doddy Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Serio. ;) Bo tu łatwo nam wyegzekwować sterylke, chipowanie itd. A wiadomo, że szczeniak spokojnie znajdzie tu dom. Quote
an1a Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Oficjalnie dziękuję doddy za ogłoszenie Vivy w portalach :multi: Jest super, mam czeski film, bo dzwonią do mnie ludzie, którzy "odpadli" przy Hesi i na siłę próbują udowodnić, że to jest ten szczeniak, który był już wcześniej ogłaszany :diabloti: i że domu dla niej najwyraźniej nie możemy znaleźć :evil_lol: Po tygodniowym leczeniu zrobiliśmy ponowne badanie moczu i wszystkie wyniki są w normie. Leki powinny być podawane przez 2 tygodnie, więc Viva dostanie jeszcze tygodniowy zapas. Łysy placek na głowie już całkowicie zarósł. Quote
doddy Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Bo to wredna fundacja jest i nikomu psów nie chce dawać. :diabloti: Quote
an1a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='doddy']Bo to wredna fundacja jest i nikomu psów nie chce dawać. :diabloti: Nie do pomyślenia :shake: Telefony są... są nawet sms-y. Nie wiem czy ciotka doddy zrobiła jakiś konkurs sms-owy? :hmmmm: Wczoraj dostałam "Pit Bull" :evil_lol: Chyba czekali aż zadzwonię... Jestem taka okropna, że nie zadzwoniłam... Po 10 minutach "Aktualny jeszcze?" :mdleje: Dzisiaj o 1:40 w nocy tyż dostałam... sms z internetu :diabloti: A Viva rośnie. Grzecznie zostaje sama, nie robi pogromu w mieszkaniu i nareszcie zlitowała się nad nami i nie robi pobudek o 4. Quote
agaga21 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ludzie są naprawdę tacy skąpi??? żeby nie zadzwonić tylko smsa wysyłać w tak ważnej sprawie!:angryy:jak adopcja...to można sobie wyobrazić jak poważnie to traktują:shake: a to hasło "pit bull" to już szczyt wszystkiego! ciekawe jaki taki właściciel by wyskubał coś z portfela jakby psina zachorowała? do mnie czasem na nk piszą tacy: "wysłałem smsa bo chce adoptować tego psa i nikt mi nie odpisał/nie oddzwonił!chyba wam nie zależy!" no krew mnie zalewa!:angryy::angryy::angryy: Quote
an1a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='agaga21'] ciekawe jaki taki właściciel by wyskubał coś z portfela jakby psina zachorowała? A to nie adoptuje się z gwarancją zdrowia? :hmmmm: :evil_lol: [quote name='agaga21'] do mnie czasem na nk piszą tacy: "wysłałem smsa bo chce adoptować tego psa i nikt mi nie odpisał/nie oddzwonił!chyba wam nie zależy!" no krew mnie zalewa!:angryy::angryy::angryy: Racja - nie zależy nam :p Co do tego się nie mylą. Quote
an1a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Z nowinek: 1. Pani ma rocznego samca, chce dla niego sunię, żeby były szczeniaczki. 2. Pani się pyta gdzie mieszkam, bo chce przyjechać i wziąć szczeniaka - rozłącza się po moim zdaniu o wizycie przedadopcyjnej. Przecież w 90% dzwoniący nadają się na czarne kwiatki :roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/Viva/DSC04194.jpg pękacielka serc :loveu:[/FONT] Quote
an1a Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Viva w swoim królestwie (mam nadzieję, że przestanie być takim zmarzluchem, jak dojdzie do odpowiedniej dla niej wagi) Od jutra zaczynają się odwiedziny Vivy. Zapraszałam osoby, które brzmiały w miarę konkretnie, chociaż nie były to rozmowy chwytające za serce.. Quote
doddy Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Aukcja na psiaki: Fundacja AST Amstaff Pitbull Bullterrier SOS Kubek (564596261) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 eeee z tym zimnem , to już jej może tak zostać ... wiem co mówię :evil_lol: Lalka w +50 śpi opatulona .. taka trauma ;) Quote
an1a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Vectra napisał(a):eeee z tym zimnem , to już jej może tak zostać ... wiem co mówię :evil_lol: Lalka w +50 śpi opatulona .. taka trauma ;) Wynik mojego rannego wstawania w niedzielę :diabloti: A to zdjęcie z dzisiaj... Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć wszystkim zdrowych Świąt Wielkanocnych i wesołego zajączka :evil_lol::evil_lol: Quote
an1a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jeszcze filmik z Brucem Lee i krwiożerczym Etiopczykiem Viva :: MOV04316.flv video by an1a1987 - Photobucket Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 WYBACZCIE OFFA: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mała upierdliwa a duży -oaza spokoju i cierpliwości! Quote
rufusowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Nero niania - kto by pomyślał :lol: on jest słodki :evil_lol: a Viva wyrasta na piękną pannicę :loveu: Quote
an1a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Viva wyrosła na 8kg klopsa ;) Antybiotyk ma jeszcze na 5 dni. Nie cierpię leczenia szczeniaków antybiotykami według wagi - za szybko wyliczone dawki okazują się zbyt małe... Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 An1a - nie marudzaj:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
an1a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 andzia69 napisał(a):An1a - nie marudzaj:eviltong::eviltong::eviltong: Ależ skąd :evil_lol: tylko długie podawanie antybiotyku nie jest obojętne dla organizmu takiego szczyla :roll: Przy szczeniakach bardzo przydatna jest waga kuchenna :diabloti: Quote
an1a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Szukamy osoby do sprawdzenia domu w Tarnowskich Górach. Zarówno nam, jak i osobie zainteresowanej zależy na czasie, bo jesteśmy już od pewnego czasu w kontakcie. Na razie cisza.. Może ktoś z Katowic mógłby podjechać? Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='an1a']Szukamy osoby do sprawdzenia domu w Tarnowskich Górach. Zarówno nam, jak i osobie zainteresowanej zależy na czasie, bo jesteśmy już od pewnego czasu w kontakcie. Na razie cisza.. Może ktoś z Katowic mógłby podjechać? słuchajcie skontaktujcie się z dziewczynami z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/kobior-astek-nero-beryl-juz-w-nowym-domu-129045/index3.html ....też był chętny domek z TG i wystawił psa do wiatru ....:mad:miejmy nadzieję ze to nie ten sam Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='an1a']Ta osoba jest zdecydowanie pod 40-stkę ;) O alkohol zapytam :evil_lol: to był pan pracujący , mieszkający chyba z mamą ... mail damski :p... domek chyba 1 rodzinny :hmmmm: Quote
an1a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'] ....też był chętny domek z TG i wystawił psa do wiatru ....:mad:miejmy nadzieję ze to nie ten sam Ta osoba jest zdecydowanie pod 40-stkę ;) O alkohol zapytam :evil_lol: Quote
an1a Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Alicja'] to był pan pracujący , mieszkający chyba z mamą ... mail damski :p... domek chyba 1 rodzinny :hmmmm: Ok, dane tamtego pana już mam w razie co. Nic się nie zgadza jak na razie, ale ostrożności nigdy za wiele ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='an1a']Ok, dane tamtego pana już mam w razie co. Nic się nie zgadza jak na razie, ale ostrożności nigdy za wiele ;) no to kamulec z serducha ;) Quote
Recommended Posts