Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='virtavalo']Obsada sędziowska - szczegóły
PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA

IX. PSY OZDOBNE I DO TOWARZYSTWA

shih tzu, japan chin, pudel - Elżbieta JUNIKIEWICZ

no i klapa :( nie jade :-?

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanko cyz jest ktos na liście kto mógłby mnie zabrac po wystawie z Bydgoszczy do Krakowa lub Katowic np. może jest ktos taki ...
Ja bede bez psa. Sama.

nO i bardzo bardoz szukam jakiegos transportu na południe Polski.

Posted

kia napisał(a):
no my tez jedziemy! z bullkiem miniaturka

Hej, a ja widzialam kiedys waszego bullika, jest sliczny :grins: . Zreszta widzielismy sie na wystawie w Estonii, ja bylam ze sznaucerami olbrzymami, pilnowalam wam tez rzeczy w Legionowie jak wchodziliscie na bis juniorow (ja bylam wtedy z miniatura) :D . Moze mnie kojarzysz, a jak nie Ty, to Agnieszka powinna :wink: :D .

Posted

haha pamietam ;-)
dziekiuje za mile slowa dotyczace Ali.
fajnie spotkac kogos z dogomanii, dzieki jeszcze raz za pomoc i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy ;-)
pozdrawiam
Krzysiek

Posted

No to suuuuuper, moze zobaczymy sie w Bydgoszczy :D . A bullik jest naprawde przeslodki :grins: .
Co do pilnowania rzeczy to fajnie, ze moglam pomoc, a wlasnie bo chcialam sobie sprawic od Was szeleczki dla mojej najmlodszej bestyjki :wink: , ale to zaraz napisze PW :D .

Posted

Ja zamierzam pojechać z Misią (ja, Airedale 24 kg i duża klatka, ale składana). Jeśli ktos ma miejsce w aucie, to byłoby super; jak nie - to pojadę moim i wtedy mogę kogoś zabrać.

Posted

Ooo nas jednak sedziuje p.Skrzynski, hehe no fajnie ;)
W koncu bede miala okazje podziwiania na ringu mojego taty w roli handlera :evilbat: Mam nadzieje, ze nasza sunia nie planuje "niespodzianki" na wystawe :evilbat: Oby...

Martyna - kto sedziuje Flaty?? Tytusa chyba nie zglaszam... Musze jeszcze przemyslec, ale raczej nie ;) Moze sie wybierzemy do Bydgoszczy w maju :wink:

Posted

Flaire napisał(a):
U pani Witkowskiej jeszcze nie wystawiałam - w ogóle w Polsce mało wystawiałam... Może mi ktoś coś o niej powiedzieć, może być na priw?

Sędzia z dużą klasą - wg mnie oczywiście

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ooooooo Martyna fajnie Cie bedzie spotkac :grins: .

hihihi mam nadzieje, ze uda nam sie jakos spotkac :D
jej tylko dlaczego ja na kazdej wystawie jestem tak zdenerwowana :roll:

paolinka napisał(a):

Martyna - kto sedziuje Flaty?? Tytusa chyba nie zglaszam... Musze jeszcze przemyslec, ale raczej nie ;) Moze sie wybierzemy do Bydgoszczy w maju :wink:

sedziuje Firlik :) ja chce teraz troche pozglaszac, bo w tym roku wyglada na to, ze za duzo nie pojezdze :(
heh ja wogole nie wiem po co z Afera jezdze na wystawy :D

Posted

a ja jade z szlonym mopsem - to dopiero bedzie porazka Mlody sie kreci jakby mial owsiki w tylku - na szczescie to klasa szczeniat wiec mnie chyba z hukiem nie wywala Chociaz nasz sedzia jest wymagajacy... No nic...pozyjemy zobaczymy Mam nadzieje, ze mlody chociaz nabierze obycia i jednak czegos sie nauczy :wink:

Posted

a kto pyta, że tak się wyraże :P (pytam, bo może się znamy, ale twoj pseudo. mi nic nie mówi)
-ja miałam jechać, ale ze względu na sędziego zmieniłam plany, a na samo mp nie opłaca mi się... zresztą wogule pasuje z wystawami, aż do 3 lipca (prawdopodobnie, bo może na jakąś w międzyczasie wpadne... :wink: tylkon na mp)

Posted

sheltia-collia i Cavalierka - ze tak powiem... napiszcie kim jestescie :lol: Bo moze Was znam, a tak jak Dorocie - Wasze nicki nic mi nie mowia ;)
Aaa no i w jakich grupach wiekowych bedziecie?
Ja bede tradycyjnie w starszej z Beaglem (chyba ze znajde cos...).
O JH wszystko dowiesz sie podczas wystawy - poki co chyba nie maja jeszcze planu :wink: