Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lintie, dziekujemy :loveu: ja u Foresta nie bylam od czasu znalezienia Dinga, jeszcze egzamin mam na karku, ale pozniej sobie odbiję :razz: juz sie nie moge doczekac. I on pewnie tez nie. Nie mowiac juz o Sookie. Foresta zwykle roznosi jak tak dlugo nie chodzi... i jest galop, galop, galop, galop, az mu musze porcjowac lesne przyjemnosci, bo by mi padl na serce... ale on to tak kocha :loveu: Kabanosek rowniez pozdrawia Pączusie, zwlaszcza, ze stoi sam z kurami i mu smutno strasznie! :shake:

Posted

Wiecie, co mnie martwi? Dingus jest oglaszany w tylu miejscach, w "Kundlu", na Allegro, w Krakowskich Zwierzakach, w GW i NIKT nawet nie zadzwonil, nikt kompletnie nie spytal..... :placz::-( dlaczego? Przeciez jest taki sliczny, kochany, nic mu juz nie dolega, jest podszkolony... pies prosto do adopcji.
Bardzo niedobrze :shake:
Macie jeszcze jakies pomysly?

Posted

czytam wiele wątków i widzę, że czasami nie wiadomo o co chodzi - bo pies piękny, grzeczny, mądry a nikt o niego nie pyta
a potem ni z gruszki ni z pietruszki zgłasza się kilku chętnych :lol:

tak więc nie trać Marysiu nadziei

Posted

U Dingusia wszystko w porządeczku - dzielnie pilnują z Azunią podwórka, sąsiadkę wpuszczą, listonoszkę już nie :evil_lol: Zrobię mu w weekend uczciwą sesję zdjęciową, teraz w tygodniu ciężko mi się pozbierać: jak wracam z pracy to juz ciemno :shake: Czy tak koło poniedziałku będzie już można Pana Przystojnego zaszczepić, czy to jeszcze za wczesnie? Co mówił wet?

Posted

No to jak wolowinke z ryzem dostaje, to mu sie wspaniale powodzi! :multi:
On lubi, zeby go masowac po tylnych lapkach i przy ogonku... i sie laduje calym swoim szlachetnym cialem na kolana, bo mu sie wydaje, ze jest bardzo malutki i taki w sam raz na kolanka :loveu: a tu leb mu sie ledwo miesci na kolanach :razz:

Posted

Pan Sympatyczny zaszczepiony na wściekliznę i wirusówki. Wet powiedział, że odjajczać można już za dwa tygodnie. W Chrzanowie może to kosztować jakieś 140 PLN (moi weci w Krakowie mówią około 180,-). Na Funduszu Ojajczeniowym zostało po dzisiejszych wydatkach równe 50,- Mam znowu do skasowania parę zamówień biżuteryjnych, a jak to nie wystarczy, to postaram się zrobić jakis bazarek.
Dinguś bardzo grzecznie się sprawował w samochodzie - nie wiem, kto tu i po co rozpuszcza brzydkie plotki jakoby Pan Przystojny nie chciał jeździć autem :mad: Może on po prostu potrzebuje jeździć terenówą, a nie polonezem :evil_lol: Na początku nie bardzo chciał wsiąść, ale jak wzięłam go wpół i wrzuciłam na pakę, to przestał się wygłupiać i tylko siedział z dużym zainteresowaniem podziwiając widoki. A pod lecznicą to nawet sam wskoczył... :megagrin:

Posted

No brawo, to ja juz nie rozpuszczam zadnych plotek :razz: poza tym wiedzialam, ze Dingus sie przyzwyczai do jezdzenia samochodem, bo to w koncu madry psiak jest ;)
Ja i Marcin deklarujemy dofinansowanie funduszu na obciecie jajek :diabloti: Mysle, ze do dwoch tygodni powinna sie uzbierac potrzebna suma :)

Posted

Ale tu cichutko się zrobiło... U nas też chwilowy impas - dopadło mnie choróbsko i leżę, więc ze spacerków nici. Miziasty znudzony jak mops roznosi mi kapcie po domu albo zaczepia kota. W dodatku właśnie się zaczęła ta wredna pora roku, kiedy świat koniarza składa się z błota i zgniłej marchewki :flaming:
A tu parę zdjęć naszego zimowego lenistwa: