Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie mysle, czy moze ktos by sie chcial pokazac z sunia kerry?
Z przeciekow wiem, ze moje psy to jedyne zgloszone kerry i nie wiem jak tu wyjsc na porownanie? :-?

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety nie mam planu sedziowania, wiec nie wiem o ktorej beda sedziowane kerry. My bedziemy na wystawie wczesnie, bo mamy nie obyta sunie doga - musi sie dziewczyna przyzwyczaic, wiec jesli gdzies zobaczysz 2 kerraki, to podejdz pogadamy i zobaczymy czy da rade to zgrac. Bardzo sie ciesze, ze masz ochote pokazac moja Lucynke, ona sie bardzo prosto wystawia :D :D :D

Posted

no jakby paolinka nie mogla to ja bardzo chetnie, bo to chyba chodzi o pokazanie na ringu... bo ja nie wystawiam nic na ringu. Ale paulina ma pierwszenstwo :wink:

Posted

Dzieki, ze chociaz raz, dziewczyny... :evilbat:
czapla - na prawde bardzo sie ciesze :angel: Noo ale najpierw bym musiala sie "zgrac" tak jak powiedzialas ;) Umowimy sie jeszcze :wink:
Moze niedlugo sie dowiem jak to bedzie z Kerrakami i Beaglami...

Posted

Kochani! Dowiedzialam sie wielu ciekawych rzeczy, np. hale sa dosc male i dlatego 3 ringi beda na dworzu (np. dla ONów). Terriery na pewno w hali ;) Po stawki teoretycznie mozna dzwonic ;) Wiecej rzeczy postaram sie napisac jutro.
Pozdr

Posted

paolinka napisał(a):
dlatego 3 ringi beda na dworzu (np. dla ONów).

jezuuu mam nadzieje, ze retrievery oszczedza :-))))
ech a ja glupia myslalam, ze zglaszam na mala, kameralna wystawe :D
a tu jakies rekordy zgloszen padaja!!! :-))) fajnie , ze chcoiaz flatow troche bedzie!

aaa ja potwierdzenia tez nie dostalam, ale to juz chyba normalka dla mnie, ze albo w piatek albo wcale :-)

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Bydgoszczy i wiem, że Misia jest zgłoszona. Ma numer 648, więc wystawa będzie spora :o . O stawki nie pytałam, ale z tego planu sędziowania wynika, że suczek AT będzie sporo :D , bo wszystkie chyba klasy sa reprezentowane. A w psach tylko otwarta i championów!

Jakby ktoś był/dzownił tam jeszcze i mógłby się o tę stawkę dowiedzieć, to byłabym wdzięczna.

czapla, jeśli nadal potrzebujesz kogoś pokazania Luśki w porównaniu, to ja również chętnie Ci pomogę.

Posted

Super Flaire! ja wchodze na ring pierwsza, od razu z marszu o 10. Fajnie, pozniej juz bede mogla oddawac sie z przyjemnoscia kibicowaniu, rozmowach i ogladaniu psiakow :D

Posted

Agasia, okazuje się, że AT dopiero o 11:30 - a Misia na końcu, jako suka w klasie championów. Ok. 10 będę pewnie pomagać czapli z kerrakami, ale potem jestem do Twojej dyspozycji do ok 11.

Posted

Misia z radością melduje, że na Bydgoszcz jest gotowa :D . No, zostało jej jeszcze obcięcie pazurów, jakieś drobne poprawki, no i to ostatnie przygotowanie już na miejscu, ale w porównaniu z torturami, które już przeszła, to małe piwo :D .

Posted

My tez jeszcze nie mamy potwierdzen.
Zmiana sedziow :( Ehh z ta Pania nie mialam jeszcze "doczynienia" - mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :D
Jak cos to ja tez moge komus pomoc - Beagle dopiero od 12:30 :wink: