Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ma chęć uciekać to tylko do psów, ale nie zwieje mi "sprzed nosa" nigdzie. Teraz już dużo bardziej się pilnuje i jeśli jednak "ogłuchnie" to wystarczy iść/biec w drugą stronę i ją wołać :cool3:

To samo mam ze swoim :P słucha się i spuszczam go ale jak zobaczy psa to już głuchy :roll:

Posted

Bona na ogół musi się przywitać - podlecieć, powąchać - i zostawia psa w spokoju. Chyba, że jakiegoś sobie upatrzy to zaczyna się gonitwa. Ale potrafi całkowicie zignorować psa i latać sobie koło niego jakby go tam nie było ;)

Reszta mojego zwierzyńca ;)

Mimi, kotka, 6 letnia

Frania (Franciszka :lol:), kotka, 2,5 letnia

Obie kotki są wysterylizowane.

I dwa kochane ogonki, pierwsza to Quka (szczurka siostry), a druga Vitka (moja szczura)

Vitka z Boną

A tak sobie śpią :loveu::loveu:

Posted

jakie ogonki :loveu: Bona spokojnie żyje ze szczurkami? jeszcze trochę i się okaże, że to bezproblemowy pies :loveu:

Posted

deer przez chwilę miałam taki pomysł, ale postanowiłam zostawić tak jak jest :oops:

evl tak, z kotkami też ;) A jaka przydatna jest, jak jakaś szczura się "zgubi"... Na prawdę wiele razy mi już w takiej sytuacji pomogła wyczuwając uciekinierkę i doprowadzając mnie do niej. Szczury to już nawet po niej chodziły :eviltong: Chociaż i tak nigdy nie zostawiłabym jej sam na sam z wolno biegającym ogonkiem. Za to chomiki na nią działały okropnie, kiedy pierwszy raz je zobaczyła cały czas leżała przy klatce. Za królikiem sobie dreptała po pokoju :lol: Ale czy taki z niej bezproblemowy pies...

Bartiśkowa_ dziękuję, a o której kotce mówisz? :D Aj tam, moje fotki to amatorszczyzna. Focę Olympusem E-420, póki co obiektywem 14-42mm, ale chcę zakupić 40-150mm ;)

Posted

Jak zwykle łade zdjęcia;)
Nie moge się nadziwić, że Bona żyje w zgodzie z kotami i szczurkami:shocked!: Inari lubiła tylko naszego kota, za to Love nienawidzi wszystkich, łącznie z świętej pamięci kotem który z nami mieszkał.
Szczęściara z ciebie:loveu:

Posted

Sara, dzięki! :p Inarugowa, ona od początku tolerowała takie zwierzęta :cool3: Może dlatego, że od początku chowała się z gryzoniami i kotami? :hmmmm:

:lol:

• 2 weeks later...
Posted

"Boness." napisał(a):
Bo mi się nie chce robić zdjęć tak szczerze :eviltong: Nudno u nas, pogoda fatalna, ostatnio odwiedziliśmy znajomą w Rudzie.

Zdjęcia są z różnych dni.