Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bols w pogoni za wiatrem!

img_bols5.3.jpg

Latajacy Bols-trening

img_bols5.4.JPG

Latajacy Bols-trening c.d.

img_bols5.5.JPG

wiecej zdjec bedzie pozniej :)

Ps.mam nadzieje,ze zdjecia nie sa za duze.Jesli jednak sa, ze skrucha przyjmuje nagane

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dziekuje!

Mam nadzieje,ze jeszcze kiedys bedzie mogl rozpedzic sie jak na pierwszym zdjeciu i pogonic wiatr...

A czemu miałby sie nie rozpędzić?

On jest ekstra :-?

Posted

z gwarancja, ze nie przerosnie:)))a jest tak sliczna,ze szkoda mi ja sprzedawac:((((

no , a kto Ci tego Bolsa leczy?wiesz,ze u nas sami "fachowcy":)))))wiec,zebys sie nie zdziwila, jak sie okaze, ze chory na co innego:)))a przez zle leczenie sie o maly wlos na niebieskie pastwiska nie przeniesie, bo to u nas ostatnio modne:))))))))))))))))))

Posted

Nie chce czegos takiego!!!

Primo:Ja musze miec duzo psa do przytulania

secundo:balabym sie,ze takiemu malenstwu krzywde przez przypadek zrobie.

Po trzecie:mam juz zamowionego malinois:linia uzrytkowa,dzadek 3xmistrz swiata IPO,taus robi ogromniaste wrazenie!!!

po czwarte:wole biegac z psem w L,wieksza konkurencja,lepiej mozna sie wykazac,wieksza satysfakcja ze zwyciestwa,wiekrze wyzwanie

A Bolsa lecze u osoby,do ktorej mam zaufanie.Zreszta okazalo sie,ze wcale nie jest tak zle jak sie wydawalo.Dostaje tylko B kompleks i nie wolno mu sie przeciazac9spacery owszem sa wskazane,ale bez skokow,zaganiania koni,waroiactw z innymi psami).

Jezeli cos bedzie nie tak to pojedziemy na tomografie komputerowa do W-awy.

Posted

A jednak Warszawa:))))))))))))))))))))))))))))tu zaufanie nie ma nic wspolnego z brakiem wiedzy:)))))))czasem ELEMENTARNYM brakiem wiedzy:))))))

oj tam ten belg...zes sobie wymyslila...:))))

• 1 month later...
  • 2 weeks later...