eiwob Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 I bedzie ciekawiej... :wink: paolinka, tak jak mowilas, najwazniejsza jest dobra zabawa... Quote
Flaire Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jak kto potrzebuje psa, to ewentualnie służę swoim :D . Wystawia się zazwyczaj ładnie, choć doświadczenia ma niewiele, bo była wystawiana tylko kilka razy. Ale ma kilka CACIBów i coś tam w grupie też wywalczyła, więc chyba jest ok :D . Quote
carotina Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 chetnie bym skorzystala, gdybym jechala :wink: :D .... Paulina masz racje, w starszej moze byc nawet mniej osób, ale poziom napewno wyzszy... a tych co przeszli, chyba nie ma tak duzo jednak... :wink: Zosia, Przemek, Asia... Quote
Agasia Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Flaire - jakby mi nie wypalilo z innym psem - zagadam ;) Macie jakis ,,znak rozpoznawczy :>"? A ja biedna w mlodszej ostatni roczek... i tak bede happy jak przejde do inalu :roll: Quote
Flaire Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agasia napisał(a):Flaire - jakby mi nie wypalilo z innym psem - zagadam ;) Macie jakis ,,znak rozpoznawczy :>"? Tak, mam: Airedale terriera :D ! A poza tym mamy bardzo charakterystyczną klatkę, metalową transportówkę, czyli nie drucianą. Wierzch klatki jest stołem trymerskim, do którego przymocowuję domowej roboty szubiennicę skręconą z rurek wodociągowych. :D Trudno niezauważyć. Quote
paolinka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Noo nie Agasia znowu to samo :lol: Młoda zdecyduj sie z jakim psem idziesz 8) I daj mi odp na gg ;) Quote
carotina Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A ja biedna w mlodszej ostatni roczek... no faktycznie... :lol: :lol: :lol: :lol: bardzo Ci wspólczujemy 8) :lol: :lol: :lol: .... nie narzekaj, przynajmiej nazbierasz sobie blaszek :evilbat: :wink: :wink: no i przynajmiej bedziesz mogla psa od nas starych pozyczac... :P :P :P Quote
Agasia Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Młoda masz odpowiedz na gg :D Ja jak zawsze niezdecydowana :P:P Taki moj urok 8) Carotina - no ja wiem wiem - kondolencje juz mi skladac mozecie ;) A na co mi ta blacha :P? Quote
Gidget Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Agasia- no rzeczywiscie biedna :lol::lol: ja sie z checia zamienie;P Quote
Basenji Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Mam prośbę do uczestników o zwrócenie uwagi na Basenji i może zrobienie paru fotek. Zdrówko Quote
ZoSiA Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Flaire---> jakby nikt nie chcial twojego psiaka to moglabym pozyczyc, bo jesli wogole bede miala transport i sie na wystawie pojawie to pewnie bez Bystrej :/ no wiec jakb ktos jeszcze mial pieska ktorego moze pozyczyc niech mi napisze PW ;) z gory thx a ty agasiu jeszcze mlodsza grupe wygrasz :) Quote
paolinka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No wlasnie Zosiu tak sie sklada, ze my tez szukamy psa :lol: Znajac zycie znowu pojde z moim... :-? Quote
paolinka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No jasne 8) Z takimi psami jakie mozesz pozyczyc :wink: Quote
ZoSiA Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no ja mam nadzieje ze cos znajde, bo tak szczerze powiedziawszy to troche nudno tak ciagle z Bystra chodzic :lol: Agatka a moze nie ?? Daj spokoj!! Jestes the best, powtarzaj to sobie! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Widze, żę największe wsparcie dajecie Agasi :wink: A mnie kto wspomoże pozytywnym myśleniem szczególnie, że poraz pierwszy wystąpie na MP :( Quote
Flaire Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Cavalierka, wszyscy Cię będą wspierać, ale Ty jeszcze nawet nie byłaś pewna, czy wystąpisz jako uczestnik, czy jako widz! A widzom wsparcie niepotrzebne :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nie, nie na 99% będę jako uczestnik, więc byłabym wdzięczna gdybyście mi kibicowali :wink: :D Quote
Agasia Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Cavalierka - kibicujemy wszystkim! :) Napewno wszystko bedzie dobrze ;) I pamietaj - to tylko zabawa :) Quote
ajmakar Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 witam moze ktos zna stawki malamutów i huski giardeto Quote
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ajmakar, kolezanka dzis dzwonila i udalo jej sie dowiedziec o poszczegolne stawki, wiec mysle, ze w przyszlym tygodniu spokojnie mozna bedzie do nich dzwonic i sie dowiadywac :wink: . Quote
Kachna Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Może na stronke coś wrzuca ?............ Quote
sh_maniak Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Z tego co wiem od poniedziałku ma być wszystko na ich stronce, ale może sie mylę :roll: Quote
Recommended Posts