orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 i jeszcze tu Ci wkleja:)))ja chce taka:))) Quote
anetta Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Czy ten piechu skaczacy przez kolo to ten sam sznaurek co jest na kladce? Czyj to piechu? Quote
saJo Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Bols z kolezankami na spacerku nad rzeka http://www.uwm.edu.pl/wmw/dimico/images/harce/Agility%202004%20120b.jpg Quote
zaba14 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 SaJo ładne zdjęcia i psiak również, ale czytaj regulamin :-? zdjęcia moga miec maksymalną wielkośc 500x500 pikseli.. zmien ich wilgkość lub zmien na linki, nie utrudniaj życie moderatorom. Quote
saJo Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 SaJo ładne zdjęcia i psiak również, ale czytaj regulamin :-? zdjęcia moga miec maksymalną wielkośc 500x500 pikseli.. zmien ich wilgkość lub zmien na linki, nie utrudniaj życie moderatorom. Sorry,zauwazylam dopiero gdy wkleilam.zaraz zmienie. Quote
zaba14 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 SaJo ładne zdjęcia i psiak również, ale czytaj regulamin :-? zdjęcia moga miec maksymalną wielkośc 500x500 pikseli.. zmien ich wilgkość lub zmien na linki, nie utrudniaj życie moderatorom. Sorry,zauwazylam dopiero gdy wkleilam.zaraz zmienie. A więc zwracam honor ;) i czekam na wiecej zdjęć ;) Quote
saJo Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 Ale ja nie umiem zmniejszac zdjec,wiec to troche potrwa.Ale zdjecia mozna znalezc tutaj: http://www.uwm.edu.pl/wmw/dimico/galeria_harce.html Quote
saJo Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 No to obiecane zdjecia Na poczatek dziecinstwo (kiedy to bylo....) Tak wygladalem na drugi dzien gdy przyjechalem do noej panci Z ciasteczkiem Tu siedzialel za kare,gdy nie chcialem sie wysikac na podworku(ale tylko przez jeden dzien,bo potem nauczylem sie wychodzic :evilbat: Z kolezanka Bajka ON morderca Quote
saJo Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Na krzeselku Znowu chrupki,bys mi dala jakiegos kurczaczka... Czytam. U panci najlepiej :) Quote
malawaszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 :klacz: jakie cuuudeńkooooo :multi: a jak zdrówko Bolsika??? no i czy masz już belga w domciu?? :fadein: Quote
Tora Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 cudny psiaczek :D kurcze, onki chociaż pospolite to jednak piekne psiska ;) Quote
saJo Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Zdrowko Bolsa ok.Nie moze juz trenowac(bo moze mu sie pogorszyc stan zdrowia) ale na dzien dzisiejszy moze biegac,bawic sie, nie widac po nim ze jest chory. Belgusia jeszcze nie mam.Cherry byla kryta na poczatku tego tygodnia.Niestety nie tym psem co planowano i nie jestem jeszcze pewna czy wezme szczeniaka z tego miotu.Na razie popatrze czy gdzies jeszcze beda moze jakies fajne szczeniaki.Jak nic nie znajde, to wezme po Cherry. Quote
saJo Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Ale mam kosc! W koszyku(troche z niego wyroslem,ale cuz...) Quote
malawaszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='saJo']Ale mam kosc! SŁONIA UPOLOWAŁ??? :o Quote
saJo Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 malawaszka napisał(a): SŁONIA UPOLOWAŁ??? :o Nie, krowke :lol: Quote
saJo Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Na palisadzie (pancia sama mi ja zrobila :) ) Skacze Plywam Wode mozna tez gonic Quote
malawaszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='saJo']Na palisadzie (pancia sama mi ja zrobila :) ) o rany ale boska fota :klacz: to tło to prawdziwe czy zrobione??? :P Quote
Mokka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 anetta napisał(a):Czy ten piechu skaczacy przez kolo to ten sam sznaurek co jest na kladce? Czyj to piechu? To nie to samo. Ogoniaste i uszate maleństwo to Bangi z Cavano, a ten drugi to Atos z Alternatywy. Quote
orsini Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='saJo']Na palisadzie (pancia sama mi ja zrobila :) ) a potem sie rozpier***:))))i juz nie ma palisady:))bo pancia ma 2 lewe rece:)))i zbic desek nie umie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
saJo Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 orsini napisał(a): a potem sie rozpier***:))))i juz nie ma palisady:))bo pancia ma 2 lewe rece:)))i zbic desek nie umie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mylisz sie Na zdjeciu jest palisada ktora sama zrobilam i stoi na podworku u moich rodzicow.Stoi od 6 lat. A palisada rozpier****** sie ta z Bartaga, ktora robil stolarz-idiota :evilbat: Po moich poprawkach i naprawie nadal najdaje sie do uzytku :) Quote
saJo Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 pilnuje domu z patyczkiem http://www.uwm.edu.pl/wmw/dimico/images/bols/51x.jpg Quote
Recommended Posts