :diabloti: diabel ktory mu to zrobil nie zostanie ukarany. Az korci nastepnego diabla ukarac. :angryy:

Posted

A ja tu tez popiskuje za Dingusiem, bo to naprawde kochany psiak jest... i tak lazi krok w krok za pancią, i sprawdza i pomerduje, i mordę na kolana pakuje i liże po rękach... no sama psia słodycz, tylko kochać.

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:To tak po cichutku uknuly cioteczki spisek i cichaczem Dingusia do nowego domeczku...wiem wiem,..wszystko to dla bezpieczenstwa psa...bo idole i idolki gdyby zwiedzialy se o trasie i o godzinie wyjazdu- staranowalby autko w oczekiwaniu na autograf;)..no ale juz takserio calkiem..to jestesm szczesliwa, ze DT dla Dingusia jest...to piekny i madry piesio i zasluguje na dobre zycie..u Marysi mial piekne preludium nowej rzeczywistosci...nie moglby teraz trafic gdzies gorzej...dlatego jest u Lintie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale se cieszę:lol::lol::lol::lol:

Posted

Tak, Gonia, samochod musial podjechac zakamuflowany, bo tlum rozhisteryzowanych fanek Dingusia czekal kawalek dalej, tam gdzie zwykle chodzimy na spacery... no przeciez nie daloby sie przejechac :evil_lol:

Ja tez Dingusia nie zobacze szybko, ale licze na fotki jakies :p

Posted

Marysia1986 napisał(a):
Tak, Gonia, samochod musial podjechac zakamuflowany, bo tlum rozhisteryzowanych fanek Dingusia czekal kawalek dalej, tam gdzie zwykle chodzimy na spacery... no przeciez nie daloby sie przejechac :evil_lol:

Ja tez Dingusia nie zobacze szybko, ale licze na fotki jakies :p

Eh...Marysiu....znam ten ból..też tak mam jak z mają Ciepunią wychodzę:eviltong:...Ale się cieszę, że już Dinuś w domeczku..i Twoje psiaki w końcu odzyskają Pańcie dla siebie:lol::lol::lol:

Posted

Zaglądam do psiaczka, życzę mu dużo zdrówka i znalezienia szybko domku pełnego miłości! i oby ten co mu to zrobił poniósł kiedyś odpowiedzialność :angryy::mad:

Posted

[quote name='Lintie']A u nas pół metra śniegu...

Jejciu...jakie cudeńka....ale Ci dobrze Lintie...masz "takie śliczne widoki" na wyciągnięcie ręki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Jejciu...jakie cudeńka....ale Ci dobrze Lintie...masz "takie śliczne widoki" na wyciągnięcie ręki:loveu::loveu::loveu:

Z drugiej strony domu mam taki widok:

A do najbliższego sklepu cztery kilometry kopnego śniegu... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lintie']A z drugiej strony domu mam taki widok:

A do najbliższego sklepu cztery kilometry kopnego śniegu... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie......no..............:roll:Ale i dowalasz teraz..już teraz to zazdroszcze normalnie..a co tam sklep..na konika i heja- hop:multi::multi::multi::multi:a z boku piesy biegną..normalnie...hmmm..bajka....:loveu::loveu::loveu:

Posted

epe napisał(a):
Gonia!
Ty jak coś napiszesz-od razu się rozmarzyłam:loveu:
U Lintie jak w raju!:loveu:

No właśnie ja też..ale co po moich marzeniach...:razz:53m2 i waski korytarz..ot- całe moje marzenia...no ale dobre i to:lol:

Posted

Lintie, widoki co prawda piekne a wrod nich koniki i babcia Aza z nowym kolesiem, tylko ze teraz przy tak obfitych opadach sniegu nie ma czego Ci zazdroscic, chyba ze naprawde tylko tych widokow. :lol:

Posted

Ada, jest czego, wiesz jak sie fantastycznie galopuje przez takie zaspy? :razz:

A konikowi takie torby do siodla sie przypina, parkuje konia pod sklepem, robi zakupy i nie trzeba samochodu odsniezac ;)
A tu moj kopytny wlasnie na mnie czeka kiedy robie zakupy :diabloti:

Psa jeszcze wtedy nie bylo, ale tez grzecznie czeka przed drzwiami :eviltong:
Goniu, a na pocieszenie napisze Ci, ze ja tez dysponuje 53 metrami... ale wystarczy sie z kims dogadac, kto ma przydomowa stajnie. Ja za Foresta ucze corke wlasciciela angielskiego. A konik tylko do mojej dyspozycji jest :)

Posted

[quote name='Marysia1986']Ada, jest czego, wiesz jak sie fantastycznie galopuje przez takie zaspy? :razz:

A konikowi takie torby do siodla sie przypina, parkuje konia pod sklepem, robi zakupy i nie trzeba samochodu odsniezac ;)
:loveu::loveu::loveu: Czochranko dla Kabanoska! Moje dwa Pączusie pozdrawiają ;)Czemu zawsze jak jest taka pogoda, to ja całe dnie muszę spędzać w pracy? :wallbash:
Pan Kolega Sprytny nakarmiony, wymiziany i śpi sobie smacznie. Coś mu się chyba śni, bo strzyże uszami i łapkami przebiera...