Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire - ring IX wg. mojego znajomego z o/Bydgoszcz wcale nie bedzie - nie powinien byc maly... On wystawia kilka Airedali, wiec wiesz.... :wink:
Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że masz rację co do wielkośi ringu. może tylko na tym planie wygląda malutki...

paolinka napisał(a):
On wystawia kilka Airedali, wiec wiesz.... :wink:
No właśnie widzę, że wszystkie klasy w sukach obsadzone, od szczeniąt aż po championy, z użytkową włącznie :o . Niesłychane na krajówce! A kto to taki, ten Twój znajomy?

Posted

paolinka napisał(a):
Poki co nie ma... wszyscy czekamy, obysmy sie doczekali 8)

No w razie czego zawsze mozna dostac katalog przedwystawowy na wystawie w formie papierowej :lol:

Posted

A ja jeszcze nie mam potwierdzenia... i wieczorkiem sie okaze czy pojade czy nie 8) (bo jestem pewna ze mnie przyjeli ;) ) No i mam nadzieje ze na JH wystarczyla ,,lista" paolinki i moje zgloszenie wyslane mailem zebym sie zalapala...

Posted

lepiej zadzwon agasiu, b w moim wypadku lista paolinki nie wystarczyla, a jesli maila nie wyslalas w terminie to niestety po ptokach ja jetsem wsciekla, nie jade, nie przyjeli mnie, mam nadzieje ze ta niedziele spedze w jakis ciekawy sposob :evil:

Posted

Teraz zeby nie bylo, ze to wszystko przeze mnie :roll:
Otoz kilka dni temu Maciej dowiedzial sie o tym, ze osoby ktore sie nie zglosily na JH przed wystawa nie beda mogly wystapic. Dlatego nie wiedzial co robic - duzo osob zglasza sie po prostu na miejscu. Akurat w tym czasie byl na nartach, dlatego poprosil mnie o przysluge... Zebralam liste i wyslalam. Po czym okazalo sie, ze katalog zostal juz wydrukowany, a wiecej osob niz jest w katalogu (30) to nie przyjmuja. W moim potwierdzeniu tez tak jest napisane, podpisane przez naszego arbitra - P.Siejkowskiego. I nie "lista Paolinki"... Na prawde robilam co moglam, wiedzialam ze sie nie zglosilyscie (chociaz mowilam Agacie zeby wyslala zgloszenie ;) a Zosia myslalam, ze Ty zawsze wysylasz...).
Zadzwoncie moze do Prezesa i sie spytajcie... Na prade robilam co moglam :(