Flaire Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Nitencja napisał(a):Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink: Quote
Gidget Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 BIS pies uzytkowy /oprocz ras mysliwskich/ I. bouvier niestety zdjecie wyszlo bardzo ciemne i nic nie widac:( http://img222.exs.cx/img222/7950/dsc034759bl.jpg BIS weteran I. jamnik szorstkowlosy II. pon na tym tez nic nie widac:/ BIS http://img73.exs.cx/img73/5574/dsc034876sv.jpg http://img73.exs.cx/img73/3766/dsc034899nf.jpg Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Nitencja']Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink: :o WYNIKI at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
donna Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gidget, jak to nie sprawi problemu to mogę prosić o stawkę bouvierów? :) Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 NINIEJSZYM OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - FLAIRE SIE NAD NAMI PASTWI, TO SADYSTKA JEST :evilbat: Świadomie i z premedytacja zadaje męki - to jak to sie nazywa inaczej, no jak :hmmmm: :question: Quote
Gidget Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gidget, jak to nie sprawi problemu to mogę prosić o stawkę bouvierów? zaden problem:) psy kl. mlodziezy KARS- NAHITA Filos kl. posrednia BEARCLAY AYSHA Prolog kl. otwarta HOLLANDS GLORIE van Bouvier Topline JUNAK NAHITA Filos kl. uzytkowa ILAROS-TOOS v.d. Vanenblikhoeve suki kl. mlodziezy MEGO FRANCJA Chucho kl. posrednia BABY AYSHA Prolog kl. otwarta ANNET-WINDY v. Molenhorn STELLA-WINNIE v.d. Vanenblikhoeve kl. weteranow VECTRA Kontrast Kolor Quote
SzOlka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gidget :modla: :modla: stawke terierow szkockich Widzialam na Twoim foto, ze BOG wygral szkot i III na BIS-ie :multi: Bardzo, bardzo prosze o stawke Quote
donna Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gidget, dzięki! :angel: Za zdjęcia też! Quote
Gidget Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 stawke terierow szkockich psy kl. szczeniat CHARLY CHAPLIN Affabre kl. mlodziezy VALENTINO RIZO della Quattrocento kl. posrednia IRYS z Bukowca UPSIDE-DOWN du Moulin de Mac Gregor kl. otwarta AMADEUS Affabre MILKY WAY Affabre suki kl. mlodziezy VIVIANA ROCO DELLA Quattrocento kl. championow CLARUM ET VENERABILLE NOMEN Terra Alite Quote
Agasia Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No to jak ktos juz mowil my 1 na 4, CWC, NPwR, BOB i BOG 2 8) :D Quote
Gidget Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No to jak ktos juz mowil my 1 na 4, CWC, NPwR, BOB i BOG 2 Agasiu jeszcze raz gratki :buzi: super wam poszlo:) jak na zlosc;p Quote
Gidget Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gidget, dzięki! Za zdjęcia też! Gidget dzieki za grzywacze!!! nie ma za co:D:) Quote
SzOlka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Dzieki, dzieki :modla: :modla: Ale mam prosbe, mozna sprawdzic jeszcze, czy w aneksie nie ma dopisanych jakis szkotow, bo ni jak mi nie pasuje wystawiajacy-ten na Twoim foto- ze stawka :question: Moze byly jescze jakies inne szkociory No i z tego co wiem powinien byc jeszcze w otwartej(pies) BETHOVEN Arabella Bardzo, prosze, zobacz w aneksie,moze cos tam jeszcze jest Quote
Flaire Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='Flaire'][quote name='Nitencja']Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink: :o WYNIKI at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No to trzeba było od razu mówić! :wink: Z zdjęć już widzałyście, że Grupy nie wygrałyśmy :wink: . Sasza wygrał rasę, Misia była NSwR, Zwyciężca Młodzieży Prima Filozofia.. Konkurencja była liczna - 9 suk i dwa psy. Misia kiepsko się wystawiała, więc cieszę się, że pojechałam, i że jadę do Gdańska, bo ta rozgrzewka wyraźnie jest jej potrzebna. Warunki na wystawie fatalne; pogoda również. W trzeciej grupie pierwszy był szkot, drugi stafik, trzeci york. Jeszcze coś? :wink: Aaa, walijczyki. Był tylko jeden: Psy, klasa pośrednia, ZEUS Venator Magnus. Quote
Flaire Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 SzOlka napisał(a):Ale mam prosbe, mozna sprawdzic jeszcze, czy w aneksie nie ma dopisanych jakis szkotow, bo ni jak mi nie pasuje wystawiajacy-ten na Twoim foto- ze stawka :question: A to nie był Pan Wysocki? oglądałam klasę pośrednią, którą wygrał - i głowy nie dam, ale na grupie to mógł być właśnie ten pies z klasy pośredniej (UPSIDE-DOWN). Quote
Flaire Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 bo napisał(a):Buziaki :lol: i wszystko już wiemy :DDzięki. :D A wiecie, że w AT były PUCHARY dla zwycięzców WSZYSTKICH KLAS :o :D ? Quote
pszym Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Witam, Właśnie dojechaliśmy do domu. Pogoda straszna...Wystawa jeszcze gorsza. Jednak mamy w młodzieży doskonałą i pierwszą lokatę, Rollo wziął jeszcze Zw. Młodzieży i Zw Rasy... No i poznaliśmy Flaire. :lol: Quote
bo Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 To byli "rozrzutni" organizatorzy, ale to takie jest miłe zawsze. I jakieś fajne maskotki na zdjęciach widziałam. Quote
Natalia_W Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 To faktycznie nie był Radek Wysocki...to jest jego kolega i on mu czasami wystawial psy, gdy radek nie mógł... więc to jest Upside-Down :D Quote
SzOlka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Nie to nie byl p. Radek, ale namieszlo mi sie z tymi wszystkimi nazwami ,przydomkami itp, oczywiscie to byl Pittu (czyli Upside-Down Du Moulin De Mac Gregor) , a mi sie wszystko pomerdalo, bo wiekszosc z tych szkociorow zgloszonych to "pszeniczne" i zastanowilo mnie to, mialam nadzieje, ze to moja Pegusia, ktora ponoc byla zgloszona i jest wlasnie w tej hodowlii (o ja glupia) Quote
Flaire Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Natalia_W napisał(a):To faktycznie nie był Radek Wysocki...to jest jego kolega i on mu czasami wystawial psy, gdy radek nie mógł... No, czyli wirtualny Pan Wysocki :wink: . Ja go oczywiście nie znam, tylko psa rozpoznałam. :D Quote
SzOlka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Ale mi wstyd :oops: ogromne caluski dla Miski, kobietka musi przypomniec sobie jak to fajnie gwiazdą byc, NSwR nie jest zle :P (9 suków) Jeszcze raz ogromne całuski dla Miśki (i pewnie pucharek tez ma) Wirtualny p.Radek hehehhe fajne, ale tak czasami robia, ze jak Radek jest na innych - swoich zawodach- to kolega go zastępuje Quote
Fuka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Fuka'][quote name='Flaire'][quote name='Nitencja']Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink: :o WYNIKI at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No to trzeba było od razu mówić! :wink: Z zdjęć już widzałyście, że Grupy nie wygrałyśmy :wink: . . No tak, ale nie wiedziałyśmy kto był na ringu honorowym - Sasza czy Misia..... No i już wiemy! Dzieki, wreszcie koniec z obgryzaniem paluchow :wink: Mnie ciekawość od środka dosłownie zżerala i ja nienawidze tego uczucia :roll: I gratulacje! :D Quote
Recommended Posts