Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak kto potrzebuje psa, to ewentualnie służę swoim :D . Wystawia się zazwyczaj ładnie, choć doświadczenia ma niewiele, bo była wystawiana tylko kilka razy. Ale ma kilka CACIBów i coś tam w grupie też wywalczyła, więc chyba jest ok :D .

Posted

chetnie bym skorzystala, gdybym jechala :wink: :D ....

Paulina masz racje, w starszej moze byc nawet mniej osób, ale poziom napewno wyzszy... a tych co przeszli, chyba nie ma tak duzo jednak... :wink: Zosia, Przemek, Asia...

Posted

Flaire - jakby mi nie wypalilo z innym psem - zagadam ;) Macie jakis ,,znak rozpoznawczy :>"?

A ja biedna w mlodszej ostatni roczek... i tak bede happy jak przejde do inalu :roll:

Posted

Agasia napisał(a):
Flaire - jakby mi nie wypalilo z innym psem - zagadam ;) Macie jakis ,,znak rozpoznawczy :>"?
Tak, mam: Airedale terriera :D !

A poza tym mamy bardzo charakterystyczną klatkę, metalową transportówkę, czyli nie drucianą. Wierzch klatki jest stołem trymerskim, do którego przymocowuję domowej roboty szubiennicę skręconą z rurek wodociągowych. :D Trudno niezauważyć.

Posted

A ja biedna w mlodszej ostatni roczek...

no faktycznie... :lol: :lol: :lol: :lol: bardzo Ci wspólczujemy 8) :lol: :lol: :lol: ....
nie narzekaj, przynajmiej nazbierasz sobie blaszek :evilbat: :wink: :wink: no i przynajmiej bedziesz mogla psa od nas starych pozyczac... :P :P :P

Posted

Młoda masz odpowiedz na gg :D Ja jak zawsze niezdecydowana :P:P Taki moj urok 8)

Carotina - no ja wiem wiem - kondolencje juz mi skladac mozecie ;)

A na co mi ta blacha :P?

Posted

Flaire---> jakby nikt nie chcial twojego psiaka to moglabym pozyczyc, bo jesli wogole bede miala transport i sie na wystawie pojawie to pewnie bez Bystrej :/ no wiec jakb ktos jeszcze mial pieska ktorego moze pozyczyc niech mi napisze PW ;) z gory thx
a ty agasiu jeszcze mlodsza grupe wygrasz :)

Posted

no ja mam nadzieje ze cos znajde, bo tak szczerze powiedziawszy to troche nudno tak ciagle z Bystra chodzic :lol: Agatka a moze nie ?? Daj spokoj!! Jestes the best, powtarzaj to sobie!

Posted

Cavalierka, wszyscy Cię będą wspierać, ale Ty jeszcze nawet nie byłaś pewna, czy wystąpisz jako uczestnik, czy jako widz! A widzom wsparcie niepotrzebne :wink:

Posted

Ajmakar, kolezanka dzis dzwonila i udalo jej sie dowiedziec o poszczegolne stawki, wiec mysle, ze w przyszlym tygodniu spokojnie mozna bedzie do nich dzwonic i sie dowiadywac :wink: .