Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ja głupia jestem... Naprawdę...

Bo właśnie fotki z Chorzowa oglądałam (wszystkie autorstwa mojego taty, bo ja sama mało zdjęć robiłam; bardziej oglądaniem byłam zainteresowana) i zobaczyłam, że na jednej załapał się kawałek Bony... No i powtarzam, że jestem głupia, bo go od razu wycięłam i chcę wstawić tutaj :lol:

No widzicie - niewyraźny (bo wykadrowany), Bonka się odwraca, a ja jeszcze się tym chcę chwalić... Mimo, że nawet nie jest mojego autorstwa :roll:

• 2 weeks later...
Posted

e tam mialabys jedna galerie dla nich :P

A ladne fotki robic to nie problem :P Sama mam teraz taki sam aparat jak ona a mialam canon 350d :P wprawa i umiesz sama ustawiac na manualnyuch

Posted

Dziękiii! :loveu:

Podchody do wilka :lol:

Przed Boniakiem chłopcy stoją na baczność :evil_lol::evil_lol: :eviltong:

Nie udało mi się uwiecznić jak obaj trzymali w pyskach ten patyk :-(

AAA, mój patyczek!

Posted

Ojejciu, Bonka śliczna! :loveu:
Zawsze to powtarzam i zawsze mam rację :diabloti:

I nie dziw się, że chłopcy jej tak słuchają. Wreszcie to królowa Bona :evil_lol:
A zresztą - dziewczyny górą! :diabloti: ;)
(co nie oznacza, że Jimmy i Łowca nie są boscy :razz:)

Posted

śliczne psiaki, zastanawiam się, że nie boisz się pannicy puszczać luzem, wraca na każde przywołanie? :cool3: podobno u husky bywa z tym różnie ;)

Posted

Dziękujemy wszystkim! :oops:

evl
oj bywa, bywa... nie puszczam jej wszędzie, bo nie wraca niestety na każde zawołanie od razu, ale wraca ;) Po za tym to ona sobie biega tak "obok" nas, czasami odbiega dalej, ale nie ucieka. Teraz na ogół sobie już spaceruje luzem, czasami jej odbija i zaczyna się bawić z Jimmem, ale przy rowerze to czuje się jak nowo narodzona ;) Skończyły się już u niej lata głuchoty totalnej... Powiem, że nie jest super posłuszna, nie mniej jest psem, którego mogę puścić na pewnym gruncie :razz: Jeśli ma chęć uciekać to tylko do psów, ale nie zwieje mi "sprzed nosa" nigdzie. Teraz już dużo bardziej się pilnuje i jeśli jednak "ogłuchnie" to wystarczy iść/biec w drugą stronę i ją wołać :cool3: