anushka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 a może macie jakieś fotki shih tzu???z tego co widać to sala niezła jak na wystawę... :drinking: Quote
Flaire Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Marek z Gromem napisał(a):Poznałem 3 nowcyh dogomaniaków :) Ka Vanga, Flaire i Sajko 8) Marek, ja ja Ciebie tez poznałam? :o Ja trochę nieprzytomna byłam, niestety... Zwykle tak mam na wystawach, a tu dodatkowo martwiłam się o Misi ucho. :( Chyba z nią jednak pójdę do weta, tak na wszelki wypadek, bo troche łbem trzepie. :( Tylko że mój wet jest na urlopie - jak zwykle, kiedy go potrzebuję :wink: . Quote
Kenduś Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ... :crazyeye: właśnie dostałam potwierdzenie na wczorajszą wystawę! :evil: i co z tego... i tak nie udało nam się dojechać :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Marek z Gromem napisał(a):Sh maniak pogadaj z Sajko ma fotke z Tobą na lokacie z BIS szczeiaków :) ale to JA robiełm 8) teraz mi dopiero mówisz 8) dawajcie ją szybciutko, bo mi wszyszły tak ciemne, ze nic z nich nie wyskrobię :-? Quote
Marek z Gromem Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Marek, ja ja Ciebie tez poznałam? Tak Flaire Sajko mnie przedstawiła :) tylko jako Marka, a nie Marka z Gromem :) Quote
Sajko Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Bo byłeś bez Groma... Flaire, następnym razem drukowanymi będę przedstawiać :lol: Shmaniak, fotkę mam, ale niech Ci się fotograf tłumaczy, dlaczego jakość jest jaka jest. Jakbym ja robiła, to moje wyszły ładnie 8) Pszym, czyśmy na juniorach nos w nos stali???? to rude z bullą to moje :o i czy mogę ładnie prosić, żebym fotkę mogła na swoją stronkę wrzucić? :D Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Sajko napisał(a): Shmaniak, fotkę mam, ale niech Ci się fotograf tłumaczy, dlaczego jakość jest jaka jest. Jakbym ja robiła, to moje wyszły ładnie 8) a zobacze ją wogóle kiedyś :roll: Quote
Sajko Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Nie 8) :lol: tylko tak się droczymy :D zaraz, musze poprawić tyle ile się da :-? Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sh_maniak napisał(a):Na lokacie 3 nasza forumowa Ka-Vanga - gratuluję Ci jeszcze raz :D :multi: Nasza Bangitka ! Pierwsza czarna Rivendellka na ringach ! A ja ryczałam przy ringu ;) Ka-Vanga pewnie sie wkrótce pojawi. A Agatke tez niektórzy poznali tylko jak zwykle nikt nie wie ze to Agatka, a Agatka nie wie ze to ten ktos ;) Szczególnie jak chodziło wczoraj o sh-maniak ;) Quote
Sajko Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Shmaniak, tylko jak mówię, pretensje do fotografa 8) Quote
pszym Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Sajko']Bo byłeś bez Groma... Flaire, następnym razem drukowanymi będę przedstawiać :lol: Shmaniak, fotkę mam, ale niech Ci się fotograf tłumaczy, dlaczego jakość jest jaka jest. Jakbym ja robiła, to moje wyszły ładnie 8) Pszym, czyśmy na juniorach nos w nos stali???? to rude z bullą to moje :o i czy mogę ładnie prosić, żebym fotkę mogła na swoją stronkę wrzucić? :D Tak, chyba byliśmy obok siebie...Fotkę, oczywiście wykorzystaj. Jak chcesz, to Ci wyslę w orginalnym rozmiarze. Daj mail na priva. Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Agatka napisał(a):Szczególnie jak chodziło wczoraj o sh-maniak ;) mnie :o kiedy? co? jak? gdzie? Sojko dziekuję :buzi:....... będe miec fatke będe mieć fotkę :D mojej malutkiej husiorki A ty Marku z Gromem jak wiedziałeś, ze ja to ja to mogłes podejśc chociaż BRY powiedzieć :wink: Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Sajko']Shmaniak, tylko jak mówię, pretensje do fotografa 8) hehe wyglada jak by się komus łapa trzesła, Marku co ty tyle pijesz :lol: A fotka ładna :angel: Dziękuję!! Sojko a dostanę duzą na meila martakordel@wp.pl. I moge oczywiscie podpisaną porozsyłac znajomym i dac na swoją www? Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sh_maniak napisał(a):mnie :o kiedy? co? jak? gdzie? Stała kołomnie, gadała ze mna i nie wie ze to ja ;) :D Umiem sie czaic prawda ;) Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 KaVanga sie nie pojawi:)))bo jak jest mowa o stawianiu czegokolwiek to ona stawia oczy w slup:)))) Agatka jeszcze raz gratulacje!!!! Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Dzieki! Na nastepna wystawe napisze sobie na plecach DGM - Agatka Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Agatka napisał(a):sh_maniak napisał(a):mnie :o kiedy? co? jak? gdzie? Stała kołomnie, gadała ze mna i nie wie ze to ja ;) :D Umiem sie czaic prawda ;) Przybliz mi sytuację :wink: Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sh_maniak napisał(a):Przybliz mi sytuację :wink: Ring Główny stałas ze swoim haszczakiem koł stolika z mała bangitka :) Ja czesałam Bangi BO Bangitka to moja hodowlana córeczka ;) Quote
Weron_ciau Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 A ja mam wuyzuty sumienia ze nie zaczepilam Marciono jak przechodzil :evilbat: :( Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Agatka napisał(a):sh_maniak napisał(a):Przybliz mi sytuację :wink: Ring Główny stałas ze swoim haszczakiem koł stolika z mała bangitka :) Ja czesałam Bangi BO Bangitka to moja hodowlana córeczka ;) aaaaaaaa teraz kojarzę :D Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 teraz to juz za pozno :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: Quote
Sajko Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Shmaniak, pewnie, ale wieczorkiem, bo teraz nie mam jak maila pchnąć. I błagam, Sajko nie Sojko.... 8) I jeszcze wspomniana Ka Vanga i malutka na 3 pozycji :lol: Quote
Agatka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No własnie miałam zapytac o ta fotke :) Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Weron_ciau napisał(a):A ja mam wuyzuty sumienia ze nie zaczepilam Marciono jak przechodzil :evilbat: :( to mnie pewnie też widziałaś :wink: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sh_maniak napisał(a):Tak Krysiu :buzi: :multi: W rekordowej stawce szczeniąt ponad 30 w ringu!!!!! :angel: Na lokacie 3 nasza forumowa Ka-Vanga - gratuluję Ci jeszcze raz :D :multi: Sh_maniak, ja rowniez strasznie mocno Ci gratuluje i oczywiscie przepieknej zwyciezczyni :angel: :angel: :angel: :angel: . A wiesz wedlug mnie to bylo nawet ok 40 tych szczeniat (ale mniejsza z tym :wink: ). Quote
Recommended Posts