Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja dopiero w piatek i w sobote bede meczyc galgany - tylko, ze je to nudzi i nawet probuja zie zdrzemnac :o
A chetnych na wystawianie Lucynki przybywa, bedziemy przebierac :lol:

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czapla napisał(a):
A chetnych na wystawianie Lucynki przybywa, bedziemy przebierac :lol:
Ja się nie dopominam :wink: . Chętnie pooglądam, jak sobie młodzież daje radę.

Posted

"Flaire" napisał(a):
[quote name='czapla']AChętnie pooglądam, jak sobie młodzież daje radę.

A mlodziez chetnie wystawi 8)

Tylko moj wyjazd znow (;/) stoi pod znakiem zapytania... :-?

Posted

Agasia napisał(a):
Tylko moj wyjazd znow (;/) stoi pod znakiem zapytania... :-?
No, nieźle, Agasia! Wykopałaś kilka osób z wzięcia mojego psa na JH, a teraz sama też jej nie weźmiesz?

Posted

ja raczej nic nie bede wystawiac, wiec z wielka checia moge komus pomoc;)8) tylko ze tu wiekszosc bardziej doswiadczona ode mnie:p

Tylko moj wyjazd znow (;/) stoi pod znakiem zapytania...

:(( mam nadzieje, ze jednak bedziesz...;)

Posted

Agasia zawsze tak mowi, straszy a w rezultacie zawsze jedzie :roll:
Ja bede miala duzo czasu - przed nami Westy... Wiec jak ktos potrzebuje pomocy to z checia, ale nic na sile ;)
Jarek_Soja - hmm Ty jestes z Torunia?

Posted

Więc ja proponuję, żeby te osoby, które są zainteresowane ewentualnym wystawieniem Misi w JH stawiły się koło ringu terierów ok. godz. 10:30. Zobaczymy, kto sie stawi - może nikt :roll: - pobiegacie sobie z nią i zdecydujecie, komu Misia pasuje i kto z obecnych ją weźmie. Ewentualnie ja mogę byc arbitrem (rzucę monetą). A jak nikt jej nie zechce, to również ok.

A w rasie chcę ją wystawiać sama, bo po to ją zgłosiłam, żeby się do tego na nowo przyzwyczaiła przed wystawą, która się będzie liczyć.

Posted

Oczywiście ;)
Co do JH - "moj" ukochany Bearded Collie (niestety - nie mam pojecia dlaczego) nie zostal zgloszony. Zostalam "na lodzie" - bez psa.
Jesli nie bedzie chetnych to poprosze Cie o ta przysluge ;)
Postaram sie byc o 10:30 u Ciebie. A jesli Agata pojdzie - ok, zaczne sobie cos szukac 8) Pozdr

Posted

ja bede z dwoma pieskami, moge jakiegos pozyczyc do JH
bede przy ringu husky.
pytanie tylko czy ring husky jej wewnatrz czy na zewnatrz? :lol:

Posted

Nie paolinka - teraz to nie tylko moje gadanie ;) Nieraz niestety cos dla czegos trzeba poswiecic.... Ale jezeli bede - bezapelcayjnie zaklepuje sobie Misie 8) Oby JH nie pokrylo sie z beaglami :-?

Posted

Mam pytanie. Na stronie ZKWP znalazłam w plan wystawy i taka informację:
Maltańczyk (13:40)
suki-hündinnen
Klasa młodzieży
Klasa pośrednia
Klasa otwarta

Czy to znaczy że spokojnie mogę do godziny 13:30 oglądać inne rasy? I czy faktycznie same sunie wystąpią w tej rasie? No niby z tego wynika, że tak, ale jakieś to dziwne :o

Bardzo proszę o odp

Posted

mysle ze nie bedzie pieskow w pekinczykach skoro tak jest napisane, jak juz bedziesz na wystawie to jeszcze upewnij sie w katalogu i zobacz plan sedziowania, a tak to masz looz do 13.30
No a ja bede na 100% :D strasznie sie ciesze ;) Sh maniak czyli pozyczam od ciebie psa???
Czapla jakby sie kerraki pokryly czasem z beaglami to chetnie ci pomoge. Ogolnie jestem chetna do pomocy bo nie wystawiam zadnego psa poza mp ;) wiec jakby ktos chcial to niech pisze ;)

Posted

Jesli ktos z mlodych prezenterow nie boi sie pokazac kerraka to rowniez moge jakiegos pozyczyc - mam 2 do wyboru :D
Dziekuje wszystkim za chec pomocy, mysle, ze zobaczymy na miejscu, ktos sie do Lucynki przymierzy i zobaczy czy mu sie podoba, tylko jak nikt jej nie bedzie chcial, to nie wiem co zrobie :o

Posted

paolinka napisał(a):
http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawa_walentynkowa/ringi05.jpg - my na ringu V, Kerry i AT na IX - blisko bedzie do Was :angel: :lol:
Tylko ten ring IX wygląda na bardzo maleńki... :( Tak to jest, jak się ma przedstawiciela największych z terierów - te ringi są przewidziane na westiki a co najwyżej foksy, a porządnie poruszający się Airedale to nawet dwóch kroków na takim nie postawi. :(