basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jutro w Krakowie odbiorę szczeniorka od Reyes:p Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dobrze, że i tutaj historia rozwija się pomyślnie :) Quote
amikat Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Potwierdzam!!! Jutro wyjazd o 8:30 z Katowic! Quote
basiagk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Mała zmiana planów. Mały dziś ma zabieg kastracji i będzie u mnie jutro. Reyes będzie mogła spokojnie się kurować a przywiezie Dżoja do Krakowa Bonsai_88 a ja go sobie wezmę i pojadę do domu:p Quote
Tengusia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 dziewczyny prosze o ogloszenia malucha !!!!!!! telefon kontaktowy w sprawie adopcji podawajcie do Basi u ktorej pies bedzie, telefon jest podany w pierwszym poscie !!!!!!!! Quote
Basia i Barni Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ciachnęli jojecka ;)[/FONT] no to już nie podzwoni :diabloti: Quote
agaga21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 AMSTAFF SZCZENIAK PRĘGUSEK DO ADOPCJI!! (548464183) - Aukcje internetowe Allegro basiagk, porób mu ładne foteczki to dodam do allegro. Quote
amikat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ciachnęli jajecka ciachneli! Mały pojechał!!!!! Taki fajny dziubek DZIDZIUŚ! Świetny!!! Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Melduje się:p Podróż odbyła sie bez problemów choć musieliśmy stać miedzy przedzialam bo sie ludzie krzywo patrzyli. Mały zjednał sobie mlodego faceta (sam ma pitbulle), który podarował mu paczkę słonecznika bo to dobre dla psa. Szczeniorek w końcu sie zmęczył i usypiał mina butach. Pierwsze spotkanie z moimi psami przeżyłam prawie jak maturę ale zachowały sie wspaniale. Pozwoliłam im na ustalenie hierarchii choc w wykonaniu 3 amstaffów moze to kogos wystraszyć. Teraz juz jest spokojniej. wszystkie psy zmęczone. Teraz oficjalnie proszę o zmianę imienia bo nauczyłam go reagowania na imię Alfi. W pociągu nauczył się również siad:p Później reszta relacji.:loveu: Quote
amikat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Alfi - super imię dla młodego inteligenta.... a mój mąż mówił do niego dzidziuś.... Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Martwi mnie że szczylek trochę tak jakby kaszlał lub próbował wymiotować.Raz z wymiotował wodę. Mam nadzieje, że to tylko efekt narkozy a ja glupia zapomniałam że po tym nie wolno psu dawać nic do jedzenia i dostał troszkę suchej karmy:shake: Quote
amikat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 z tego co wiem to oni mu dali karme już dzisiaj o 5 rano :crazyeye::roll: Quote
Tengusia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Basia ciesze sie ze wszystko jest OK :multi: wiedzialam ze Abra i Pako bez wiekszych problemow zaakceptuja szczeniora - pewnie gdyby byl starszy to mialabys klopot a tak kto ruszy takie siusiumajtka :diabloti: czekamy teraz na zdjecia lobuza i mysle ruszymy na dobre z ogloszeniami, przydalyby sie tez jakies bazarki co by na ewentualne wizyty u weta uzbierac i na karme dla szkraba :p Anetko powiedz mi czy wet i karma moga isc na fakture fundacji a my potem wplacimy wam kase na konto ??? Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A to tak na dzień dobry:p Relaks po nerwowym dniu na podusi:loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]Alfi :loveu::loveu::loveu: fajniuśko [/FONT] Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zapoznanie z grupą:evil_lol: Basiu a co ta fajny piesek stoi z tamtej strony? (bardzo mu sie podobało własne oblicze) Już luzik Troszkę smutny Portrecik A teraz Alfi chrapie na podusi:loveu: Quote
agaga21 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ile on może mieć?bo ja go ogłaszam na allegro jako 2,5-3 miesięcznego ale on chyba jest ciut starszy, co? Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Kofiemu tez bardzo podoba się jego oblicze w lustrze :evil_lol: Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Oby tak dalej bo na razie siuśmajtek z niego okropny Abra oprowadza kawalera po terenie Zwariowane bullowate:evil_lol: i tak dalej.... Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agaga21']ile on może mieć?bo ja go ogłaszam na allegro jako 2,5-3 miesięcznego ale on chyba jest ciut starszy, co? W papierach ma 5 miesięcy, będzie wysoki. Lece bo chcę!:Dog_run: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]:roll:jakie zwariowane ....normalne :p http://img515.imageshack.us/img515/9766/alfi8xq9.jpg[/FONT] Quote
basiagk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Pierwsze spanko na osobistej podusi:loveu: Quote
Recommended Posts