saJo Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Z zycia alkoholowego stadka... nowy przybysz pileczka fajna sprawa ale wielki potfor mi ja zabral sznureczek tez jest ok a we dwojke obgryza sie go najlepiej przeciaganko fajna sprawa i znowu zabrala ruda malpa! Brandy: "Wstydze sie" daj sznureczek nowy qmpel do zabawy faaaajny jestes :) c.d. nastapi Quote
Cimi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Do Twojej dwójki dołączył nowy przybysz czy do bernardynki :cool3: ? Quote
anetta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 a co to za babelek? :loveu: Slicznie sie bawia :) Quote
saJo Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Przybysz mial byc spokojnym towarzyszem zabaw dla bernardynki. Towarzyszem jest, ale niekoniecznie spokojnym :lol: Quote
saJo Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 c.d. nie mam ochoty sie bawic, poleze i podumam w ostatecznosci moge sie na chwile skusic zagryzanko jedne rude gryzie drugie rude gryzie buahahahaha, nie laskocz to juz przestaje byc smieszne maskotke se ze mnie zrobiles??!! mala poszla, znajde sobie innego jelenia do zabawy sproboj zabrac mi sznureczek kazdy belgus swoj jezor chwali przeciaganko dwa rude sie spotkaly i przy sznurku pokrzyczaly wszyscy sie kloca o ten sznurek, pogryze go na czesci i kazdemu dampo kawalku :) Quote
saJo Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 A mala dziewczynka jest stad :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1545728#post1545728 Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 super fotki!!!! Po prostu przecudne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
saJo Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Mala relacja w czorajszego podlewania ogrodka :) 1:0 dla panci Nogi sie troche belgusiowi pomieszaly 2:0 dla panci Ale jestem spragniony Quote
saJo Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Tutaj trawka swierzo posiana: trzeba podlac! 3:0 dla panci Kupa panowie! Oddaj, ja bede podlewal! Nieeeeee noooo, przeciez Brandy nie moze byc taka sucha Krzaczki: trzeba podlac! tu juz podlewalem, ale poprawie, co by nie bylo, ze niedokladnie zrobilem Nowy skalniaczek szczegolnie potrzebuje wody Ale dobra woda W doniczkach trzeba tez podlac I na koniec podlejemy trawnik Quote
saJo Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Kiedys rodzice mieli ladnego szczeniaczka.... Kiedys :evil_lol: Quote
Dessi Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ooooo maaaamooo:loveu: co to za meganietoperz na schodach:evil_lol: Ale mam zaległości :oops: Quote
Kasia&Mela Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Witamy się w galerii :cool3: tylko szkoda, że ostatnio ktoś tu zajrzał w 2006... :-o Quote
marta1997abc Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Bernardyn , onek i belgian - super ekipa Quote
Recommended Posts