Ka-Vanga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 orsini napisał(a):KaVanga sie nie pojawi:)))bo jak jest mowa o stawianiu czegokolwiek to ona stawia oczy w slup:)))) Agatka jeszcze raz gratulacje!!!! Hehe juz jestem :P , bedzie wielka popijawa w Katowicach, ale specjalnie dla tych co tam nie dotra, zrobimy albo w Wawce, albo w Opolu :wink: 8) :grins: . Quote
malawaszka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 jjeeee znaczy sie do Katowic jade autobusem :lol: :angel: :angel: :angel: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Mi rowniez bylo milo poznac dogomaniakow, Sh_maniaka, Marka z Gromem, Marcino, Natalie W (jesli kogos pominelam to przepraszam :roll: ) i spotac poznanych juz wczesniej Sajko, Rybke i Przema, Flaire i wielu, wielu innych :wink: :D . Sajko, wielkie dzieki za fotke Bangi :buzi: , hehe co prawda ona tam juz ledwo stala, bo to byla jej pierwsza wystawa i zmeczona strasznie byla :wink: . Quote
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Aluzja'] Pytaliscie o Radka..przepraszam oba psy wygladaja pociesznie ale bylismy zajeci rozmowa:-) foto by Fuka a ja gooopia - jak zobaczyłam to zdjecie - to zaczełam zachodzić w głowę jakim cudem jest tam Aluzja skoro jej nie było w Bydgoszczy i Cezara tez :oops: :stupid: I dopiero pozniej zajarzyłam, że to Wrocław 2 lata temu :roll: Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No prosze i mnie znowu cos omineło!! Ka Vanga nastepnym razem mi mów kto jest kto ;) A mała mimo zmeczenia spisała sie wspaniale, ale ona by wszystko dla swojej Pańci zrobiła. pod tym wzgledem Ka vanga i jej suczka sa niesamowite pod wzgledem zgrania :) Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 malawaszka napisał(a):jjeeee znaczy sie do Katowic jade autobusem :lol: :angel: :angel: :angel: Waszka masz racje lepiej nie bierz samochodu :wink: :lol: . Quote
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Pszym, a mi tez możesz te zdjecia w normalnej wielkosci dać mailem? Please :roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Agatka']No prosze i mnie znowu cos omineło!! Ka Vanga nastepnym razem mi mów kto jest kto ;) Hihi, dobra w Katowicach sie poprawie :wink: . A mała mimo zmeczenia spisała sie wspaniale, ale ona by wszystko dla swojej Pańci zrobiła. pod tym wzgledem Ka vanga i jej suczka sa niesamowite pod wzgledem zgrania :) Ciesze sie, ze tak to wygladalo, a moze to dla tego, ze ja jestem w niej zakochana po uszy :wink: :D . Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ciesze sie, ze tak to wygladalo, a moze to dla tego, ze ja jestem w niej zakochana po uszy . Z wzajemnoscia :) Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Agatka napisał(a):Z wzajemnoscia :) :grins: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Godget - dzięki za info nt. basków w Bydgoszczy. I za zdjęcia z BOG V grupy. Z jednej strony trochę mi żal, że nie pojechałam, ale miałam urodziny siostrzeńca; musiałam coś wybrać. Z drugiej strony - ta ciasnota, trutka na szczury pod ławkami.... Pzdr. Quote
carotina Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wszystkim serdecznie gratuluje :D Agasia, widze, ze Snoopy zaszalal :klacz: , oby tak dalej :D :D no i bardzo prosze o stawke shih-tzu... czy ktos moze wie kto wygral rase? :roll: Quote
pszym Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Fuka']Pszym, a mi tez możesz te zdjecia w normalnej wielkosci dać mailem? Please :roll: To daj na priva adres, jutro wyślę... 8) Quote
Gidget Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Godget - dzięki za info nt. basków w Bydgoszczy. I za zdjęcia z BOG V grupy. nie ma za co:) prosze o stawke shih-tzu psy kl. szczeniat CHAMPION od Marysi kl. mlodziezy BLACK BOY COCA Bast CODY GRAND Hajan Polonia JANG Na Przykład PRETTY BOY Acte suki kl. szczeniat ADAMARIA Adamaria CHIBO od Marysi kl. mlodziezy DAISY Oras Na Przykład JIN kl. posrednia BOLOGNA GRAND Hajan Polonia kl. otwarta BIG CHOICE LA-TOYA of First kl. championow FARIA FASAGNA Gandżista Quote
Weron_ciau Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sh_maniak napisał(a):Weron_ciau napisał(a):A ja mam wuyzuty sumienia ze nie zaczepilam Marciono jak przechodzil :evilbat: :( to mnie pewnie też widziałaś :wink:No wlasnie jak ja wychodzilam z hali to marcino wchodzil i jka sie zorientowalam ze to on to sie wrocilam ale jush bylo za pozno bo go nie znalazlam :( Quote
Kachna Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 My jestesmy bardzo zadowloeni z wyniku , mamy CWC :D Trip bardzo ładnie sie wystawił i był zadziwiająco spokojny , nawet sędzia to zauważył i napisała nam "zrównoważony charakter". Szkoda, że nie wiem jak większość z dogomaniaków wygląda :( no ale poznałam wreszcie sporo dobermaniarzy z sieci :) Quote
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='pszym'][quote name='Fuka']Pszym, a mi tez możesz te zdjecia w normalnej wielkosci dać mailem? Please :roll: To daj na priva adres, jutro wyślę... 8) no przeciez macie moj email - Twoja żona ma! Quote
Marek z Gromem Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sh_maniak napisał(a):A ty Marku z Gromem jak wiedziałeś, ze ja to ja to mogłes podejśc chociaż BRY powiedzieć Bo Ja Ciebie głownie na ringu widziałem jak byłaś, a poza ringiem to jakos nie :( Przepraszam, ze fotki słabej jakoś ale Sajko ma słaby aparat 8) Quote
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ja miałam to samo z Tobą Babciu w Głogowie - na ringu byłaś a poza znikałaś :o a widziałąs opiliśmy w Barze Twoje sukcesy wczoraj moja Ty PRA :D Quote
Flaire Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='carotina']Gidget, kto wygral MP?Ja tylko wiem, że Misi nikt nie wziął. A tyle było hałasu!!! Agasia chyba miała w końcu kerraka czapli, ale więcej nic nie wiem. Quote
carotina Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='carotina']Gidget, kto wygral MP?Ja tylko wiem, że Misi nikt nie wziął. A tyle było hałasu!!! Agasia chyba miała w końcu kerraka czapli, ale więcej nic nie wiem. racja 8) , hałasu to zawsze jest dużo :wink: :lol: Szkoda, że Paulina miała ten problem z samochodem :( i nie dojechała, wtedy wszystko byśmy wiedzieli :wink: Quote
Recommended Posts