Natalia_W Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Czy ktoś wie kto będzie sędziował Sznaucery Miniaturowe pieprz i sól???? Bardzo prosze o info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
orsini Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Mania???:)))) bo on moze tylko sznaucery i dobki sedziowac, a to mala krajowka:))) Quote
cynio6 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 a kiedy też zarząd jest czynny??nie mogę się w ogóle dodzwonić?? Quote
virtavalo Posted December 15, 2004 Author Posted December 15, 2004 poniedziałki i piątki 9:00 - 13:00 wtorki, środy i czwartki 15:00 - 19:00 Zawsze ktoś jest, nie wiem dlaczego nie mozna się dodzwonić? Pozdrawiam P.S.no chyba nie taka mała ta krajówka :D :D :D Quote
cynio6 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Ok ,już sie dodzwoniłem,próbowałem poprostu wczoraj i dzisiaj ale z rana a na ich stronie nie pisze kiedy urzędują. Pozdrawiam Quote
Gosiak Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 My też będziemy na tej wystawie. Trochę mam stracha, bo nie wiadomo czy Tytusiński akurat sobie nie wymyśli zrzucenia włosa w tym czasie.... Quote
cynio6 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Ja też będę na pewno na tej wystawie,zgłosiłem juz dwa swoje pieski.Wie ktoś może coś na temat Jerzego PRYWIŃSKIEGO?Czy dobrze sedziuje itp?? Quote
nice_girl Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Radek, Ja byłam przez niego sędziowana w Przemyślu. Jest to sędzia niezwykle kulturalny i wg mnie ma dobre oko. Niestety rzadko sędziuje, więc mało osób go zna. :wink: Quote
arima Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Jake cudeńko :angel: :angel: :angel: :angel: Ja też będe :D Mam nadzieje,że wkońcu będe miała okazje przyjrzeć się corgaskom na żywo :D Quote
cynio6 Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 A ja mam nadzieję że bedzie duuuuzzzoooo piesków :lol: Quote
Anna_Shogun Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Shogunek też będzie wystawiany w Bydgoszczy. Mamy tremę- to będzie nasz pierwszy raz :oops: Quote
Weron_ciau Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Jeśli dobrze pójdzie pojawię się na wystawie! Moze mini spotkanie?? Ale ja niestety nie mam dużych predyspozycji :/ Bo mloda jestem :/ 13 lat i jak już to tylko czesc wymiana paru zdan i bede leciała! Bardzo bym chciał was poznać chociaz troszkę. Moze jaki znak rozpoznawczy?? moze byc chusta ale ja takiej ni mam :/ Quote
Rybka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Anna_Shogun napisał(a):Shogunek też będzie wystawiany w Bydgoszczy. Mamy tremę- to będzie nasz pierwszy raz :oops:My tez bedziemy pierwszy raz wystawiac softke :angel: Mam jedno miejsce w samochodzie jesli by ktos potrzebowal :D (oczywiscie z psem :wink: jesli nie bedzie za duzy hehe) Quote
kasja Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Hey :) Czy zna ktoś może stawke yorków na tej wystawie, zamierzam jechać, w sumie to będzie nasz debiut :D Quote
Anna_Shogun Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Rybka napisał(a):Mam jedno miejsce w samochodzie jesli by ktos potrzebowal :D (oczywiscie z psem :wink: jesli nie bedzie za duzy hehe) :B-fly: Może wpadniecie po nas do Szczecina :B-fly: :silly: Oczywiście żartowałam nie gniewaj się :wink: Quote
Rybka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Anna_Shogun'][quote name='Rybka']Mam jedno miejsce w samochodzie jesli by ktos potrzebowal :D (oczywiscie z psem :wink: jesli nie bedzie za duzy hehe) :B-fly: Może wpadniecie po nas do Szczecina :B-fly: :silly: Oczywiście żartowałam nie gniewaj się :wink:hahaha z mila checia jak by bylo po drodze :lol: :wink: NADAL SZUKAM kogos do samochodu :wink: Quote
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Rybka ja chce z Toba jechac, ja :grins: . Quote
Rybka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Rybka ja chce z Toba jechac, ja :grins: .Ale pewna jestes 8) ?? Jedziesz z pieskiem czy nie?? Quote
Magdalena1 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 ja bym mogla sie przejechac :D jednak mojeje malej raczej bym nie wziela(choc gdyby sie dlao ja wniesc :wink: ) bo jest za malutka jeszce.. ale chetnie bym sie przejechala. Quote
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Rybka napisał(a):Ale pewna jestes 8) ?? Jedziesz z pieskiem czy nie?? Jestem pewna na 99,9%. Mialam z mala zaczac dopiero od Katowic, tam mial byc jej debiut, ale ja juz wytrzymac bez wystaw nie moge i zdecydowalam sie na Bydgoszcz. Tylko, ze myslalam, ze cieczke dostanie teraz, ale jakos ani widu, ani slychu :wink: . Dlatego jestem pewna na 99,9%, a nie na 100% :D . Quote
KN Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 ja sie wybieram ze sznaucerka mini cz-sr w klasie mlodziezy, gdyby ktos mial wolne miejsce dla jednej normalnych rozmiarow osoby i malej psinki i jechalby z wawy to prosze o kontakt:)) Quote
Rybka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Rybka napisał(a):Ale pewna jestes 8) ?? Jedziesz z pieskiem czy nie?? Jestem pewna na 99,9%. Mialam z mala zaczac dopiero od Katowic, tam mial byc jej debiut, ale ja juz wytrzymac bez wystaw nie moge i zdecydowalam sie na Bydgoszcz. Tylko, ze myslalam, ze cieczke dostanie teraz, ale jakos ani widu, ani slychu :wink: . Dlatego jestem pewna na 99,9%, a nie na 100% :D .wyslalam ci pw :D Jesli by sie cos zmienilo (mysle o cieczce) daj znac :). Do Bydgoszczy jest m-c wiec moze sie duzo zmienic . My tez bedziemy debiutowac :angel: Quote
Ka-Vanga Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Rybka napisał(a):wyslalam ci pw :D Jesli by sie cos zmienilo (mysle o cieczce) daj znac :). Do Bydgoszczy jest m-c wiec moze sie duzo zmienic . My tez bedziemy debiutowac :angel: Rybka super :angel: , postaram sie Cie zlapac na gg i wszystko dogadamy :D . Quote
virtavalo Posted January 15, 2005 Author Posted January 15, 2005 Obsada sędziowska - szczegóły PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA I. PSY PASTERSKIE I ZAGANIAJĄCE psy pasterskie - Jerzy PRYWIŃSKI owczarki niemieckie - Piotr Śliwka II. PINCZERY, SZNAUCERY, MOLOSOWATE boksery - Ewa BUKŁAD Zbigniew OSTROWSKI Andrzej MANIA dobermany i pinczery - Małgorzata SOWIŃSKA III. TERRIERY terriery duże i średnie - Dorota WITKOWSKA terriery małe i czarne terriery rosyjskie - Anna WNIARSKA terriery typu bull - Małgorzata Jurek IV. JAMNIKI - Aleksander SKRZYŃSKI V. SZPICE - Zygmunt JAKUBOWSKI VI. GOŃCZE posokowce - Dorota WITKOWSKA pozostałe - Aleksander SKRZYŃSKI VII. WYŻŁY - Dorota WITKOWSKA VIII. SPANIELE I RETRIEVERY goldeny - Halina KLIMASZEWSKA labrador, cocker spaniel, pozostałe - Stanisław FIRLIK - Małgorzata WIEREMIEJCZYK-WIERZCHOWSKA IX. PSY OZDOBNE I DO TOWARZYSTWA shih tzu, japan chin, pudel - Elżbieta JUNIKIEWICZ pozostałe - Andrzej KAŹMIERSKI X. CHARTY - Małgorzata WIEREMIEJCZYK-WIERZCHOWSKA MŁODY PREZENTER - Leszek SIEJKOWSKI Obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów wystawy. Quote
Ka-Vanga Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Virtavalo, czyli jeszcze do konca nie wiadomo kto bedzie sznaucery ocenial, czy p. Mania, czy p. Ostrowski? Quote
Recommended Posts