Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Nitencja']Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink:
:o WYNIKI at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

NINIEJSZYM OGŁASZAM WSZEM I WOBEC - FLAIRE SIE NAD NAMI PASTWI, TO SADYSTKA JEST :evilbat: Świadomie i z premedytacja zadaje męki - to jak to sie nazywa inaczej, no jak :hmmmm: :question:

Posted

Gidget, jak to nie sprawi problemu to mogę prosić o stawkę bouvierów?

zaden problem:)

psy
kl. mlodziezy
KARS- NAHITA Filos
kl. posrednia
BEARCLAY AYSHA Prolog
kl. otwarta
HOLLANDS GLORIE van Bouvier Topline
JUNAK NAHITA Filos
kl. uzytkowa
ILAROS-TOOS v.d. Vanenblikhoeve
suki
kl. mlodziezy
MEGO FRANCJA Chucho
kl. posrednia
BABY AYSHA Prolog
kl. otwarta
ANNET-WINDY v. Molenhorn
STELLA-WINNIE v.d. Vanenblikhoeve
kl. weteranow
VECTRA Kontrast Kolor

Posted

stawke terierow szkockich

psy
kl. szczeniat
CHARLY CHAPLIN Affabre
kl. mlodziezy
VALENTINO RIZO della Quattrocento
kl. posrednia
IRYS z Bukowca
UPSIDE-DOWN du Moulin de Mac Gregor
kl. otwarta
AMADEUS Affabre
MILKY WAY Affabre
suki
kl. mlodziezy
VIVIANA ROCO DELLA Quattrocento
kl. championow
CLARUM ET VENERABILLE NOMEN Terra Alite

Posted

Dzieki, dzieki :modla: :modla:
Ale mam prosbe, mozna sprawdzic jeszcze, czy w aneksie nie ma dopisanych jakis szkotow, bo ni jak mi nie pasuje wystawiajacy-ten na Twoim foto- ze stawka :question:
Moze byly jescze jakies inne szkociory
No i z tego co wiem powinien byc jeszcze w otwartej(pies) BETHOVEN Arabella
Bardzo, prosze, zobacz w aneksie,moze cos tam jeszcze jest

Posted

[quote name='Fuka'][quote name='Flaire'][quote name='Nitencja']Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink:
:o WYNIKI at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No to trzeba było od razu mówić! :wink: Z zdjęć już widzałyście, że Grupy nie wygrałyśmy :wink: .

Sasza wygrał rasę, Misia była NSwR, Zwyciężca Młodzieży Prima Filozofia.. Konkurencja była liczna - 9 suk i dwa psy.

Misia kiepsko się wystawiała, więc cieszę się, że pojechałam, i że jadę do Gdańska, bo ta rozgrzewka wyraźnie jest jej potrzebna. Warunki na wystawie fatalne; pogoda również.

W trzeciej grupie pierwszy był szkot, drugi stafik, trzeci york.

Jeszcze coś? :wink:

Aaa, walijczyki. Był tylko jeden: Psy, klasa pośrednia, ZEUS Venator Magnus.

Posted

SzOlka napisał(a):
Ale mam prosbe, mozna sprawdzic jeszcze, czy w aneksie nie ma dopisanych jakis szkotow, bo ni jak mi nie pasuje wystawiajacy-ten na Twoim foto- ze stawka :question:
A to nie był Pan Wysocki? oglądałam klasę pośrednią, którą wygrał - i głowy nie dam, ale na grupie to mógł być właśnie ten pies z klasy pośredniej (UPSIDE-DOWN).

Posted

Witam,
Właśnie dojechaliśmy do domu. Pogoda straszna...Wystawa jeszcze gorsza. Jednak mamy w młodzieży doskonałą i pierwszą lokatę, Rollo wziął jeszcze Zw. Młodzieży i Zw Rasy... No i poznaliśmy Flaire. :lol:

Posted

Nie to nie byl p. Radek,
ale namieszlo mi sie z tymi wszystkimi nazwami ,przydomkami itp, oczywiscie to byl Pittu (czyli Upside-Down Du Moulin De Mac Gregor) , a mi sie wszystko pomerdalo, bo wiekszosc z tych szkociorow zgloszonych to "pszeniczne" i zastanowilo mnie to, mialam nadzieje, ze to moja Pegusia, ktora ponoc byla zgloszona i jest wlasnie w tej hodowlii (o ja glupia)

Posted

Natalia_W napisał(a):
To faktycznie nie był Radek Wysocki...to jest jego kolega i on mu czasami wystawial psy, gdy radek nie mógł...
No, czyli wirtualny Pan Wysocki :wink: . Ja go oczywiście nie znam, tylko psa rozpoznałam. :D

Posted

Ale mi wstyd :oops: ogromne caluski dla Miski,
kobietka musi przypomniec sobie jak to fajnie gwiazdą byc, NSwR nie jest zle :P (9 suków)
Jeszcze raz ogromne całuski dla Miśki (i pewnie pucharek tez ma)

Wirtualny p.Radek hehehhe fajne, ale tak czasami robia, ze jak Radek jest na innych - swoich zawodach- to kolega go zastępuje

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Fuka'][quote name='Flaire'][quote name='Nitencja']Dolaczam sie do jekow Fuki :) Flaire pisz !! please :)A co mam pisać? :wink:
:o WYNIKI at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No to trzeba było od razu mówić! :wink: Z zdjęć już widzałyście, że Grupy nie wygrałyśmy :wink: .

.
No tak, ale nie wiedziałyśmy kto był na ringu honorowym - Sasza czy Misia..... No i już wiemy! Dzieki, wreszcie koniec z obgryzaniem paluchow :wink: Mnie ciekawość od środka dosłownie zżerala i ja nienawidze tego uczucia :roll:
I gratulacje! :D