Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejki, Misia może biegać w te i wewte od jednej osoby do drugiej :wink: .

A tak naprawdę to radzę Wam obie przyjść i przymierzyć się do niej, bo może jednej będzie bardziej pasować, a drugiej - mniej. A przy okazji obydwu Wam pokażę, jak się wystawia Airedala. :D (A Wy za to możecie mi pokazać, jak wystawiacie inne rasy :D ).

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ja sie kloce o jakiegos psa...? Chcialam wam isc na reke bo mowilyscie ze 2 husky w jednej grupie to zle :-?

Flaire - nie bedziemy ci psa przemeczac :D Ja napewno przyjde - jak inni- nie wiem ;) I z checia przejde ,,maly kurs wystawiania Aierdela :P"

Posted

No ale sh maniak nie potwierdzil (ani nie zaprzeczyl) ze ma wiecej psow, wiec moze nie dzielmy skory na niedzwiedziu. Flaire- ja bym sie chetnie przebiegla z twoim psem, wystawialam jush airedale pare razy wiec nie powinno byc problemu :]

Posted

ZoSiA, Misia już jest dwa razy zaklepana, ale jak chcesz się dołączyć do inspekcji na miejscu i może posłużyć koleżankom doświadczeniem jeśli chodzi o wystawianie AT, to proszę bardzo. :D

A jeśli tak lubicie teriery, to czapla będzie ze swoimi dwoma kerrakami... Psa Wam pewnie nie da, bo zadziorny jest, ale może udałoby się Wam ją namówić na pożyczkę jej suczki, Lany :D .

Posted

[quote name='ZoSiA']o bardzo chetnie ;) a poza tym ja jestem w starszej grupie a Agata w mlodszej, a nie sadze ze wygram...niestety :( Carotina napisz cos do mnie na gg 5893671
i zapraszam na moja strone www.bystra.republika.pl [w ramach reklamy]A to już Wy zdecydujcie - bo ja nie wiem, czy z tym samym psem można w dwóch grupach wiekowych... no bo jak obie wygracie :wink: ?

ZoSiA, czy może Twoja mama chodziła z Bystrą na szkolenia Związkowe w Warszawie na Fortach Bema tak ze dwa lata temu? Bo tam była suczka gończak, właśnie Bystra się nazywała, ale na zajęcia uczęszczała z dorosłą osobą o ile pamiętam. Ale jeśli to Twój pies i byłaś tam kiedyś, to Misię widziałaś, bo my byłyśmy w tej samej grupie.

Posted

no jezdzilysmy z Bystra na szkolenie agility tam ale jakies 2,5- 3 lata temu i tam ja bystra szkolilam a mama mnie wozila... ale nie przypominam sobie airedale'a chociaz moze...

Posted

Nie, to nie chodzi o agility... To było PT - spytaj się Mamy, czy z Bystrą na PT nie chodziła, bo rozmawiałam z Mokką i ona też była w tej grupie i ona myśli, że to musiała być Twoja Mama z Bystrą. Bo ta Pani mówiła właśnie, że suczka, którą szkoli należy do jej córki, Zosi... Aż taki zbieg okoliczności :o ???

Więc spytaj Mamy, czy z Bystrą na PT nie chodziła w grupie, w której była Misia-Airedale i Leon-mieszaniec. To byłoby troszkę ponad dwa lata temu.

Posted

Ja w Bydgoszczy mam zgłoszone dwa psy :wink:

Tego gagatka ponizej :wink: ...., jest to młody chłopak ale już obyty z ringiem, łatwy w prowadzeniu :D i brał 1 raz udział w mp.
Zdjęcie z Głogowa 2005

I bardzo młoda sunię. Jej nie bardzo bym jeszcze chciała dawać na mp, bo to będzie jej dopiero 2 wystawa ( ale startować już w mp będzie w Opolu i w Łodzi). Jej fotka z Głogowa 2005

Posted

No to ja też wrzucę zdjątko, żebyście wiedziały, jak wygląda ta bestia, którą ktoś będzie wystawiał. Nie mam zbyt wiele zdjęć Misi z wystaw, ale to jest moje ulubione. Zdjęcie dosyć stare (Łódź 2003), bo Misia dawno nie była wystawiana - w 2004 miała przerwę na szczeniaki. Bydgoszcz będzie jej pierwszą wystawą po przerwie (może ta informacja schłodzi czyjś entuziazm :wink: ). A, no i ona nigdy w MP nie brała udziału. :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
Ja w Bydgoszczy mam zgłoszone dwa psy :wink:

Babciu, będę płąkać :bigcry: czemu ja nic nie wiem, że tam jedziesz? Mieszkasz rzut beretem, może byś wnuczkę z piesiem zabrała, a tak ja sie nie zgłosiłam :-?

Posted

[quote name='Fuka']tak naprawdę to jest moja PRAbabcia :D :calus:

Wszystko się zgadza :buzi:

Fuka ale ja mam małe autko ( a jadę swoim) i jak wezmę moje 2 piechy, klatkę już nie ma miejsca :-? Nawet osoby do pomocy sobie nie biorę :-? Nie zmieszcze poprostu, musiałabym klatki nie brać.

A my faktycznie mieszkamy blisko siebie :D jakies 80 km :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Agasia napisał(a):
Husky tez piekne - jezeli sh_maniaczku nie masz nic przeciwko - kiedys i was dopadne 8)

dopadaj dopadaj 8)

Hah jaki chetny :P Jeszcze pozalujesz ze sie zgodziles :lol:

Posted

nie no moja mama chodzila na PT z Bystra i sadze ze to nie zbieg okolicznosci, ale to bylo na legii, te forty bema mnie zmylily bo tam kiedys na agility chodzilysmy