Tengusia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='amikat']Spróbuje pomóc. Dzwonie do chorzowa Anetko tobie to pomnik trza jakis wystawic Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a idż że, idz że! Jak bedziesz takie rzeczy pisać to tu nie zajrzę wiecej! Zapytam Danusie Rejes czy by go nie zawiozła! Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a to tu ukrył się tymczasowicz Basi:evil_lol: Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Danusia Rejes nasze słoneczko powiedziała że go biedaka pociągiem zawiezie! Mam nadzieje ze tu zajrzy zaraz Quote
Tengusia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='amikat']a idż że, idz że! Jak bedziesz takie rzeczy pisać to tu nie zajrzę wiecej! Zapytam Danusie Rejes czy by go nie zawiozła![/quote] nie fochaj juz Anetko :loveu: Quote
MartynaP Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dziwne to -jak ja dzwonilam w sprawie Froda to bez problemu pani powiedziala ze go nie dadza znaczy sie "zaklepalam " go sobie. Nawet ostatnio pani dzwonila do mnie ze sa znowu szczeniaki. Tam tylko do 16 mozna sie dodzwonic-w roboczy dzien :cool3: Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basiagk']Ludzie pomóżcie mi pomóc!!!:placz::placz::placz: Może ktoś mógłby psiaka przetrzymać na kilka dni, do soboty:modla:[/quote] Nawet jak bym mogła to co to da, skoro ja z Warszawy? Tez transport byłby potrzebny :placz: [quote name='agaga21']a może wsiąść w pociąg i przewieźć psiaka...?[/quote] No to chyba najlepszy pomysł... EDIT: taaaa nim mój net zaczął poprawnie działac i odpisałam to już pełno nowych postów :angryy: Trzymam kciuki!!! Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Danusia moze jechac jutro o 9:30 z Katowic - na miejscu w Tarnowie jest 12;30. Rano mój mąż wyciagnie go ze schroniaska. Ja tam zadzonie rano. Czy ktoś Danusie w Tarnowie odbierze z pociagu> Potem trzeba ją wsadzić z powrotem do wagonu!:lol: Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 szukamy kagańca dla pociagu dlatakiego GROŻNEGO PSA!!! Quote
basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Reyes']Melduje gotowość. :p[/quote] Danusiu czy masz już pociąg ustalony na powrót? Quote
Tengusia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='MartynaP']dziwne to -jak ja dzwonilam w sprawie Froda to bez problemu pani powiedziala ze go nie dadza znaczy sie "zaklepalam " go sobie. Nawet ostatnio pani dzwonila do mnie ze sa znowu szczeniaki. Tam tylko do 16 mozna sie dodzwonic-w roboczy dzien :cool3:[/quote] widac ja pani nie przypadlam do gustu :shake: Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie przepadam za tym schroniskiem ale z drugiej strony.... my też jesteśmy podejrzliwe no nie? Quote
Guest Reyes Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basiagk']Danusiu czy masz już pociąg ustalony na powrót?[/quote] Teoretycznie czy praktycznie :D W Tarnowie będę o 12:32 miło by było jakby ten który wraca do Katowic i jest u Was 12:29 się spóźnił, ale nie liczę. Jeśli nie będę mieć szczęścia, wracam z przesiadką w Krakowie (o 13:39 w Tarnowie) . Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: na cześć Reyes Danusu kochanej!!!!! ja tylko zamieszałam.. o 8 rano będę w schronie po malucha. Cholewcia - nie mam kagańca dla potworka.... kto ma taki rozmiar? jak nie dostanie nylon od mojej Taksuni Quote
Guest Reyes Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 na cześć Reyes Danusu kochanej!!!!! Oj :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ja się tylko wożę w te i we wte... Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='amikat']Nie przepadam za tym schroniskiem ale z drugiej strony.... my też jesteśmy podejrzliwe no nie? [FONT=Arial]ale Tenqusia była zarekomendowana przez znajomą tej pani więc nie wiem dlaczemu miała by być podejrzliwa :razz:[/FONT] Quote
basiagk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No to do jutra!:multi: A potem niech się dzieje wola nieba..... Quote
Recommended Posts