malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 i tak super :-)) a łysol słodziak na maxa :angel: Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 U panci na raczkach http://www.pupile.com/pup/images/img_whisky11.21.JPG Patrzac "z lotu ptaka" http://www.pupile.com/pup/images/img_whisky11.22.JPG Zaczajony w trawie Tam jest cos ciekawego... Ale nie widze tego... Moze uda sie wyniuchac? Brandy nie chce sie ze mna bawic,ide sobie stad Schowam sie za samochod no dobra,juz wracam Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Co teraz robimy? Moze zaczaje sie na Brandy?! Hmmm,a moze w trawie znajde cos ciekawszego. Eeeee,nic nie ma :/ Pancia pedze do ciebie... Yyyyyyy,a co tam jest?? Ciekawe... To TYLKO rybka Fascynujaca sprawa... Quote
Camara Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale fajna galeria :P po oglądnięciu jestem lekko wstawiona :roll: :lol: Quote
saJo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Camara napisał(a): po oglądnięciu jestem lekko wstawiona :roll: :lol: A co ja mam powiedziec przebywajac z nimi na codzien :lol: Quote
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o stulejke. nie wiem co ma z oczami ale nie daj sie wrobic w zadna operacje:))))))mi Mafii tez chcieli robic:)))))))dzieki Bogu pan doktor stwierdzil, ze trzeba poczekac, az glowa skonczy sie rozwijac:)))))bo inaczej by pewnie juz miala zrobione przewody lzowe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak ja to ominelo :lol: :lol: Quote
saJo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Oczy mu czesto ropieja,chociaz ostatnio jest stanowczo lepiej.Ewidentnie jest to zwiazane z kopaniem w ziemi,ganianiem po chaszczach itp.Nie przejmowalam sie,bo po 2-3 dniach samo przechodzilo.Ale chcialam sie upewnic,ze nie dzieje sie nic powaznego wiec poszlam z nim na poli.Powiedzieli mi ze w jednym oku ma grudki,ale nie nalezy sie przejmowac bo to szczeniak,uklad immunologiczny dopiero sie rozwija i dopoki samo przechodzi nie mam w zaden sposob ingerowac(no tylko usuwac wyciek wacikiem namoczonym w przegotowanej wodzie) Quote
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 u mafii zdiagnozowali brak, albo zarosniecie przewodow lzowych no i zaproponowano operacje!dzieki Bogu po Biodacynie zap.spojowek minelo. W ogole lek rewelacja na stany zapalne oczu!!! A potem sie okazalo, ze np. u chinczykow to w bardzo wielu przypadkach te przewody sa zatkane, odetkanie ich daje efekt na b.krotko i wogole, wiec sobie odpuscilam operacje. A jak cos sie zaczyna dziac z oczami ( u Mafii juz od roku spokoj :lol: ) ale u innych- to wlasnie Biodacyne i poprawa bardzo szybka:))) Quote
saJo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Dawalam Biodacyne Bolsowi przed zabiegiem jak mial grudkowe zapalenie trzecich powiek.Tez bylam zadowolona,bo chociaz wiadomo bylo ze w ten sposob sie nie wyleczy,lek przyniosl mu spora ulge. Quote
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 aaa no to u mnie tylko zwykle zap. spojowek sa-na wiosne to juz w ogole jak sie pylki zaczynaja i to wyleczy :lol: Quote
saJo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Spacerek Buziaczek No i oczywiscie podgryzanie Uciekam,bo mnie Łysy zagryzie... Quote
saJo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 A teraz sama Brandy Nie poganiaj mnie!Przeciez iiiiiiiiiiiiiideeeeeeeeee http://www.pupile.com/pup/images/img_brandy.12.JPG Trzeba troche odpoaczac Ale sie zmeczylam tym spacerem Ide spac Quote
Camara Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='saJo']A teraz sama Brandy Trzeba troche odpoaczac ja nie mogę :lol: ale z niej słodziak :P i jakie imię adekwatne do wyglądu :wink: Quote
anetta Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale slodki miiisioooooooooooooo :puppydog: :iloveyou: http://www.pupile.com/pup/images/img_brandy.8.JPG Quote
saJo Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 A tu jeszcze foteczka jak Whisky'emu przypomnialo sie jak to bylo u mamy... Mam nadzieje,ze autorka tego zdjecia nie obrazi sie ze wkleilam je tutaj :lol: Quote
nefesza Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A propo jakim cudem przy 2 szczeniakach kwiatki na podlodze sa cale :question: :hmmmm: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 pewnie świeżo ustawione do foty :lol: Quote
nefesza Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a):pewnie świeżo ustawione do foty :lol: i dywanik tez dopiero co polozony :lol: Quote
saJo Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Te dwa szczeniaki na codzien nie mieszkaja razem.Zdjecia porobione u rodzicow, a ja juz nie mieszkam z nimi na stale. A psy sa wyganiane na podworku i dopiero jak sie zmecza(tzn jak Brandy sie zmeczy bo Whisky nie zna takiego stanu jak zmeczenie) sa wpuszczane do domu.A poza tym na fotce nie widac,ale mamy bardzo przestronny dom i one zadko kiedy bawia sie w okolicy kawiatkow. no i nie widac kwiatkow ktore nie przezyly starc z gnojkami :lol: Quote
saJo Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 malawaszka napisał(a):oby to była mama a nie tata :lol: to byla "mama", ktora na dodatek ani przez chwile nie stala w miejscu przez ok 2 godziny gdy sie widzielismy.A jak whisky "ssal" - prosze jak sie ladnie Malemu ustawiala :) Quote
malawaszka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 jejku jak on pięknie mężnieje :laola: Quote
anetta Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 No piekny pies z niegi wyrosl :D Czemu tak malo fot? :roll: :wink: Quote
saJo Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 anetta napisał(a): Czemu tak malo fot? :roll: :wink: Bo sie wybralam na spacer z rozladowana cyfrowka :oops: Dzis postaram sie o wiecej :) Quote
Recommended Posts