Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zglosilam tylko mailem (az :D) bo sklerotyczka napisalam karteczke ktora chcialam do zgloszenia psa dorzucic z zgloszeniem na MP ale zapomnialam dorzucic :oops: :roll:

To paolinka - atakujemy terierki razem :D (ja Misie ty Kerraki :P) Biedne :P

Posted

Oj dobra tam, szkoda tej wystawy, ale jeszcze 30 innych w tym sezonie przede mna ;) a jak tam siedza takie **** bez obrazy dla macieja J. to to nie moja wina :evil:

Posted

Czy jedna z tych osób, które dostały potwierdzenie lub wiedzą, gdzie to jest, mogłaby mi przesłać instrukcje, jak tam dojechać? Bo do mnie potwierdzenie nie dotarło. Pani w biurze mówiła, że numer startowy 648, więc zgłoszenie chyba przyjęte, ale potwierdzenia brak, więc nie wiem, gdzie się stawić. I czy przyjmują od 8?

Posted

Zosia wedlug mnie Bydgoska organizacja wcale nie jest zla - fakt z tym JH wiele osob moze byc zlych bo sie nie zglosily, ale czy gdzies jest w regulaminie ze na wystawie sie zawsze mozna i trzeba zglaszac...? Nie.... regulamionowo jest wlasnie przed ;)

I ja rowniez z checia bym prosila jakas ,,instrukcje" co do dojechana na miejsce wystawy :)

Posted

Flaire napisał(a):
Agasia napisał(a):
Zosia wedlug mnie Bydgoska organizacja wcale nie jest zla
To dlaczego ja nie mam potwierdzenia? :evil:

Hmmm :P Przypadek :P Nie no - moim zdaniem sa o wiele gorzej organizowane wystawy szczegolnie ze ta jest 1 ;)

Posted

Ja wczoraj po poludniu dostalam potwierdzenie, ale niestety nie mam go przy sobie w pracy. Nie ma w nim mapki dojazdowej, ale od kolezanki z Bydgoszczy dowiedzialam sie, ze jest to wylotowa ulica na Gdansk, wiec wjezdzajac od strony Warszawy trzeba sie kierowac na Gdansk. Zamierzam nabyc mape Bydgoszczy (za ok. 7 PLN zeby nie bladzic). Parking na terenie wystawy - 10PLN.
Z tego co pamietam, przyjmowanie psow od 7:30, a dl awystawcow bez numerka rekomendowane przybycie co najmniej godzine przed ocena.

Posted

A jeszcze jedno, bede jechac z Warszawy samochodem, wyjazd okolo 8:30 celujac dojazd na okolo 13:00. Mam miejsce w samochodzie dla 2 osob bez psa lub 1-2 osob z suczka lub z malym psem(jade z duzym psem ktory nigdy nie jechal z innmy psem we wlasnym samochodzie, jezdzil tylko z suczkami).
Prosze o kontakt osoby zainteresowane dzis do 18:00 na gg 5108965

Posted

Zeliika napisał(a):
Z tego co pamietam, przyjmowanie psow od 7:30
Dzięki, Zeliika. Jeśli ktoś mógłby potwierdzić, od któej przyjmują psy - byłabym wdzięczna. Wolę przyjechac wcześnie, bo wbrew zapewnieniom Agasi, dla mnie organizacja jak na razie szwankuje. Żeby potwierdzić przyjęcie psa na wystawę dzwoniłam tam nie wiem już ile razy i za każdym razem mówili, żeby zadzwonić "jutro". No a teraz potwierdzenia nie ma. Coś tu już nie tak. A dalej - to się okaże.

Posted

dostalam potwierdzenie (bez numerka), ale jak zwykle mam pecha jesli chodzi o podroze w tame strony :((( transport nam sie wykruszyl i jak narazie nici z debiutu w championach :(( bleee a myslalam, ze jak dzien sie zacznie dobrze, to i sie tak skonczy ;)

Posted

dorotal napisał(a):
Przyjmowanie psow w godz.7:00-9:30. Otwarcie o 10:00

Czyli musimy tam być do 9.30? :o :o Bo leony póżniej są ooceniane,czy można przyjechać na godzine oceny?

Posted

OK, ja się zaopatrzyłam w plan Bydgoszczy i na tej podstawie mogę Wam trochę opisać gdzie to jest. Może jakiś Bydgoszczanin poprawi...

Trochę mylne jest stwierdzenie, że wystawa jest przy głównej wyjazdowej szosie na Gdańsk. Według planu, główna wyjazdowa szosa na Gdańsk to szosa nr 5, inaczej zwana E 261, która na terenie miasta nazuwa się Aleją Kardynała Wyszyńskiego (potem zmienia nazwę na Al. Armii Krajowej, ale to nas nie interesuje). Natomiast wystawa jest przy ulicy Gdańskiej, która na terenie miasta jest ulicą z grubsza równoległą do E 261, a w końcu, już za miastem, się z nią łączy.

Jadąc z Torunia szosą nr 80, przekraczamy Wisłe mostem Fordońskim, po czym szosa 80 skręca w lewo - i my też. Jesteśmy na ul. Fordońskiej, którą jedziemy prosto, prosto - prawie do Centrum. Mijamy pętlę tramwajową i dalej jedziemy Fordońską wzdłuż torów tramwajowych. Dojeżdżamy do ronda, gdzie tramwaj dalej jedzie prosto albo w lewo (Rondo Fordońskie) - my tu skręcamy w prawo w Wyszyńskiego. Mijamy Rondo Skrzetuskie, potem przecinamy Powstańców Wielkopolskich i Pułaskiego. Docelowo chcemy skręcić w lewo w Modrzewiową, ale to nie będzie łatwe, bo tam jest chyba wiadukt. Więc zaraz za Pułaskiego jest mała uliczka - Kozacka, a za nią - chyba stacja benzynowa i cmentarz. Chcemy zjechać z Wyszyńskiego w prawo zaraz za Kozacką i to powinno nas doprowadzić do Modrzewiowej - ale głowy nie dam. Należy pamiętać, że w tę Modrzewiową od Wyszyńskiego chcemy jechać w lewo. Jak już jesteśmy na Modrzewiowej, to pierwsza duża przecznica jest Sułkowskiego, a druga - Gdańska (tam Modrzewiowa się raczej kończy - dalej idzie już tylko malutka uliczka). Nasz cel - WKS Zawisza - znajduje się na rogu Modrzewiowej i Gdańskiej - być może trzeba w Gdańską skręcić w lewo.

Pamiętajcie, proszę, że ja nigdy tam nie byłam - te wskazówki są na podstawie planu miasta.

Powodzenia!