Jump to content
Dogomania

[Chorzów] Alfi mial szczescie, Dzaga ... mam nadzieje ale wiary mi brak!!!

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodziak maslak kochany. Oby mu tam zawsze dobrze było...

Ksiażeczke CHorzów wyśle bezpośrednio do domku.
W bazie czipów pozostanie wpisane schrosnisko ale adres właściciela dopisali nowych właścicieli

Posted

Alfi już po ściągnięciu szwów. Bardzo lubi jeździć autobusem, do każdego chciał wchodzić:lol:. Uspokoił się więc mnie sika, chodzi przy nodze reaguje na zawołanie (będę nieskromna ale ja go tego nauczyłam:p) a mąż właścicielki zapowiedział że żona ma spać z córką a on z Alfim.hihi:evil_lol:

Posted

[quote name='basiagk']Alfi już po ściągnięciu szwów. Bardzo lubi jeździć autobusem, do każdego chciał wchodzić:lol:. Uspokoił się więc mnie sika, chodzi przy nodze reaguje na zawołanie (będę nieskromna ale ja go tego nauczyłam:p) a mąż właścicielki zapowiedział że żona ma spać z córką a on z Alfim.hihi:evil_lol:

no i to sie nazywa ład i porzadek :diabloti:

Posted

Wybaczam Ci Bonsai:p ale kolejnego nie chcę bo moje psy prawdopodobnie od małego chwyciły jakieś choróbsko, możliwe że kaszel kennelowy i bardzo się o nie martwię:-(

Posted

No to teraz trzymam kciuki, żeby ci szybko twoje psy wyzdrowiały i... żebym mogła ci szybko kolejnego przywieźć :evil_lol:. Bo wiesz, za tydzień jadę do Krakowa... i jak to tak, z pustymi rękami mam jechać :diabloti:

Posted

Moje psy powoli do siebie dochodzą a Alfi został przemianowany na Tofika:p
Miłość między Panem a Alfim vel Tofik kwitnie tak że Pani gdy sie spóźni nie ma gdzie spać:lol:

Posted

[SIZE=3]wybaczcie offa:

BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI

BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

Wiadomości z domu Alfiego vel Tofika. Wszystko w porządku, rozrabia, słucha pana, z pania troche gorzej ale to podobno solidarność plemników. Jak wczoraj dzwoniłam to Alfi podobno spał pod kołdrą. Jeszcze posikuje ale to przeiez jeszcze szczeniak. Wlaścicileka twierdzi, że nie jest tragicznie;)
Fotki mam dostać więc jak bede na dogo to wkleje. Na dogo przez jakis czas bedę rzadziej ( i nie dlatego, że mam zalany panel:great:) tylko dlatego że życie czasami robi nam figle ze zdrowiem.
Beda fotki to wkleję. Pozdrawiam kohane cioteczki.:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']basiu zdrowiej! dbaj o siebie!
Dziekuję cioteczko:calus:

Na razie wklejam jedno zdjęcie bo na innych są ludzie i muszę się dowiedzieć czy sie zgadzają. Ale fotki sa fajniutkie.
A tu Alfi w swoim ulubionym kąciku za piecykiem:loveu: Może to nie pałace ale po co komu takie?:evil_lol: