Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jovanna ja bede w zielonym zakiecie, czarnych spodniach 8) No i beagielkiem ;) Mysle ze nas znajdziesz :) Jakby co - po numerku - kl posrednia - Dares znad Pichny :D

Posted

No więc mój opis :lol: Brunetka ubrana w czarny zakiet i czarne spodnie badz bordowy zakiet i bordowe spodnie :P (jeszcze nie wiem ;) ).
Z dwoma Beaglami, z klatka i z tata :lol:
Jak bede znala numerek psow to napisze ;)

Posted

Agasia napisał(a):
brunetka, niska, gruba

hmmm...chyba slepa jestem :o

Cala na czarno...pewnie z czyms czerwonym... :wink:
Z siwym beaglem :wink:
Bez taty... :wink:

Posted

Muszę wam powiedzieć ,że bywam na różnych forach .Ale takich ludków to jeszcze nie spotkałam.Jestem mile zaskoczona .I zapowiadam,że nawet jakbym nie miała psa to i tak się mnie nie pozbędziecie :P hehe bo mi się cholernie podobacie :P :lol: .No a po tych opisach to napewno Was znajdę ....

Posted

[do wszystkich zainteresowanych Junior Handlingiem w Bydgoszczy]

Dostalam wiadomosc, ktora mowi o tym, ze w konkurencji JH bedzie bardzo duzo osob. Dlatego przyjete beda tylko osoby bedace wczesniej zgloszone. Poproszono mnie o zrobienie dodatkowej listy uczestnikow, ktora wyslac musze dzis wieczorem. Chetnych prosze o pw - imie, nazwisko + grupa wiekowa :wink:

Posted

Carotina - no problem ;)
Agasia - ehh ja do takich typkow nie naleze ;) Konkurencji sie nie boje :evilbat: Wiem, ze posrod 30 osob nie mam najmniejszych szans :lol: Tym bardziej, ze nie mam z jakim psem wystapic...
Ale przeciez nie to jest najwazniejsze.... Mam nadzieje, ze bedziemy sie dobrze bawic :angel:

Posted

swoja droga, to naprawde duuuzzo zgloszen... co prawda pewnie wiekszosc, to grupa mlodsza, wiec Paulina nie badz taka pewna :wink: ....
a moze poobstawiamy? :evilbat: :P :evilbat: :wink: