basiagk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Alfi ze swoją starszą koleżanką Psotką. Alfi na swojej ulubionej kanapie:loveu: i jeszcze raz z Psotka w słoneczku Quote
basiagk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No ja nie mogę!!! Żadnej reakcji!!!:mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='basiagk']No ja nie mogę!!! Żadnej reakcji!!!:mad::mad::mad: [FONT=Arial]ciiiii ciotki pewnie odgarniają śnieg do galerii ;)[/FONT] Quote
amikat Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Słodziak maslak kochany. Oby mu tam zawsze dobrze było... Ksiażeczke CHorzów wyśle bezpośrednio do domku. W bazie czipów pozostanie wpisane schrosnisko ale adres właściciela dopisali nowych właścicieli Quote
basiagk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Alfi już po ściągnięciu szwów. Bardzo lubi jeździć autobusem, do każdego chciał wchodzić:lol:. Uspokoił się więc mnie sika, chodzi przy nodze reaguje na zawołanie (będę nieskromna ale ja go tego nauczyłam:p) a mąż właścicielki zapowiedział że żona ma spać z córką a on z Alfim.hihi:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='basiagk']Alfi już po ściągnięciu szwów. Bardzo lubi jeździć autobusem, do każdego chciał wchodzić:lol:. Uspokoił się więc mnie sika, chodzi przy nodze reaguje na zawołanie (będę nieskromna ale ja go tego nauczyłam:p) a mąż właścicielki zapowiedział że żona ma spać z córką a on z Alfim.hihi:evil_lol: no i to sie nazywa ład i porzadek :diabloti: Quote
basiagk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Fotka zapożyczona z galerii na NK właścicielki ps. Alfi spał z panem do 24, potem przemieścił się na kanapę:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 to musi byc milosc :loveu::loveu::loveu: http://img291.imageshack.us/img291/3655/3d527e8528kk6.jpg Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :loveu::loveu::loveu: http://img291.imageshack.us/img291/3655/3d527e8528kk6.jpg Quote
bonsai_88 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Basiu.. a może przywieźć ci kolejnego :diabloti:? Wcześniejszy brak zachwytów musisz mi wybaczyć - w Krakowie byłam, a tam neta brak :placz: Quote
basiagk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Wybaczam Ci Bonsai:p ale kolejnego nie chcę bo moje psy prawdopodobnie od małego chwyciły jakieś choróbsko, możliwe że kaszel kennelowy i bardzo się o nie martwię:-( Quote
bonsai_88 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to teraz trzymam kciuki, żeby ci szybko twoje psy wyzdrowiały i... żebym mogła ci szybko kolejnego przywieźć :evil_lol:. Bo wiesz, za tydzień jadę do Krakowa... i jak to tak, z pustymi rękami mam jechać :diabloti: Quote
basiagk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Moje psy powoli do siebie dochodzą a Alfi został przemianowany na Tofika:p Miłość między Panem a Alfim vel Tofik kwitnie tak że Pani gdy sie spóźni nie ma gdzie spać:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cieszę się że piesek znalazł domek !:lol::loveu::lol::loveu: Quote
amikat Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 A moze jakies foteczki????? PRosimy!!!!! Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [SIZE=3]wybaczcie offa: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
basiagk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wiadomości z domu Alfiego vel Tofika. Wszystko w porządku, rozrabia, słucha pana, z pania troche gorzej ale to podobno solidarność plemników. Jak wczoraj dzwoniłam to Alfi podobno spał pod kołdrą. Jeszcze posikuje ale to przeiez jeszcze szczeniak. Wlaścicileka twierdzi, że nie jest tragicznie;) Fotki mam dostać więc jak bede na dogo to wkleje. Na dogo przez jakis czas bedę rzadziej ( i nie dlatego, że mam zalany panel:great:) tylko dlatego że życie czasami robi nam figle ze zdrowiem. Beda fotki to wkleję. Pozdrawiam kohane cioteczki.:loveu: Quote
basiagk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sorki za offa:Rose: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dom-dla-szczeniaka-inaczej-buda-lancuch-ostrowiec-swietokrzyski-132377/ Quote
basiagk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='agaga21']basiu zdrowiej! dbaj o siebie! Dziekuję cioteczko:calus: Na razie wklejam jedno zdjęcie bo na innych są ludzie i muszę się dowiedzieć czy sie zgadzają. Ale fotki sa fajniutkie. A tu Alfi w swoim ulubionym kąciku za piecykiem:loveu: Może to nie pałace ale po co komu takie?:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ................................... Quote
Recommended Posts