saJo Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Sprobuj mnie stad wygnac ;) Prawda,ze jestem fotogeniczny? Pancia,ale ja tam nie widze nic ciekawego :-? Jak nie ma patyczka,zawsze mozna zaapartowac kawalek gleby :] Juz do Ciebie biegne! Pomozesz mi wyciagnac ten kamien??? Na spacerku Na pewno znajde tam cos ciekawego! Sam wyprowadzam sie na spacer Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='saJo'] :klacz: ale model boski :angel: Quote
saJo Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Pancia kupila mi miski na stojaku,zebym mogl jesc nie schodzac z luzka :D Kocham wode! Z pancia na wakacjach w gorach; Na pifku: Na skale Na szlaku Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ojojojojojjjjjjjjjjjjj juz dawno tu nie zagladalam :oops: a tyle wspanialych fot przepiekny jest Bols Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 saJo napisał(a):Dziekujemy wszystkim! no to czekamy na nowe foty :D Quote
saJo Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Nio dobra.Ale mala zmiana scenerii,na zimowa. Przytulasy z pancia. Lapie sniezki Ekipa w komplecie. Z Bajka I z kolega panci. Tak wygladam,gdy woze pancie na sankach A tak,gdy pancia z sanek spadnie :evilbat: I znowu cala ekipa Wszystko co da sie zlapac w zeby jest faaajne :) Hmmmm,co tym razem wykopie ?! Quote
saJo Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Z plecaczkiem(to tez pancia sama dla mnie zrobila) Kiedys tez bede mial tyle pucharow :evilbat: (Wiecbork '99) Nad jeziorkiem:przytulasy z pancia no i jak zwykle musze troche pokopac w ziemi :) Wiecej zdjec nie mam :( (znaczy sie mam,ale sa za duze zeby je wstawic,a nie umiem zmniejszac :( ) Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :angel: :angel: powialo troche chlodem ale baaaaaaaaaardzo przyjemnym :D Quote
saJo Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Przedstawiam Wam mojego dluuuugo wyczekiwanego owczarka belgijskiego malinois. Oto Whisky Najpier foteczki z Bolsem. Ciekawe ktory ma wieksze uszy? Tak sie przytulam do Bolsa A tak sie z nim bawie :) Czyz nie jestem uroczy??? :D A tu "walcze" z Brandy (bernardynka rodzicow mojej panci i moja rowiesniczka :) ) Quote
malawaszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 łii gratuluję nowego przyjaciela :laola: niech się maluszek zdrowo chowa :drinking: :drinking: :drinking: Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Kilka nowych fotek Łysego:) Lewy profil... ...prawy profil... ...od frontu :) Ciekawe co tu wytropie? Zaczaje sie na latajacy listek :) Quote
orsini Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a psinka zdrowa juz??? pytam o mlodsze pokolenie Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 A o co dokladnie pytasz? Jesli o stulejke to w przyszlym tygodniu bedzie mial robiony zabieg. Jesli o oczy to juz coraz zadziej mu ropieja. Quote
anetta Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Gratuluje psiaczka :D Smieszny jest :angel: Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Fotaski Whisky'ego i Brandy Bez komentarza i tak na wszystkich to samo :) Quote
malawaszka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 o ja Cie kręcę - to Ty mas trzy alkohole??? :o :angel: Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 I nastepne juz samego Łysola Dawaj ten smakolyk Uczymy sie wystawiac No przeciez jak dlugo mozna stac. To wcale nie ja przynioslem tego buta Ta smycz tez lezy tutaj przypadkowo Quote
saJo Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 malawaszka napisał(a):o ja Cie kręcę - to Ty mas trzy alkohole??? :o :angel: nie do konca, ten trzeci to moich rodzicow. Quote
Recommended Posts