saJo Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Bols w pogoni za wiatrem! Latajacy Bols-trening Latajacy Bols-trening c.d. wiecej zdjec bedzie pozniej :) Ps.mam nadzieje,ze zdjecia nie sa za duze.Jesli jednak sa, ze skrucha przyjmuje nagane Quote
saJo Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 Dziekuje! Mam nadzieje,ze jeszcze kiedys bedzie mogl rozpedzic sie jak na pierwszym zdjeciu i pogonic wiatr... Quote
malawaszka Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 trzymamy z Lunką :kciuki: za zdrówko Bolsa Quote
saJo Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 No to jeszcze kilka Odpoczywamy po treningu Z medalem na zawodach IAL we wloclawku trening Quote
arima Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Dziekuje!Mam nadzieje,ze jeszcze kiedys bedzie mogl rozpedzic sie jak na pierwszym zdjeciu i pogonic wiatr... A czemu miałby sie nie rozpędzić? On jest ekstra :-? Quote
saJo Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 A czemu miałby sie nie rozpędzić? On jest ekstra :-? Bols jest chory,ma dyskopatie i na razie nie wolno mu biegac. :( Quote
saJo Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 Niom,niestety! :( Ale trzymajcie kciuki,nie jest najgorzej!Za kilka miesiecy moze byc calkiem dobrze.Mam taka nadzieje... Quote
adda Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Jest wielki i piękniasty. Trzymam kciuki żeby było dobrze i żeby znowu zdobywał medale! Quote
anetta Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Bolski super skacze. Niech sie trzyma cieplutko :) Quote
Cola Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 super psiaczek :) całe stadko trzyma kciuki, aby powrócił do zdrowia :bigok: Quote
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Flaszka co Ty za burki tu wlepiasz?:))))))))))))))))))) http://www.zdjecia252.republika.pl/6.jpg moze chcesz to male cos?:))))bedziesz miala na agility:))) Quote
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 z gwarancja, ze nie przerosnie:)))a jest tak sliczna,ze szkoda mi ja sprzedawac:(((( no , a kto Ci tego Bolsa leczy?wiesz,ze u nas sami "fachowcy":)))))wiec,zebys sie nie zdziwila, jak sie okaze, ze chory na co innego:)))a przez zle leczenie sie o maly wlos na niebieskie pastwiska nie przeniesie, bo to u nas ostatnio modne:)))))))))))))))))) Quote
saJo Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Nie chce czegos takiego!!! Primo:Ja musze miec duzo psa do przytulania secundo:balabym sie,ze takiemu malenstwu krzywde przez przypadek zrobie. Po trzecie:mam juz zamowionego malinois:linia uzrytkowa,dzadek 3xmistrz swiata IPO,taus robi ogromniaste wrazenie!!! po czwarte:wole biegac z psem w L,wieksza konkurencja,lepiej mozna sie wykazac,wieksza satysfakcja ze zwyciestwa,wiekrze wyzwanie A Bolsa lecze u osoby,do ktorej mam zaufanie.Zreszta okazalo sie,ze wcale nie jest tak zle jak sie wydawalo.Dostaje tylko B kompleks i nie wolno mu sie przeciazac9spacery owszem sa wskazane,ale bez skokow,zaganiania koni,waroiactw z innymi psami). Jezeli cos bedzie nie tak to pojedziemy na tomografie komputerowa do W-awy. Quote
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A jednak Warszawa:))))))))))))))))))))))))))))tu zaufanie nie ma nic wspolnego z brakiem wiedzy:)))))))czasem ELEMENTARNYM brakiem wiedzy:)))))) oj tam ten belg...zes sobie wymyslila...:)))) Quote
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 ale dobrze, ze Bolsik wraca do zdrowia...odpocznie sobie przez zime:)) Quote
saJo Posted December 23, 2004 Author Posted December 23, 2004 No to jeszcze kilka fotek http://www.bols5.pupile.pl/pup/images/img_bols5.11.jpg http://www.bols5.pupile.pl/pup/images/img_bols5.14.jpg Quote
anushka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 śliczny ten Bols,mam nadzieję,że wszystko będzie oko :wink: ,uścisk łapy dla niego :lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ale on jest dorodny sliczny :angel: wiecej fotek prosze :Dduuuuuuuuuuuuzo wiecej :D Quote
saJo Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 dbsst Obiecuje ze fotki beda,ale jak dorwe jakis skaner,bo niestety nie mam cyfrowki. Quote
Recommended Posts