Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

helcia napisał(a):
Muszę się pochwalić w wystawie brały udział 2 psy z mojej hodowli DUŻY CIASTECZKOWY POTWÓR I DOGGER Kudłate Serce i pierwszy był I doskonały CWC a drugi I doskoanły CWC I BOB.Bardzo bardzo się cieszę .

Po pierwsze GRATULACJE!!!!!
Po drugie 2 raz gratulacje!!!!1 :D
Fotki lada moment ;)

Posted

No niestety, ale w moim odczuciu to jedna wielka klapa. Ringi - kpina, warunki urągające godności psów i ludzi. Takiej ciasnoty, takiego zorganizowania ringów, w życiu nie widzialam - a widziałam już sporo. Musiałyśmy czekać pod halą, jeżeli w ogóle można to nazwać halą, a nie na przykład dużym salonem, bo w środku nie było miejsca. Ring, na którym w ogóle nie można było pobiegać, taki był wielki - sędzia musiał wypraszać psy i oglądać każdego pojedynczo.
Oddział bydgoski słabo przeliczył siły na zamiary.

Posted

Hej żonko :buzi: cos ostatnio sie nie mozemy spotkać na forum :( a od poniedziałku znowu do szkoły ... :cry:

to mastino neapolitano (chyba :wink:)

Justa - :buzi:

Posted

aga 2 napisał(a):
No niestety, ale w moim odczuciu to jedna wielka klapa. Ringi - kpina, warunki urągające godności psów i ludzi. Takiej ciasnoty, takiego zorganizowania ringów, w życiu nie widzialam - a widziałam już sporo. Musiałyśmy czekać pod halą, jeżeli w ogóle można to nazwać halą, a nie na przykład dużym salonem, bo w środku nie było miejsca. Ring, na którym w ogóle nie można było pobiegać, taki był wielki - sędzia musiał wypraszać psy i oglądać każdego pojedynczo.
Oddział bydgoski słabo przeliczył siły na zamiary.

To faktycznie nieprzyjemnie. Psy się na pewno najbardziej męczyły w takiej ciasnocie. :roll:
Wam jak poszło? :wink:

Posted

Ja byłam na wystawie jako widz. Byłam krucej niż godzinę. Warunki STRASZNE !!!! Latem w Bydgoszczy było SUPER, a teraz ??? Ciasnota jak nie wiem :cry: .
Nie zostałam nawet na wyniki grupy IX FCI !!! Może wiecie jaka rasa wygrała w tej grupie ???

Posted

Nitencja- zaraz beda fotki, tylko musze troche zmniejszyc;)

napiszcie mi stawke airedale teirerow

psy
kl. otwarta
ARAMIS Irenkaz
kl. championow
DISTINCTIVE EXTERIOR RAIDER'S ANTANIA
suki
kl. szczeniat
ALSA Ptasie Siedlisko
ARIADNA Ptasie Siedlisko
kl. mlodziezy
DOMINA Sonora
PRIMA FILOZOFIA
kl. posrednia
PRIMA ZAZULA
kl. otwarta
BIANKA Rudy Przyjaciel
kl. uzytkowa
BAHIA Geografica
kl. championow
PICADILLY'S MA BEAR DEFLAIRE
VIRGINA Kocia Łapka

Posted

Ja też jeszcze nigdy w życiu nie byłam na takiej koszmarnej wystawie :evil: Na naszym ringu -XIX psy czekały na powietrzu w błocie.
Nie wspominając już co działo sie w środku
Ale jestem itak zadowolona :D Alma dostała CWC,zwycięstwo młodzieży i zwycięstwo rasy :D :D :D

Posted

Lara: ja poszłam jako widz, bo mam mieć sunię lhasa apso i chcę ją chyba wystawiać. Nie uważam że to męczenie zwierząt. Poszłam żeby popatrzeć jak to jest wystawić psiaczka. Byłam na 3 wystawach i na nich mi się podobała, nawet bardzo. W maju 2004r. wystawa w Bydgoszczy była SUPER, a teraz naprawdę ciasnota i źle było :cry: