Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam pytanie. Gdzie znajdę solidne materiałówki, ale małe (najmniejszy rozmiar) w sklepie internetowym? Bo mialam zamiar robic zakupy w Animalii i kupic ta Tcamp Twister, ale ponoc nie jest stabilna i wytrzymala, a nie chce brac tylko gdzies klatki, chce tez zrobic zakupy.

Posted

Vini. napisał(a):
A ja mam pytanie. Gdzie znajdę solidne materiałówki, ale małe (najmniejszy rozmiar) w sklepie internetowym? Bo mialam zamiar robic zakupy w Animalii i kupic ta Tcamp Twister, ale ponoc nie jest stabilna i wytrzymala, a nie chce brac tylko gdzies klatki, chce tez zrobic zakupy.

a ferplast? chyba są na allegro ;)

edit: nie allegro tylko animalii :oops:

Posted

Kurcze, a wie jeszcze ktoś może, gdzie dostanę te klatki w innym sklepie? Bo w tym co podałaś, to nie ma tego, co chcę kupić...

Martyna- na animalii z ferplasta nie ma, a właśnie ta materiałówka byłaby dobra, tylko kurcze... zostanie mi chyba tylko allegro -.-

P.S. Swoją drogą, Gram był świetny wczoraj na placu ^^

Posted

Ja kupiłam materiałową niebieską i od kiedy tylko postawiłam ją na podłodze w hali, mój pies uznał ją za swój dom... Jest świetna.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Unbelievable']a nie za duża dla Tosiaka?[/QUOTE]

Mi się wydaje, że będzie ok, o ile dojdzie, bo zamówiłam ją dokładnie tydzień temu, wczoraj raczyli mi odpisać, że niby już wysłali, a dzisiaj dostałam maila, że zamówienie jest w trakcie realizacji :angryy:.

Posted

[quote name='RCookie']Mi się wydaje, że będzie ok, o ile dojdzie, bo zamówiłam ją dokładnie tydzień temu, wczoraj raczyli mi odpisać, że niby już wysłali, a dzisiaj dostałam maila, że zamówienie jest w trakcie realizacji :angryy:.[/QUOTE]
bo szczur ma trochę mniejszą i rozmiar jest dla niego idealny : P
cóż, pewnie sobie poczekasz....

Posted

[quote name='Unbelievable']bo szczur ma trochę mniejszą i rozmiar jest dla niego idealny : P
cóż, pewnie sobie poczekasz....

Tam była jeszcze cała zielona, ale różnica wielkości wynosiła 1cm.
Ja zamówiłam taką:
http://www.autobajerek.pl/klatka-dla-psa-kota-015-48x37x41cm.html

A jest jeszcze taka:
http://www.autobajerek.pl/klatka-dla-psa-kota-023-48x36x41cm.html

Też tam zamawiałaś? Ile czasu czekałaś w sumie na paczkę?
Kurcze i jeszcze się cieszyłam, że przyjdzie w tym tygodniu i od razu ją sobie odbiorę, a tak znów trzeba będzie na pocztę jechać :angryy:.

Posted

[quote name='RCookie']Tam była jeszcze cała zielona, ale różnica wielkości wynosiła 1cm.
Ja zamówiłam taką:
http://www.autobajerek.pl/klatka-dla-psa-kota-015-48x37x41cm.html

A jest jeszcze taka:
http://www.autobajerek.pl/klatka-dla-psa-kota-023-48x36x41cm.html

Też tam zamawiałaś? Ile czasu czekałaś w sumie na paczkę?
Kurcze i jeszcze się cieszyłam, że przyjdzie w tym tygodniu i od razu ją sobie odbiorę, a tak znów trzeba będzie na pocztę jechać :angryy:.
niiee, ja mam z karlie ;)
ale faktycznie, jak sama szukałam to albo malutkie na ramię albo dla psów średnich:roll:

a te klatki chyba tylko kolorem się różnią?

Posted

[quote name='Unbelievable']niiee, ja mam z karlie ;)
ale faktycznie, jak sama szukałam to albo malutkie na ramię albo dla psów średnich:roll:

a te klatki chyba tylko kolorem się różnią?[/QUOTE]

Ah... wydawało mi się, że też tam zamawiałaś, bo chyba Gram ma podobną.
Z tego co widzę to tylko kolorem i w szerokości jest 1cm różnicy, ale nie wiem czy tak faktycznie jest, czy to jakiś błąd w opisie.

• 1 month later...
Posted

Dyo napisał(a):
Także chętnie poznam opinie na jej temat.

Ja mam taką klatke i jest dość solidnie wykonana widziałam też wersje dużą i są ok :) jak pies tylko umie pozostać spokojnie :) jeden słaby punkt to te siateczki :)