Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i akity już po ocenie.... :P Jedni są zadowoleni,inni zaskoczeni,rewelacji nie było,ciekawe jakie oceny dostałyby niektóre psy,gdyby sędziował szef klubu/a tak miało być/ :roll:
Gratuluję zwycięzcom!!!! :P :P :P

Posted

Ja jestem zalamana :cry:
Nie dojechalismy... na Fordonie zepsul nam sie samochod.... Jestem w szoku - nigdy wczesniej nic sie nie dzialo... Zgasl i nie chcial zapalic, 2 godziny probowalismy naprawiac - na marne.... Przemarzlam do reszty, bo akurat wtedy strasznie wialo i padal snieg. Trzeba bylo zadzwonic po pomoc drogowa. Taa... odholowali nas, ale oczywiscie pelno kasy poszlo :roll: I tak strasznie zaluje tej wystawy :( Miala ona byc najfajniejsza w tym sezonie.... I guzik :cry:
Z gory przepraszam, ze nie stawilam sie na wszystkie obiecane spotkania - uwierzcie mi, ze chcialam :( Przeziebilam sie i to mocno - krajowka w Gdansku raczej odpada... Nastepna wystawa moze w kwietniu/maju - zalamka :-?

Mam nadzieje, ze chociaz innym jakos poszlo.
Czekam na relacje i fotki ;)

Posted

paolinka napisał(a):
Nie dojechalismy... na Fordonie zepsul nam sie samochod.... Jestem w szoku - nigdy wczesniej nic sie nie dzialo... Zgasl i nie chcial zapalic, 2 godziny probowalismy naprawiac - na marne.... Przemarzlam do reszty, bo akurat wtedy strasznie wialo i padal snieg. Trzeba bylo zadzwonic po pomoc drogowa. Taa... odholowali nas, ale oczywiscie pelno kasy poszlo :roll: I tak strasznie zaluje tej wystawy :( Miala ona byc najfajniejsza w tym sezonie.... I guzik :cry:
Z gory przepraszam, ze nie stawilam sie na wszystkie obiecane spotkania - uwierzcie mi, ze chcialam :( Przeziebilam sie i to mocno - krajowka w Gdansku raczej odpada... Nastepna wystawa moze w kwietniu/maju - zalamka :-?

O kurcze to naprawde kiepsko. Sie dziwilam że Cię nie widze ale teras jush wiem czemu. Widzilam chyba Marcino.. :D
Mam fotecki Beagli mam najwiecej moze na nich jest ktos z was ?? ;) chwile to jeszcze potrwa

Posted

[quote name='Kenduś']A nam nie udało się dojechać!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :placz:
Nie wiecie, czy były jakieś chihuahua?
Zdaje mi sie ze Były chihuahua. Ale nie wiem na 100% czy to byle wlasnie chihuahua ;)
Szkoda ze niektorym sie nie udalo :/
Mala zaraz zobacze ;) Jest 60 fotek tylko nie ktore nie ciekawe
hmmmm upsss Chyba mnie nie zabijesz nie mam :(Bylo dosyc dosyc Sznaucerkow A goldenow to lepiej nie pytac ;)

Posted

paolinka napisał(a):

A my z Magda się zastanawiałyśmy co sie stalo .To rzeczywiście pech. :cry: Tak chciałam ciebie poznać.Tłum był straszny ciężko było się przepchać. Oczy miałam wkoło głowy.W każdym bądź razie na beagle napatrzyłam się do woli ;)))

Posted

jovanna napisał(a):

A my z Magda się zastanawiałyśmy co sie stalo .To rzeczywiście pech. :cry: Tak chciałam ciebie poznać.Tłum był straszny ciężko było się przepchać. Oczy miałam wkoło głowy.W każdym bądź razie na beagle napatrzyłam się do woli ;)))

A jak ty wygladasz moze sie minelysmy??

Posted

W tym tłumie to nie wiem czy sie widzielimśmy .Byłam w brazowym płaśzczyku,okularki ,spięte włosy ,koło mnie kręcilo sie dwoje dzieci w czerwonych kurtkach ...hmmmm nie wiem czy ten opis jest wystarczajacy :roll:

Posted

Muszę się pochwalić w wystawie brały udział 2 psy z mojej hodowli DUŻY CIASTECZKOWY POTWÓR I DOGGER Kudłate Serce i pierwszy był I doskonały CWC a drugi I doskoanły CWC I BOB.Bardzo bardzo się cieszę .