Jump to content
Dogomania

HESIA i VIVA - szczeniaki PITBULLKI - OBIE W SUPER DOMACH

Recommended Posts

Posted

Od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 2 uroczych smarkulek pitbullek red nose.
Sunie wraz z czwórką swojego rodzeństwa trafiły do schroniska we Wrocławiu. 4 szczylki szybko znalazły dom, 2 zostały zabrane przez nas.
Dziś przyjechały do Warszawy i obecnie są w domkach tymczasowych (dzięki dziewczyny za pomoc w DT).
Szczylki zostały nazwane Hesia i Viva.
Heśka - waży 4,4kg i jest the best!!! Zakochałam się i chciałam ją od razu ukraść z DT. :mrgreen:
Viva - waży 3,8kg i jest wyższa ale dużo słabsza. Ją będziemy obserwować, czy jest zdrowa i czy wszystko jest ok.

Szukamy dla dziewczyn domów ze złotymi klamkami :mrgreen:

Hesia i Viva są w Warszawie.
Tel w sprawie adopcji:
0 501 797 018

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Warunkiem adopcji Heski powinno byc aby trafila do fotografa. Bo z niej jest taka miss model, ze az szok.

ja umiem robic fotki i robie ich duzo i czesto :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Tengusia']ja umiem robic fotki i robie ich duzo i czesto :multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... leć do kolektury Lotto :razz::razz:może właśnie teraz będzie Twój szczęśliwy numerek ;)

Posted

takie cukiereczki:loveu: to normalka ze bedą dzwonic;)

Doddy wrazie czego proponuj Werite;) tez red nose tylko troszku starsza i nie sika juz w domu:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mogę Was pocieszyć, że te 30 osób które dziś dzwoniły też nie mają złotych klamek. :evil_lol:

Oj, żeby tyle osób dzwoniło o dorosłe psiaki.

Posted

doddy napisał(a):
Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p

A starsze to nie, bo "one to już mają swoje nawyki, nie bo pewnie agresywne jak lądują w schroniskach, nie bo nie wiadomo co z nich wylezie" itd.....

ja jak się w końcu przeprowadzę to i tak będę chciała dorosłą sukę a nie takie siusiumajtki, choćby były tak słodkie jak te suczynki:eviltong:.....już się nie mogę doczekać ale to jeszcze kilka miesięcy:-(

Posted

ruda76 napisał(a):
takie cukiereczki:loveu: to normalka ze bedą dzwonic;)

Doddy wrazie czego proponuj Werite;) tez red nose tylko troszku starsza i nie sika juz w domu:evil_lol::evil_lol:

Ale starszego to nikt nie chce. :diabloti: Same malutkie i tylko Heśkę! Etiopczyka Vivy to już nie chcą, bo... "Zakochali się w Hesi na zdjęciach". :p

A starsze to nie, bo "one to już mają swoje nawyki, nie bo pewnie agresywne jak lądują w schroniskach, nie bo nie wiadomo co z nich wylezie" itd.....

Posted

doddy napisał(a):

Bo to tak właśnie jest, jak robisz psom zdjęcia :eviltong:
Etiopczyk też ładny, tylko jest szczupłej budowy i ma dużo ruchu :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):

ja gdybym miala wybierac to wybralabym Vive wlasnie :loveu: owszem Hesia jest niesamowita ale Viva jest taka slodka sierotka :loveu::loveu::loveu:
no ale niestety mi tez tych zlotych klamek brak :roll: chyba ze skocze jutro do Castoramy i zainwestuje w złotą farbe :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
ja gdybym miala wybierac to wybralabym Vive wlasnie :loveu: owszem Hesia jest niesamowita ale Viva jest taka slodka sierotka :loveu::loveu::loveu:
no ale niestety mi tez tych zlotych klamek brak :roll: chyba ze skocze jutro do Castoramy i zainwestuje w złotą farbe :diabloti:

Hesia jest jaśniejsza i chyba delikatnie pręgowana. Viva wpada w czekoladę i owszem - jest słodką sierotką :evil_lol: Jeśli siedzę i oglądam TV lub przed kompem, nie ma zmiłuj. Musi spać na kolanach. W nocy zdejmowaliśmy ją z głów.

Zaczęła bardzo ładnie już jeść. Sama sobie dawkuje jedzenie.

Posted

an1a napisał(a):
Bo to tak właśnie jest, jak robisz psom zdjęcia :eviltong:
Etiopczyk też ładny, tylko jest szczupłej budowy i ma dużo ruchu :diabloti:

To nie wina zdjęć tylko modelki. :loveu:
Heśka typowa miss model. :loveu: