Jump to content
Dogomania

HESIA i VIVA - szczeniaki PITBULLKI - OBIE W SUPER DOMACH

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oficjalnie dziękuję doddy za ogłoszenie Vivy w portalach :multi:
Jest super, mam czeski film, bo dzwonią do mnie ludzie, którzy "odpadli" przy Hesi i na siłę próbują udowodnić, że to jest ten szczeniak, który był już wcześniej ogłaszany :diabloti: i że domu dla niej najwyraźniej nie możemy znaleźć :evil_lol:

Po tygodniowym leczeniu zrobiliśmy ponowne badanie moczu i wszystkie wyniki są w normie.
Leki powinny być podawane przez 2 tygodnie, więc Viva dostanie jeszcze tygodniowy zapas.

Łysy placek na głowie już całkowicie zarósł.

Posted

[quote name='doddy']Bo to wredna fundacja jest i nikomu psów nie chce dawać. :diabloti:
Nie do pomyślenia :shake:
Telefony są... są nawet sms-y. Nie wiem czy ciotka doddy zrobiła jakiś konkurs sms-owy? :hmmmm:
Wczoraj dostałam "Pit Bull" :evil_lol: Chyba czekali aż zadzwonię... Jestem taka okropna, że nie zadzwoniłam... Po 10 minutach "Aktualny jeszcze?" :mdleje:
Dzisiaj o 1:40 w nocy tyż dostałam... sms z internetu :diabloti:

A Viva rośnie. Grzecznie zostaje sama, nie robi pogromu w mieszkaniu i nareszcie zlitowała się nad nami i nie robi pobudek o 4.

Posted

ludzie są naprawdę tacy skąpi???
żeby nie zadzwonić tylko smsa wysyłać w tak ważnej sprawie!:angryy:jak adopcja...to można sobie wyobrazić jak poważnie to traktują:shake:
a to hasło "pit bull" to już szczyt wszystkiego!
ciekawe jaki taki właściciel by wyskubał coś z portfela jakby psina zachorowała?

do mnie czasem na nk piszą tacy:
"wysłałem smsa bo chce adoptować tego psa i nikt mi nie odpisał/nie oddzwonił!chyba wam nie zależy!"

no krew mnie zalewa!:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='agaga21']
ciekawe jaki taki właściciel by wyskubał coś z portfela jakby psina zachorowała?
A to nie adoptuje się z gwarancją zdrowia? :hmmmm: :evil_lol:
[quote name='agaga21']
do mnie czasem na nk piszą tacy:
"wysłałem smsa bo chce adoptować tego psa i nikt mi nie odpisał/nie oddzwonił!chyba wam nie zależy!"

no krew mnie zalewa!:angryy::angryy::angryy:
Racja - nie zależy nam :p Co do tego się nie mylą.

Posted

Z nowinek:
1. Pani ma rocznego samca, chce dla niego sunię, żeby były szczeniaczki.
2. Pani się pyta gdzie mieszkam, bo chce przyjechać i wziąć szczeniaka - rozłącza się po moim zdaniu o wizycie przedadopcyjnej.

Przecież w 90% dzwoniący nadają się na czarne kwiatki :roll:

Posted

Viva w swoim królestwie (mam nadzieję, że przestanie być takim zmarzluchem, jak dojdzie do odpowiedniej dla niej wagi)

Od jutra zaczynają się odwiedziny Vivy. Zapraszałam osoby, które brzmiały w miarę konkretnie, chociaż nie były to rozmowy chwytające za serce..

Posted

Vectra napisał(a):
eeee z tym zimnem , to już jej może tak zostać ... wiem co mówię :evil_lol:
Lalka w +50 śpi opatulona .. taka trauma ;)

Wynik mojego rannego wstawania w niedzielę :diabloti:

A to zdjęcie z dzisiaj... Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć wszystkim zdrowych Świąt Wielkanocnych i wesołego zajączka :evil_lol::evil_lol:

Posted

WYBACZCIE OFFA:
BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI
BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

Viva wyrosła na 8kg klopsa ;)
Antybiotyk ma jeszcze na 5 dni. Nie cierpię leczenia szczeniaków antybiotykami według wagi - za szybko wyliczone dawki okazują się zbyt małe...

Posted

andzia69 napisał(a):
An1a - nie marudzaj:eviltong::eviltong::eviltong:

Ależ skąd :evil_lol: tylko długie podawanie antybiotyku nie jest obojętne dla organizmu takiego szczyla :roll:
Przy szczeniakach bardzo przydatna jest waga kuchenna :diabloti:

Posted

Szukamy osoby do sprawdzenia domu w Tarnowskich Górach.

Zarówno nam, jak i osobie zainteresowanej zależy na czasie, bo jesteśmy już od pewnego czasu w kontakcie.
Na razie cisza.. Może ktoś z Katowic mógłby podjechać?

Posted

[quote name='an1a']Szukamy osoby do sprawdzenia domu w Tarnowskich Górach.

Zarówno nam, jak i osobie zainteresowanej zależy na czasie, bo jesteśmy już od pewnego czasu w kontakcie.
Na razie cisza.. Może ktoś z Katowic mógłby podjechać?

słuchajcie skontaktujcie się z dziewczynami z tego wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kobior-astek-nero-beryl-juz-w-nowym-domu-129045/index3.html

....też był chętny domek z TG i wystawił psa do wiatru ....:mad:miejmy nadzieję ze to nie ten sam

Posted

[quote name='an1a']Ta osoba jest zdecydowanie pod 40-stkę ;) O alkohol zapytam :evil_lol:

to był pan pracujący , mieszkający chyba z mamą ... mail damski :p... domek chyba 1 rodzinny :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']
....też był chętny domek z TG i wystawił psa do wiatru ....:mad:miejmy nadzieję ze to nie ten sam

Ta osoba jest zdecydowanie pod 40-stkę ;) O alkohol zapytam :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
to był pan pracujący , mieszkający chyba z mamą ... mail damski :p... domek chyba 1 rodzinny :hmmmm:

Ok, dane tamtego pana już mam w razie co. Nic się nie zgadza jak na razie, ale ostrożności nigdy za wiele ;)

Posted

[quote name='an1a']Ok, dane tamtego pana już mam w razie co. Nic się nie zgadza jak na razie, ale ostrożności nigdy za wiele ;)

no to kamulec z serducha ;)