czapla Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 a ja dopiero w piatek i w sobote bede meczyc galgany - tylko, ze je to nudzi i nawet probuja zie zdrzemnac :o A chetnych na wystawianie Lucynki przybywa, bedziemy przebierac :lol: Quote
Flaire Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 czapla napisał(a):A chetnych na wystawianie Lucynki przybywa, bedziemy przebierac :lol:Ja się nie dopominam :wink: . Chętnie pooglądam, jak sobie młodzież daje radę. Quote
Agasia Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 "Flaire" napisał(a):[quote name='czapla']AChętnie pooglądam, jak sobie młodzież daje radę. A mlodziez chetnie wystawi 8) Tylko moj wyjazd znow (;/) stoi pod znakiem zapytania... :-? Quote
Jarek_Soja Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Staffiki sa pierwsze! Przed amstaffami! Juz mi sie podoba :D Oby tylko zgloszenie bylo przyjete :-? Quote
Flaire Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Agasia napisał(a):Tylko moj wyjazd znow (;/) stoi pod znakiem zapytania... :-?No, nieźle, Agasia! Wykopałaś kilka osób z wzięcia mojego psa na JH, a teraz sama też jej nie weźmiesz? Quote
Gidget Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ja raczej nic nie bede wystawiac, wiec z wielka checia moge komus pomoc;)8) tylko ze tu wiekszosc bardziej doswiadczona ode mnie:p Tylko moj wyjazd znow (;/) stoi pod znakiem zapytania... :(( mam nadzieje, ze jednak bedziesz...;) Quote
paolinka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Agasia zawsze tak mowi, straszy a w rezultacie zawsze jedzie :roll: Ja bede miala duzo czasu - przed nami Westy... Wiec jak ktos potrzebuje pomocy to z checia, ale nic na sile ;) Jarek_Soja - hmm Ty jestes z Torunia? Quote
Flaire Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Więc ja proponuję, żeby te osoby, które są zainteresowane ewentualnym wystawieniem Misi w JH stawiły się koło ringu terierów ok. godz. 10:30. Zobaczymy, kto sie stawi - może nikt :roll: - pobiegacie sobie z nią i zdecydujecie, komu Misia pasuje i kto z obecnych ją weźmie. Ewentualnie ja mogę byc arbitrem (rzucę monetą). A jak nikt jej nie zechce, to również ok. A w rasie chcę ją wystawiać sama, bo po to ją zgłosiłam, żeby się do tego na nowo przyzwyczaiła przed wystawą, która się będzie liczyć. Quote
paolinka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Oczywiście ;) Co do JH - "moj" ukochany Bearded Collie (niestety - nie mam pojecia dlaczego) nie zostal zgloszony. Zostalam "na lodzie" - bez psa. Jesli nie bedzie chetnych to poprosze Cie o ta przysluge ;) Postaram sie byc o 10:30 u Ciebie. A jesli Agata pojdzie - ok, zaczne sobie cos szukac 8) Pozdr Quote
Asdf Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ja bede z dwoma pieskami, moge jakiegos pozyczyc do JH bede przy ringu husky. pytanie tylko czy ring husky jej wewnatrz czy na zewnatrz? :lol: Quote
Agasia Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Nie paolinka - teraz to nie tylko moje gadanie ;) Nieraz niestety cos dla czegos trzeba poswiecic.... Ale jezeli bede - bezapelcayjnie zaklepuje sobie Misie 8) Oby JH nie pokrylo sie z beaglami :-? Quote
Cockerek Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Mam pytanie. Na stronie ZKWP znalazłam w plan wystawy i taka informację: Maltańczyk (13:40) suki-hündinnen Klasa młodzieży Klasa pośrednia Klasa otwarta Czy to znaczy że spokojnie mogę do godziny 13:30 oglądać inne rasy? I czy faktycznie same sunie wystąpią w tej rasie? No niby z tego wynika, że tak, ale jakieś to dziwne :o Bardzo proszę o odp Quote
ZoSiA Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 mysle ze nie bedzie pieskow w pekinczykach skoro tak jest napisane, jak juz bedziesz na wystawie to jeszcze upewnij sie w katalogu i zobacz plan sedziowania, a tak to masz looz do 13.30 No a ja bede na 100% :D strasznie sie ciesze ;) Sh maniak czyli pozyczam od ciebie psa??? Czapla jakby sie kerraki pokryly czasem z beaglami to chetnie ci pomoge. Ogolnie jestem chetna do pomocy bo nie wystawiam zadnego psa poza mp ;) wiec jakby ktos chcial to niech pisze ;) Quote
czapla Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Jesli ktos z mlodych prezenterow nie boi sie pokazac kerraka to rowniez moge jakiegos pozyczyc - mam 2 do wyboru :D Dziekuje wszystkim za chec pomocy, mysle, ze zobaczymy na miejscu, ktos sie do Lucynki przymierzy i zobaczy czy mu sie podoba, tylko jak nikt jej nie bedzie chcial, to nie wiem co zrobie :o Quote
paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 :angel: to ja z checia pozycze :lol: Jesli sie zgramy i wszystko bedzie ok ;) Kerry sa od 10, Beagle od 12:30 - wiec bede miala duzo czasu ;) Quote
czapla Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 widze, ze samobojcow pelen jest ten swiat! :lol: :wink: to oczywiscie zart :D Quote
paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawa_walentynkowa/ringi05.jpg - my na ringu V, Kerry i AT na IX - blisko bedzie do Was :angel: :lol: Mamy numerki :angel: 1088 i 1111 -> SUPER :lol: Quote
eiwob Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 ...1113... paolinko, same szczesliwe numerki :wink: Quote
paolinka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 BISy obstawione :lol: Nie no zartuje oczywiscie ;) JEjj jak bym chciala wygrac klase = CWC = Ch.Pl :bigcry: Quote
ZoSiA Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 wogole pewnie nie pojade bo nie przyjmuja zgloszen do mp na wystawie... jetsem wsciekla :evil: Quote
maga18 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 a znacie moze stawke grzywaczy??? (jesli sie pojawila wczesniej to sorry bo nie czytalam) Quote
onka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 nie pojawiła się ja jak zwykle nie znam 8) Quote
Flaire Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 paolinka napisał(a):http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawa_walentynkowa/ringi05.jpg - my na ringu V, Kerry i AT na IX - blisko bedzie do Was :angel: :lol: Tylko ten ring IX wygląda na bardzo maleńki... :( Tak to jest, jak się ma przedstawiciela największych z terierów - te ringi są przewidziane na westiki a co najwyżej foksy, a porządnie poruszający się Airedale to nawet dwóch kroków na takim nie postawi. :( Quote
Recommended Posts