:) Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 A jak byly oceniane SHIH TZU?Moze ma ktos ich fotki?? Quote
carotina Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 onaion23 napisał(a):A jak byly oceniane SHIH TZU?Moze ma ktos ich fotki?? a Ty masz może shih-tzu? :great: jak tak (zresztą jak nie, to też :P ) to zapraszam na topic o shih-tzu :D , jest tam nas kilka shihtzomaniaczek, ale im więcej tym ciekawiej :wink: a shih-tzu jedno widziałam gdzieś na fotce tutaj, musisz znaleźć fotki gr. IX które wklejała Gidget, kilka stron wcześniej :P Quote
:) Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 carotina napisał(a):onaion23 napisał(a):A jak byly oceniane SHIH TZU?Moze ma ktos ich fotki?? a Ty masz może shih-tzu? :great: jak tak (zresztą jak nie, to też :P ) to zapraszam na topic o shih-tzu :D , jest tam nas kilka shihtzomaniaczek, ale im więcej tym ciekawiej :wink: a shih-tzu jedno widziałam gdzieś na fotce tutaj, musisz znaleźć fotki gr. IX które wklejała Gidget, kilka stron wcześniej :P Oczywiscie, ze mam!!:) A mozesz podac linka>??? Z gory dzieki!! Quote
carotina Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewforum&f=26 -kliknij na topic o shih-tzu :D Quote
Weron_ciau Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Milama fotecke jakas ich ale gdzie ja ja mam Quote
Recommended Posts