doddy Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 2 uroczych smarkulek pitbullek red nose. Sunie wraz z czwórką swojego rodzeństwa trafiły do schroniska we Wrocławiu. 4 szczylki szybko znalazły dom, 2 zostały zabrane przez nas. Dziś przyjechały do Warszawy i obecnie są w domkach tymczasowych (dzięki dziewczyny za pomoc w DT). Szczylki zostały nazwane Hesia i Viva. Heśka - waży 4,4kg i jest the best!!! Zakochałam się i chciałam ją od razu ukraść z DT. :mrgreen: Viva - waży 3,8kg i jest wyższa ale dużo słabsza. Ją będziemy obserwować, czy jest zdrowa i czy wszystko jest ok. Szukamy dla dziewczyn domów ze złotymi klamkami :mrgreen: Hesia i Viva są w Warszawie. Tel w sprawie adopcji: 0 501 797 018 Quote
doddy Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Hesia - mniejsza ale grubsza, teraz stacjonuje u Marty Uran. Quote
doddy Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Viva - wyższa i chudsza. Teraz jest u An1a. Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no i masz ci los kolejna noc nie przespana tym razem bede lezec i marzyc o takiej slodkiej czekoladce :loveu: i to jeszcze suczki pasowala by do mojego stadka :diabloti: Quote
doddy Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Warunkiem adopcji Heski powinno byc aby trafila do fotografa. Bo z niej jest taka miss model, ze az szok. Quote
Tengusia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 doddy napisał(a):Warunkiem adopcji Heski powinno byc aby trafila do fotografa. Bo z niej jest taka miss model, ze az szok. ja umiem robic fotki i robie ich duzo i czesto :multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kurcze...żeby one nie urosły...to bym sobie na bank 5 psa zapodała:diabloti: chyba pójdę sie leczyć:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Tengusia']ja umiem robic fotki i robie ich duzo i czesto :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... leć do kolektury Lotto :razz::razz:może właśnie teraz będzie Twój szczęśliwy numerek ;) Quote
agaga21 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 boże drogi, jakie śliczności!!!:loveu: pewnie szybko domki znajdą Quote
an1a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 agaga21 napisał(a): pewnie szybko domki znajdą Tylko współczuję doddy odbierania sms-ów :eviltong: Quote
agaga21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no właśnie...tylko nie dorobiłam się jeszcze tych złotych klamek;):oops: Quote
ruda76 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 takie cukiereczki:loveu: to normalka ze bedą dzwonic;) Doddy wrazie czego proponuj Werite;) tez red nose tylko troszku starsza i nie sika juz w domu:evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Mogę Was pocieszyć, że te 30 osób które dziś dzwoniły też nie mają złotych klamek. :evil_lol: Oj, żeby tyle osób dzwoniło o dorosłe psiaki. Quote
agaga21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 doddy napisał(a):Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p A starsze to nie, bo "one to już mają swoje nawyki, nie bo pewnie agresywne jak lądują w schroniskach, nie bo nie wiadomo co z nich wylezie" itd..... ja jak się w końcu przeprowadzę to i tak będę chciała dorosłą sukę a nie takie siusiumajtki, choćby były tak słodkie jak te suczynki:eviltong:.....już się nie mogę doczekać ale to jeszcze kilka miesięcy:-( Quote
doddy Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ruda76 napisał(a):takie cukiereczki:loveu: to normalka ze bedą dzwonic;) Doddy wrazie czego proponuj Werite;) tez red nose tylko troszku starsza i nie sika juz w domu:evil_lol::evil_lol: Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p A starsze to nie, bo "one to już mają swoje nawyki, nie bo pewnie agresywne jak lądują w schroniskach, nie bo nie wiadomo co z nich wylezie" itd..... Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ciotka, żeby ci ucho nie odpadło od tych telefonów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an1a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 doddy napisał(a):Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p Bo to tak właśnie jest, jak robisz psom zdjęcia :eviltong: Etiopczyk też ładny, tylko jest szczupłej budowy i ma dużo ruchu :diabloti: Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 doddy napisał(a):Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p A starsze to nie, bo "one to już mają swoje nawyki, nie bo pewnie agresywne jak lądują w schroniskach, nie bo nie wiadomo co z nich wylezie" itd..... ja gdybym miala wybierac to wybralabym Vive wlasnie :loveu: owszem Hesia jest niesamowita ale Viva jest taka slodka sierotka :loveu::loveu::loveu: no ale niestety mi tez tych zlotych klamek brak :roll: chyba ze skocze jutro do Castoramy i zainwestuje w złotą farbe :diabloti: Quote
an1a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tengusia napisał(a):ja gdybym miala wybierac to wybralabym Vive wlasnie :loveu: owszem Hesia jest niesamowita ale Viva jest taka slodka sierotka :loveu::loveu::loveu: no ale niestety mi tez tych zlotych klamek brak :roll: chyba ze skocze jutro do Castoramy i zainwestuje w złotą farbe :diabloti: Hesia jest jaśniejsza i chyba delikatnie pręgowana. Viva wpada w czekoladę i owszem - jest słodką sierotką :evil_lol: Jeśli siedzę i oglądam TV lub przed kompem, nie ma zmiłuj. Musi spać na kolanach. W nocy zdejmowaliśmy ją z głów. Zaczęła bardzo ładnie już jeść. Sama sobie dawkuje jedzenie. Quote
doddy Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 an1a napisał(a):Bo to tak właśnie jest, jak robisz psom zdjęcia :eviltong: Etiopczyk też ładny, tylko jest szczupłej budowy i ma dużo ruchu :diabloti: To nie wina zdjęć tylko modelki. :loveu: Heśka typowa miss model. :loveu: Quote
Vectra Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jak dobrze , że ja nie mam w domu klamek :diabloti: Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jaaaa ale cudaki słodziaki :loveu: Kasiu jestem za tym domem fotografa :multi: Quote
Recommended Posts