Boness. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam w naszej galerii :p Bonka urodziła się 23 czerwca 2002r w krakowskiej hodowli Norweski Fiord. Jej rodzicami są ELIOT Legenda Północy i CLAUDIA Polarni Przyjaciele. Już za młodu pokazała swój charakterek :cool3: Wredna, niezależna baba kochająca ludzi i nie mająca żadnych oporów przed pójściem za nieznajomym :mad: A zresztą... trzeba ją samemu poznać :eviltong: No i tak wygląda ta moja pannica :loveu: Quote
Boness. Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dziękujemy, witamy i również pozdrawiamy :p Z dzisiejszego spacerku: Quote
Boness. Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Gdzie jest Bona? :evil_lol: To wszystko :p Quote
ARGIS Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu: ps. w Imageshack mozna wrzucic wiecej niz jedna fotke na raz?? Quote
Boness. Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Nie, wątpię :shake: Przynajmniej ja nie mogę. Dziękujemy :p Quote
Shaunell Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O, galerię założyłyście! :cool1: Śliczna Bona:loveu: No, nie tylko z wyglądu. Też charakterek i talent ma cudny oczywiście :loveu: Quote
Shaunell Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ARGIS']Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu: ps. w Imageshack mozna wrzucic wiecej niz jedna fotke na raz??[/quote] Nie, nie można. Ale można otworzyć dużo okien i wszędzie wpisać adres imageshack. Wtedy będzie zapewne szybciej niż wstawianie w jednym. Quote
mortikia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bona przypomina mi suczkę znajomych Moonflower :) Quote
Boness. Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Przepraszam, że jako właścicielka tak rzadko temat odwiedzam, ale nie mam dużo czasu na komputer.. :-( Mnie to tam nie przeszkadza - są dwa psy, szczęścia dwa razy więcej :cool3: Dziękujemy wszystkim :D Na razie dam jedną fotkę.. :eviltong: Quote
Boness. Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Dziękujemy :p A ja nadrabiam zaległości... Quote
Ancia123 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć spodobala mi się twoja Sunia ;)) Jest śliczniasta xD.... Czekam na więcej pięknych fot... Pozdrawiam..:) Wpadnij do nas :)) Quote
ARGIS Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Pięknulka :loveu: pstrykaj foty! Zapraszamy do nas :p Quote
Recommended Posts