__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Marysia1986 napisał(a):Uwaga, uwaga! Dinguś ma domek! Uśmiechnęło się do niego szczęśćie i zamieszkał w Regulicach w domu z ogrodem :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bla Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I jak tam, wiadomo jak Dinguś się zaaklimatyzował ??:) Quote
Lintie Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wszystko jest w porządku, Dinguś bardzo się zaprzyjaźnił z dziewczynkami. Najmłodsza Karolinka nie odstępuje go na krok :loveu: Niedługo postaram się podjechać i zrobić zdjęcia. Dziękujemy ProAnimals za pomoc w ogłoszeniach :Rose: Quote
Marysia1986 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 :multi:Nic tylko sie cieszyc! Czekamy na zdjecia Quote
Lintie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Byłam u Dingusia w środę - przepraszam, że fotki dopiero teraz, ale miałam problem ze zgraniem zdjęć na kompa :comp26: Chłopak przywitał mnie spokojny i wesolutki ( jak byłam u niego poprzednio, to był jeszcze troszkę zdezorientowany), ale brudny jak nieszczęście - Państwo mają właśnie remont i na podwórku stertę węgla, w której Dinguś z upodobaniem grzebie :evil_lol: Pychol miał za to uśmiechnięty i mam wrażenie, że boczki mu się nieco bardziej zaokrągliły. Zresztą zobaczcie: Quote
IKA & SONIA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Widać na fotkach, że Dinguś szczęśliwy :lol:. Poszczęściło się chłopakowi :multi::multi::multi: Quote
Marysia1986 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Bo psy dziela sie na czyste i szczesliwe :loveu: a on nowym wlascicielom tak do domu wchodzi, czy wrzucaja go przed wejsciem do wanny? :) Quote
Lintie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Marysia1986 napisał(a):Bo psy dziela sie na czyste i szczesliwe :loveu: a on nowym wlascicielom tak do domu wchodzi, czy wrzucaja go przed wejsciem do wanny? :) Dinguś na czas remontu jest na zewnątrz, ale Pani obiecała, że wykąpie go zaraz jak uprzątną ten węgiel... Quote
M@d Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Super :multi: Naszego Lumpa też wzięliśmy w czasie remontu (tuż po przeprowadzce do nowego domku), bo na czas remontu mieliśmy wzięty urlop i chcieliśmy aby w tym czasie się przyzwyczaił do nowych ludzi i miejsca... BTW - ZMIEŃCIE TYTUŁ! Pies ma już wygojoną szyję, ten tytuł ZNIECHĘCA do adopcji ... Taki tytuł jest może dobry jako "wzbudzacz współczucia" przy zbieraniu kasy na leczenie,, ale nie jako zachęta do wzięcia psa! Quote
bla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='M@d'] BTW - ZMIEŃCIE TYTUŁ! Pies ma już wygojoną szyję, ten tytuł ZNIECHĘCA do adopcji ... Taki tytuł jest może dobry jako "wzbudzacz współczucia" przy zbieraniu kasy na leczenie,, ale nie jako zachęta do wzięcia psa! Ale Dingulec juz w domku ;):):) Teraz trzeba tylko dział mu zmienić ;) Widać, że wesoły i szczęśliwy ;) I tak do końca świata już :multi: Quote
M@d Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :splat: Taa, coś mi się pokiełbasiło, kilka wątków czytałem... Dlatego w pierwszej części gratulowałem mu domku po przeczytaniu ostatnich stron wątku, a w drugie dopisanej jakiś czas później coś mi się "nie udało" :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Marysiu, zalozycielko watku, zmien tytyul, pies juz ma DS. :lol: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek potrzebuje pieniążków na hotelik... siedzi bardzo przestraszony w schronie, tam nie ma szans na adopcję :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html Quote
bla Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No i nie chce nikt Dingulca do nowego działu dać :( Quote
Lintie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A Dinguś u mnie na parę dni - jego rodzinka wyjechała na krótkie wakacje. Proszę jak pięknie zagojona szyja i uśmiechnięty pychol: A tu z moim tymczasowiczem Bazylem: Chłopaki zakolegowały od razu, rozrabiają jak dwa pijane zające. Przelatują przez mój ogródek jak mały tajfun... :roll: Trzeba będzie nową Pańcię Dingusia namówić na kolegę dla niego :diabloti: Quote
IKA & SONIA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Lintie dobrze kombinujesz :diabloti: nasz Bazylek cieszyłby się bardzo z towarzystwa kolegi :evil_lol::evil_lol: a i Dingusiowi byłoby raźniej! Śliczne foty :loveu: Quote
Marysia1986 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Wow, cudowne zdjecia, najbardziej mnie cieszy zagojona szyjka Dingusia, juz wogole nie widac, ze kiedys mial tam wielka, smierdzaca rane.... wogole nie przypomina zastraszonego, smutnego psiaka jakim byl jeszcze kilka miesiecy temu.... :loveu:;) Quote
bla Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Super ;) "Mój" pierwszy psiak z dogo szczęsliwy :) Quote
Recommended Posts