dorotal Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Syberian Husky - 46 Psy szczenieta LIDER SWEET STAR mlodziez ANUCINO PRINCES KSIAZETA POLNOCY DURANGO NIKES NITOR NIVALIS FAKTOR NEKTAR POLNOCY HUSQVARNA JOKER KASDAN DE CIUKCI KEVIN ESKIMO RIVER KIVALINA'S THE BLACK KNIGHT posrednia AMADEOS MOUNTAIN STREAM DAKOTA NIKE'S NITOR NIVALIS UNTIL THE TOP OF BAKER LADE otwarta AASAQ QIMMEQ Z MIASTA NA SOLI AMAZING Z MIASTA NA SOLI ARKTOGEA BLACK DIAMOND GREENLAND HYDRARGIUM MEDFORD BUTTE ZIMA POLNOCY POTEGA NATURALNOSCI DJ GULDEN CALVIN KLEIN SHAPALI DE CIUKCI SHOW MUST GO ON OF BAKER LAKE czempioni SACHEM Z WATAHY Z OSTREGO ZEBA Suki szczenieta LADY SWEET STAR MEGHAN OF SIBERIAN LADY MOONFLOWER SEVEN HEAVEN TIWAYE ASANPI FOR PETEGA NATURALNOSCI ESKIMOSKI mlodziez NINA ESKIMOSKI DOMEK OKRASA MY SWEET ZIMA POLNOCY PASSA BLEKITNY SKARABEUSZ PIEKNA ESKIMOSKI DOMEK posrednia AMAZONKA MOUNTAIN STREAM AMORINA MOUNTAIN STREAM ANDALUSSIA MOUNTAIN STREAM ASZKA MOUNTAIN STREAM GALOPA Z BACIARNI TANOUK SLEZANSKI NIEDZWIEDZ otwarta ALLEGRIA OF WOLF POINT ARKTOGEA LOLITA ASZIN ARKTYCZNY WEDROWIEC BAJA Z MIASTA SOLI CHOCOLATE NEGRES NITOR NIVALIS DAISY SFORA HERY DONA NEKTAR POLNOCY FEMINA EXCELLENS VIVARIUM RUNA ANIELSKIE OCZY SARA PRINCESS KSIAZETA POLNOCY SWEETY PRINCESS KSIAZETA POLNOCY WHISKY BLEKITNY SKARABEUSZ Wreszcie koniec :D Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Tak Krysiu :buzi: :multi: W rekordowej stawce szczeniąt ponad 30 w ringu!!!!! :angel: Na lokacie 3 nasza forumowa Ka-Vanga - gratuluję Ci jeszcze raz :D :multi: Quote
skubi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ja poprosze o stawke Bearded Collie, jak przypuszczam, nie było ich zbyt dużo. Quote
Cardi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Bearded psy posrednia Now and Then Yankee Doodle Two otwarta Kindle Passion off the Rang suki otwarta Now and Then Don't Forget Me Quote
Cardi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Gidget']gr. I http://img127.exs.cx/img127/2889/dsc034238rx.jpg OJEJ TO JA!!! Ale wyszlam :oops: :D Quote
Gidget Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 wszystkim gratuluje sukcesow:) OJEJ TO JA!!! Ale wyszlam Cardi- za szybko ucieklas z ringu, nie zdazylam zrobic porzadnej fotki:P:P Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Martus SUPER!!! KaVanga SUPER!!!! KaVanga stawia szampana:))) Quote
paolinka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Gratulacje dla wszystkich :angel: :D Hmm a jak Junior Handling? Nikt sie nie chwali? :o Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 orsini napisał(a):Martus SUPER!!! KaVanga SUPER!!!! KaVanga stawia szampana:))) Ka Vanga słyszysz :lol: Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 KaVanga nigdy NIE slyszy tego co powinna:))) oczywiscie calej reszcie tez serdecznie gratuluje!!! Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 orsini napisał(a):KaVanga nigdy NIE slyszy tego co powinna:))) oczywiscie calej reszcie tez serdecznie gratuluje!!! Może to usłyszy :lol: Krysiu Rubinek pechowiec znowy drugi w bardzo ładnej stawce 7 piesków. Asanpi w ringu pokonała juz 3 śliczne konkurentki :D A jakie mam opisy :biggrina: Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 nie no Rubinek moj kochaniutki serio ma pecha Quote
Cardi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wstawiam jeszcze jedno zdjecie OJALKI zrobione przez Ule Staszczyk :D Jesli ktos chcialby stawke jakiejs rasy piszcie,..............tylko nie ON, GOLDENY , LABY i ROTKI :wink: Zartuje :D Quote
paolinka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ale slodka :iloveyou: Jak macie jeszcze jakies zdjecia to wklejac, z checia zobacze :lol: Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Mam troszke fotek z ringu husky - jakosc beznadzejna :-? Suczki klasa szczeniąt - od lewej lok 3 wo - Meghan of Siberian Lady lok 2 wo - Moonflower Seven Heaven lok 1 wo, NSzwR, BIS Puppy Tiwaye Asanpi for PotęgaNaturalnosci Eskimoski Domek Asanpi I to by było na tyle zdjec, na których cos widać :cry: Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 JAKIE FAJNE ROZETY!!! za co takie dawali??? a Ula Staszczyk to jeszcze zyje?:))))cale wieki jej nie widzialam,ale to nic sezon sie zaraz zacznie:)) Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Martus,a to jest dziecko mojego Rubisia?:))) Quote
sh_maniak Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 orsini napisał(a):Martus,a to jest dziecko mojego Rubisia?:))) Twój Rubis to młody chłop jeszcze bezdzietny :wink: Quote
Aluzja Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Pytaliscie o Radka..przepraszam oba psy wygladaja pociesznie ale bylismy zajeci rozmowa:-) foto by Fuka Quote
Flaire Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Lara napisał(a):Za rok tez bedzie ta wystawa walentynkowa? :oPodobno tak. Ale raczej bez mojego udziału. Chyba że sprawię sobie jakieś mniejsze teriery - ring na którym były wystawiane AT (i inne teriery wysokonożne) miał 5 m szerokości. Niemniej nie powinnam narzekać - po nas, na tym samym ringu, wystawiały się setery... :roll: Quote
Marek z Gromem Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Poznałem 3 nowcyh dogomaniaków :) Ka Vanga, Flaire i Sajko 8) Wygrałem z KINGIEM BOB w labradorach :) A z MIŚKĄ 4 lokate w sukach rotach otwartej :) Sh maniak pogadaj z Sajko ma fotke z Tobą na lokacie z BIS szczeiaków :) ale to JA robiełm 8) Quote
Recommended Posts