ANETTTA Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 no to ciesze sie ze bez sterylki psów nie wydają ..bo nie wiedziałam jak to jest na paluchu ... Quote
Negri Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jest 1 zainteresowana :roll: Prosi o więcej zdj.... ma ktoś może?? Quote
ANETTTA Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 dziewczyny z Plucha plissssssssssssssssssssss...fotki potrzebne ......ale jak ktos zainteresowany to wystarczy spojrzec aby pokochac ..na jedna fotkę ....... .......................wydane po sterylce ....zaznaczyc Quote
Negri Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='ANETTTA']dziewczyny z Plucha ......ale jak ktos zainteresowany to wystarczy spojrzec aby pokochac ..na jedna fotkę ....... [/quote] Tez tak sądzę no ale :roll: Quote
ANETTTA Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 super ze benia ma dom .....................a coś wiemy o tym domku ...........:multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 czyli domku szuka tylko ten psiak [FONT=Calibri] Polecany: [/FONT][FONT=Tahoma]do domu z ogrodem[/FONT], [FONT=Tahoma]do mieszkania w bloku[/FONT], [FONT=Tahoma]do innych zwierząt[/FONT] [FONT=Calibri]Wolontariusz: [/FONT][FONT=Tahoma]Czubaj Monika (509-490-217, monikacz21@gmail.com)[/FONT] _ kto pomoże Warszawianki ..... Quote
Negri Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Buba ma ode mnie ogłoszenia, ale osoba " z meila" nie odpowiada :roll: Quote
ANETTTA Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 2 piekności pojechały dod omków mam nadzieje ze do dobrych domków ...wiec i moze BUba znajdzie dom Quote
ANETTTA Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 na którym pietrze sunia miesza w tym bloku ??? czy jets winda ja sie boje o jej stawy za kilka lat ??? ale ciesze sie ze jest szczesliwa czyli domku szuka tylko ten psiak Polecany: do domu z ogrodem, do mieszkania w bloku, do innych zwierząt Quote
Madallena Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cześć. To ja! Szczęśliwa posiadaczka najwspanialszego psa na świecie! :multi: (Nie Państwo ją zaadoptowali, tylko sama ja i moje dzieciaki! Ale cóż, tak to jest jak przyjeżdża się z kolegą i pozwoli mu się wysiąść z samochodu :cool3: ) Na początku serdeczne dzięki za ogromne serce, które dałyście mojej lubej podczas pobytu w schronie. Teraz Nana, wcześniej Greta/Melba przesyła Wam soczyste buziaki z domu! :loveu: Mieszka w bloku, jeźdźi windą, łasi się do wszystkich, nawet może wchodzić do sklepów! tak ją lubią. Mimo, że mieszka w bloku jest mega wybiegana. Tuż obok mnie znajdują się mega pola i łąki, a to niby centrum Warszawy :cool3: (co widać na zdjęciach w śniegu) Jest mega cudowna, pies o jakim każdy marzy. Zero, normalnie zero agresji! Pies ideał! Poniżej parę fotek: W łóżku wytrzymuje max 10 minut i ucieka na zimną terakotę :cool3: Zima to dla niej ulubiona pora roku. Codzienne kąpiele w śniegu, mrau Jej przyjaciółka 8 miesięczna Goldenka. Czekaja na smakołyka Nawet patyk wspólny! Wątek małego Dextera: http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-czarnooki-szczeniak-mix-moskiewskiego-do-domu-z-ogrodem-warszawa-135015/#post12084698 Quote
Recommended Posts