Marcino1978 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 nie wiem ale o 9 musisz byc w hali :wink: idem nyny do juterka :wink: Quote
jovanna Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Pada śnieg i wieje :roll: Za pół godzinki wychodzę na wystawę.Mam nadzieje, że w tym tłumie rozpoznam dogomaniaków. ;) POWODZENIA !!! :lol: :Dog_run: Quote
JustynaJK Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 no proszę tam pada , a na południu ciepło i chwilami słonecznie Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Zaraz wychodze na wystawke! Niestety jest snieg a raczej BŁOTO :/ Beda fotecki biorem aparacik :D Quote
Matagi Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No i akity już po ocenie.... :P Jedni są zadowoleni,inni zaskoczeni,rewelacji nie było,ciekawe jakie oceny dostałyby niektóre psy,gdyby sędziował szef klubu/a tak miało być/ :roll: Gratuluję zwycięzcom!!!! :P :P :P Quote
Nitencja Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 a moze mi jakas dobra dusza napisac stawke airedale i welshy bardzo prosze :oops: Quote
Kenduś Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A nam nie udało się dojechać!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :placz: Nie wiecie, czy były jakieś chihuahua? Quote
paolinka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Ja jestem zalamana :cry: Nie dojechalismy... na Fordonie zepsul nam sie samochod.... Jestem w szoku - nigdy wczesniej nic sie nie dzialo... Zgasl i nie chcial zapalic, 2 godziny probowalismy naprawiac - na marne.... Przemarzlam do reszty, bo akurat wtedy strasznie wialo i padal snieg. Trzeba bylo zadzwonic po pomoc drogowa. Taa... odholowali nas, ale oczywiscie pelno kasy poszlo :roll: I tak strasznie zaluje tej wystawy :( Miala ona byc najfajniejsza w tym sezonie.... I guzik :cry: Z gory przepraszam, ze nie stawilam sie na wszystkie obiecane spotkania - uwierzcie mi, ze chcialam :( Przeziebilam sie i to mocno - krajowka w Gdansku raczej odpada... Nastepna wystawa moze w kwietniu/maju - zalamka :-? Mam nadzieje, ze chociaz innym jakos poszlo. Czekam na relacje i fotki ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Agasia ze swoim beaglem - Snoopem: 1, CWC, NPwR i BOB! Czekaja teraz na BOG :) Trzymamy kciuki za nich! Quote
Jolly Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Gratuluję wszystkim zwycięzcom :D Jeśli mogę to bardzo prosze o stawkę owczarków szkockich collie długowłosych :D Z góry dziękuję :) Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 paolinka napisał(a):Ja jestem zalamana :cry: Nie dojechalismy... na Fordonie zepsul nam sie samochod.... Jestem w szoku - nigdy wczesniej nic sie nie dzialo... Zgasl i nie chcial zapalic, 2 godziny probowalismy naprawiac - na marne.... Przemarzlam do reszty, bo akurat wtedy strasznie wialo i padal snieg. Trzeba bylo zadzwonic po pomoc drogowa. Taa... odholowali nas, ale oczywiscie pelno kasy poszlo :roll: I tak strasznie zaluje tej wystawy :( Miala ona byc najfajniejsza w tym sezonie.... I guzik :cry: Z gory przepraszam, ze nie stawilam sie na wszystkie obiecane spotkania - uwierzcie mi, ze chcialam :( Przeziebilam sie i to mocno - krajowka w Gdansku raczej odpada... Nastepna wystawa moze w kwietniu/maju - zalamka :-? Mam nadzieje, ze chociaz innym jakos poszlo. Czekam na relacje i fotki ;) O kurcze to naprawde kiepsko. Sie dziwilam że Cię nie widze ale teras jush wiem czemu. Widzilam chyba Marcino.. :D Mam fotecki Beagli mam najwiecej moze na nich jest ktos z was ?? ;) chwile to jeszcze potrwa Quote
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Weronka a masz jakieś sznaucery?? :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No prosze prosze o te foteczki! :P Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Kenduś']A nam nie udało się dojechać!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :placz: Nie wiecie, czy były jakieś chihuahua? Zdaje mi sie ze Były chihuahua. Ale nie wiem na 100% czy to byle wlasnie chihuahua ;) Szkoda ze niektorym sie nie udalo :/ Mala zaraz zobacze ;) Jest 60 fotek tylko nie ktore nie ciekawe hmmmm upsss Chyba mnie nie zabijesz nie mam :(Bylo dosyc dosyc Sznaucerkow A goldenow to lepiej nie pytac ;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 nie no Weron nie zabiję :lol: czekam na Sznauceromaniaków aż wrócą - mam nadzieję, że oni będą mieli :D Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 ufff :calus: A o to beagle ale jkeszcze są! spoko ;) Beagle http://img56.exs.cx/img56/3234/beagle2qf.jpg http://img56.exs.cx/img56/2957/beaglee7nt.jpg http://img56.exs.cx/img56/9769/beaaglles3lc.jpg http://img222.exs.cx/img222/5555/beageee0kr.jpg http://img222.exs.cx/img222/9775/beaglllesss3mz.jpg Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A masz moze jeszcze jakies fotki beagli albo seterów? Quote
jovanna Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 paolinka napisał(a):Ja jestem zalamana :cry: Nie dojechalismy... na Fordonie zepsul nam sie samochod.... Jestem w szoku - nigdy wczesniej nic sie nie dzialo... Zgasl i nie chcial zapalic, 2 godziny probowalismy naprawiac - na marne.... Przemarzlam do reszty, bo akurat wtedy strasznie wialo i padal snieg. Trzeba bylo zadzwonic po pomoc drogowa. Taa... odholowali nas, ale oczywiscie pelno kasy poszlo :roll: I tak strasznie zaluje tej wystawy :( Miala ona byc najfajniejsza w tym sezonie.... I guzik :cry: Z gory przepraszam, ze nie stawilam sie na wszystkie obiecane spotkania - uwierzcie mi, ze chcialam :( Przeziebilam sie i to mocno - krajowka w Gdansku raczej odpada... Nastepna wystawa moze w kwietniu/maju - zalamka :-? Mam nadzieje, ze chociaz innym jakos poszlo. Czekam na relacje i fotki ;) A my z Magda się zastanawiałyśmy co sie stalo .To rzeczywiście pech. :cry: Tak chciałam ciebie poznać.Tłum był straszny ciężko było się przepchać. Oczy miałam wkoło głowy.W każdym bądź razie na beagle napatrzyłam się do woli ;))) Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Prewnie ze mam 2 Seterow mam ;) chyba A beagle niektore sie nie laduja :( o Beagle jeszcze http://img222.exs.cx/img222/2820/beeegle5rc.jpg Seter http://img222.exs.cx/img222/6030/seter0mp.jpg i zaraz jedszcze jeden bedzie Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 jovanna napisał(a): A my z Magda się zastanawiałyśmy co sie stalo .To rzeczywiście pech. :cry: Tak chciałam ciebie poznać.Tłum był straszny ciężko było się przepchać. Oczy miałam wkoło głowy.W każdym bądź razie na beagle napatrzyłam się do woli ;))) A jak ty wygladasz moze sie minelysmy?? Quote
jovanna Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 W tym tłumie to nie wiem czy sie widzielimśmy .Byłam w brazowym płaśzczyku,okularki ,spięte włosy ,koło mnie kręcilo sie dwoje dzieci w czerwonych kurtkach ...hmmmm nie wiem czy ten opis jest wystarczajacy :roll: Quote
Weron_ciau Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No wlasnie Duzo ludzi bylo tlum jak nie wiem :/ Moze widzialam ale czy ja wiem Quote
helcia Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Muszę się pochwalić w wystawie brały udział 2 psy z mojej hodowli DUŻY CIASTECZKOWY POTWÓR I DOGGER Kudłate Serce i pierwszy był I doskonały CWC a drugi I doskoanły CWC I BOB.Bardzo bardzo się cieszę . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Agasi beagle - Snoop : BOG II ! :) Quote
Recommended Posts