Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny z Plucha plissssssssssssssssssssss...fotki potrzebne ......ale jak ktos zainteresowany to wystarczy spojrzec aby pokochac ..na jedna fotkę .......

.......................wydane po sterylce ....zaznaczyc

Posted

[quote name='ANETTTA']dziewczyny z Plucha ......ale jak ktos zainteresowany to wystarczy spojrzec aby pokochac ..na jedna fotkę .......
[/quote]

Tez tak sądzę no ale :roll:

Posted

czyli domku szuka tylko ten psiak

[FONT=Calibri] Polecany: [/FONT][FONT=Tahoma]do domu z ogrodem[/FONT], [FONT=Tahoma]do mieszkania w bloku[/FONT], [FONT=Tahoma]do innych zwierząt[/FONT]

[FONT=Calibri]Wolontariusz: [/FONT][FONT=Tahoma]Czubaj Monika (509-490-217, monikacz21@gmail.com)[/FONT] _

kto pomoże Warszawianki .....

• 2 weeks later...
Posted

na którym pietrze sunia miesza w tym bloku ???

czy jets winda ja sie boje o jej stawy za kilka lat ???

ale ciesze sie ze jest szczesliwa

czyli domku szuka tylko ten psiak

Polecany: do domu z ogrodem, do mieszkania w bloku, do innych zwierząt

• 1 month later...
Posted

Cześć.
To ja! Szczęśliwa posiadaczka najwspanialszego psa na świecie! :multi: (Nie Państwo ją zaadoptowali, tylko sama ja i moje dzieciaki! Ale cóż, tak to jest jak przyjeżdża się z kolegą i pozwoli mu się wysiąść z samochodu :cool3: )

Na początku serdeczne dzięki za ogromne serce, które dałyście mojej lubej podczas pobytu w schronie. Teraz Nana, wcześniej Greta/Melba przesyła Wam soczyste buziaki z domu! :loveu:
Mieszka w bloku, jeźdźi windą, łasi się do wszystkich, nawet może wchodzić do sklepów! tak ją lubią. Mimo, że mieszka w bloku jest mega wybiegana. Tuż obok mnie znajdują się mega pola i łąki, a to niby centrum Warszawy :cool3: (co widać na zdjęciach w śniegu)
Jest mega cudowna, pies o jakim każdy marzy. Zero, normalnie zero agresji! Pies ideał!

Poniżej parę fotek:

W łóżku wytrzymuje max 10 minut i ucieka na zimną terakotę :cool3:

Zima to dla niej ulubiona pora roku. Codzienne kąpiele w śniegu, mrau

Jej przyjaciółka 8 miesięczna Goldenka. Czekaja na smakołyka

Nawet patyk wspólny!

Wątek małego Dextera:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-czarnooki-szczeniak-mix-moskiewskiego-do-domu-z-ogrodem-warszawa-135015/#post12084698