czapla Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Tak sobie mysle, czy moze ktos by sie chcial pokazac z sunia kerry? Z przeciekow wiem, ze moje psy to jedyne zgloszone kerry i nie wiem jak tu wyjsc na porownanie? :-? Quote
paolinka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ja z wielka checia :D Tylko musialabym sie dowiedziec o ktorej sa Kerry (wystawiam Beagla - sunie w otwartej) :wink: Quote
czapla Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 No niestety nie mam planu sedziowania, wiec nie wiem o ktorej beda sedziowane kerry. My bedziemy na wystawie wczesnie, bo mamy nie obyta sunie doga - musi sie dziewczyna przyzwyczaic, wiec jesli gdzies zobaczysz 2 kerraki, to podejdz pogadamy i zobaczymy czy da rade to zgrac. Bardzo sie ciesze, ze masz ochote pokazac moja Lucynke, ona sie bardzo prosto wystawia :D :D :D Quote
Agasia Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ja rowniez z przyjemnoscia 8) Nawet wielka ;) Ale juz nie bede zabierac Paulinie ,,roboty" ;) Quote
ZoSiA Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 no jakby paolinka nie mogla to ja bardzo chetnie, bo to chyba chodzi o pokazanie na ringu... bo ja nie wystawiam nic na ringu. Ale paulina ma pierwszenstwo :wink: Quote
paolinka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Dzieki, ze chociaz raz, dziewczyny... :evilbat: czapla - na prawde bardzo sie ciesze :angel: Noo ale najpierw bym musiala sie "zgrac" tak jak powiedzialas ;) Umowimy sie jeszcze :wink: Moze niedlugo sie dowiem jak to bedzie z Kerrakami i Beaglami... Quote
eiwob Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 paolinko, jak bedziesz wiedziec o ktorej sa beagle, prosze napisz mi, najlepiej na gg... :wink: Quote
Agasia Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Jezeli nic w obsadzie sie ine zmieni to beagle beda znajac zycie po jamnikach... 8) Quote
Jarek_Soja Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Czy dostal juz ktos moze potwierdzenie? Juz poniedzialek, a tu cisza. Moze jest katalog przedwystawowy coby sprawdzic, czy zgloszenie nie zaginelo... Quote
bognik Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ja też będę, żeby spotkać się z hodowcami lhasa apso !!!! :D Quote
paolinka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Kochani! Dowiedzialam sie wielu ciekawych rzeczy, np. hale sa dosc male i dlatego 3 ringi beda na dworzu (np. dla ONów). Terriery na pewno w hali ;) Po stawki teoretycznie mozna dzwonic ;) Wiecej rzeczy postaram sie napisac jutro. Pozdr Quote
Martyna Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 paolinka napisał(a): dlatego 3 ringi beda na dworzu (np. dla ONów). jezuuu mam nadzieje, ze retrievery oszczedza :-)))) ech a ja glupia myslalam, ze zglaszam na mala, kameralna wystawe :D a tu jakies rekordy zgloszen padaja!!! :-))) fajnie , ze chcoiaz flatow troche bedzie! aaa ja potwierdzenia tez nie dostalam, ale to juz chyba normalka dla mnie, ze albo w piatek albo wcale :-) Quote
dorotal Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Jest juz plan sedziowania http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wyst_walent_pl1.htm Quote
Flaire Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Dzwoniłam dzisiaj do Bydgoszczy i wiem, że Misia jest zgłoszona. Ma numer 648, więc wystawa będzie spora :o . O stawki nie pytałam, ale z tego planu sędziowania wynika, że suczek AT będzie sporo :D , bo wszystkie chyba klasy sa reprezentowane. A w psach tylko otwarta i championów! Jakby ktoś był/dzownił tam jeszcze i mógłby się o tę stawkę dowiedzieć, to byłabym wdzięczna. czapla, jeśli nadal potrzebujesz kogoś pokazania Luśki w porównaniu, to ja również chętnie Ci pomogę. Quote
czapla Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Super Flaire! ja wchodze na ring pierwsza, od razu z marszu o 10. Fajnie, pozniej juz bede mogla oddawac sie z przyjemnoscia kibicowaniu, rozmowach i ogladaniu psiakow :D Quote
onka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 a macie już potwierdzenia? przysłali? ja jeszcze nie mam nic Quote
Zeliika Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Do mnie potwierdzenie tez jeszcze nie dotarlo, ale czekam cierpliwie ... Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 My tez jeszcze nie dostalismy potwierdzenia :roll: . Quote
Rybka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 widac jeszcze nikt nie dostal potwierdzenia :roll: Quote
Agasia Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 No ja rowniez nie... widze ze zmiany w obsadzie :-? My wchodzimy okolo 13 wiec rowniez jakby co - sluze pomoca :D I naszykuj sie Flaire ze cie dopadne po 10 :P Quote
Flaire Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Agasia, okazuje się, że AT dopiero o 11:30 - a Misia na końcu, jako suka w klasie championów. Ok. 10 będę pewnie pomagać czapli z kerrakami, ale potem jestem do Twojej dyspozycji do ok 11. Quote
Flaire Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Misia z radością melduje, że na Bydgoszcz jest gotowa :D . No, zostało jej jeszcze obcięcie pazurów, jakieś drobne poprawki, no i to ostatnie przygotowanie już na miejscu, ale w porównaniu z torturami, które już przeszła, to małe piwo :D . Quote
paolinka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 My tez jeszcze nie mamy potwierdzen. Zmiana sedziow :( Ehh z ta Pania nie mialam jeszcze "doczynienia" - mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :D Jak cos to ja tez moge komus pomoc - Beagle dopiero od 12:30 :wink: Quote
Recommended Posts