paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Flaire - ring IX wg. mojego znajomego z o/Bydgoszcz wcale nie bedzie - nie powinien byc maly... On wystawia kilka Airedali, wiec wiesz.... :wink: Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Quote
Flaire Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Mam nadzieję, że masz rację co do wielkośi ringu. może tylko na tym planie wygląda malutki... paolinka napisał(a):On wystawia kilka Airedali, wiec wiesz.... :wink: No właśnie widzę, że wszystkie klasy w sukach obsadzone, od szczeniąt aż po championy, z użytkową włącznie :o . Niesłychane na krajówce! A kto to taki, ten Twój znajomy? Quote
Zeliika Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A czy jest gdzies w sieci katalog przedwystawowy? Quote
paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Poki co nie ma... wszyscy czekamy, obysmy sie doczekali 8) Quote
dorotal Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Do mnie przyszly potwierdzenia. Mam numer 1470 w kingach, wiec pewnie z 1600 uczestnikow Quote
Zeliika Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 paolinka napisał(a):Poki co nie ma... wszyscy czekamy, obysmy sie doczekali 8) No w razie czego zawsze mozna dostac katalog przedwystawowy na wystawie w formie papierowej :lol: Quote
Agasia Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A ja jeszcze nie mam potwierdzenia... i wieczorkiem sie okaze czy pojade czy nie 8) (bo jestem pewna ze mnie przyjeli ;) ) No i mam nadzieje ze na JH wystarczyla ,,lista" paolinki i moje zgloszenie wyslane mailem zebym sie zalapala... Quote
ZoSiA Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 lepiej zadzwon agasiu, b w moim wypadku lista paolinki nie wystarczyla, a jesli maila nie wyslalas w terminie to niestety po ptokach ja jetsem wsciekla, nie jade, nie przyjeli mnie, mam nadzieje ze ta niedziele spedze w jakis ciekawy sposob :evil: Quote
Agasia Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Dla mnie MP to nie koniec swiata wiec ok ;) Quote
Ajrisz Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A my juz potwierdzenie mamy! Numer 15. W klasie mam jedna konkurentke, aczkolwiek wygranej sobie nie wroze, gdyz spapralam suce uszy podczas trymowania :-? Quote
paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Teraz zeby nie bylo, ze to wszystko przeze mnie :roll: Otoz kilka dni temu Maciej dowiedzial sie o tym, ze osoby ktore sie nie zglosily na JH przed wystawa nie beda mogly wystapic. Dlatego nie wiedzial co robic - duzo osob zglasza sie po prostu na miejscu. Akurat w tym czasie byl na nartach, dlatego poprosil mnie o przysluge... Zebralam liste i wyslalam. Po czym okazalo sie, ze katalog zostal juz wydrukowany, a wiecej osob niz jest w katalogu (30) to nie przyjmuja. W moim potwierdzeniu tez tak jest napisane, podpisane przez naszego arbitra - P.Siejkowskiego. I nie "lista Paolinki"... Na prawde robilam co moglam, wiedzialam ze sie nie zglosilyscie (chociaz mowilam Agacie zeby wyslala zgloszenie ;) a Zosia myslalam, ze Ty zawsze wysylasz...). Zadzwoncie moze do Prezesa i sie spytajcie... Na prade robilam co moglam :( Quote
Agasia Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 paolinka nikt nie ma do ciebie pretensji :cmok: Mamy numerek 1085 8) Quote
paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ehh to dobrze... Dziewczyny rozumiem Was, mi tez byloby przykro :roll: Quote
Agasia Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 ja jutro zadzwonie i proboje sie dowiedziec kto sie dostal... ;) Quote
paolinka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Spokojnie, przyjdzie... Nie ma co sie denerwowac - przeciez musza wyslac az 1600 potwierdzen :wink: Quote
onka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 paolinko a nie masz może stawki grzywaczy chińskich aby? plisss Quote
paolinka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Niestety nie mam zadnych stawek :( Do konca w niepewnosci... :evilbat: Quote
maga18 Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 no to jak juz bedziecie mialy katalogi i bedziecie po wystawie to ja prosze o stawke grzywaczy :lol: SUKCESOW ZYCZE!!! Bez medali nie wracac!!! :wink: Quote
Rybka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Dostalam potwierdzenie :angel: mamy numerek 714 :D Quote
Agasia Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Dostalam sie do MP (mam potwierdzenie ) 8) Quote
Ka-Vanga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Huuuuurrrrraaaaaaa my tez juz mamy potwierdznie, wiec jakby ktos sie chcial z nami spotkac to serdecznie zapraszamy, mamy numerek 566 :grins: . Quote
paolinka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 :angel: :angel: :angel: super Agasia :B-fly: :multi: Quote
Recommended Posts