Brysio Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iwan jest ośmioletnim mieszańcem Owczarka Niemieckiego. Jest duży i masywny. Od szczeniaka pilnował firmy, jednak po jej zlikwidowaniu stał się tylko ciężarem, był juz nikomu niepotrzebny więc oddali go do schroniska. Iwan jest bardzo posłuszny, to typowy pies pilnujący, który może służyć człowiekowi jeszcze przez wiele lat. Nauczony życia na dworze doskonale nadaje się na strórza. Iwan całe zycie spędził na słuzeniu człowiekowi, teraz sam w schronisku bez dotyku i kontaktu z ludzmi marnieje i popada w depresję:( Musimy mu dać szansę, nie wolno go skreślać go ze względu na wiek. Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 On tak prosi o zaopiekowanie sie nim:( Quote
Asta17 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mój Kochany Ivanek:loveu: On potrzebuje domu na już i to na serio! :shake: Namiary w ogłoszeniach możecie podawać jak coś na mnie. Quote
aganela Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Może załóżcie mu też wątek na Owczarek.pl i na owczarki w potrzebie.?? Niedawno na owczarek. pl była sunia onka 5-letnia.która też pilnowała firmy i ją oddali bo zastąpił ,,ją"monitoring. Na szczęscie wolontariuszki szybko znalazły jej dom,ale musiały ją trochę do niego dowieźdź. Więc może Iwo też się uda????:multi: Quote
Basia i Barni Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 podniosę - on ma taki smutny wyraz pyska- taki niechciany jest :-( Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 aganela napisał(a):Może załóżcie mu też wątek na Owczarek.pl i na owczarki w potrzebie.?? Niedawno na owczarek. pl była sunia onka 5-letnia.która też pilnowała firmy i ją oddali bo zastąpił ,,ją"monitoring. Na szczęscie wolontariuszki szybko znalazły jej dom,ale musiały ją trochę do niego dowieźdź. Więc może Iwo też się uda????:multi: świetny pomysł...poprosze Agamike o pomoc Quote
agamika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Forum Owczarek.pl: Iwan-niewygodna pozostałość po zlikwidowanej firme ASTA JA NIE ZNAM tWOICH NAMIARÓW :shake::oops: wiec nie wrzuce na watek ich juz dzis kurcze tylko ze on ma 8 lat juz ... tak patrząc on ma obniżony tył , stawy mogą zacząć mu sie juz dawać powoli we znaki :-(...zeby przez totylko nie wyl.dowałznowu w schronisku, tzn chodzi mi o to zeby uwazac kto go ewezmie na stróza ewentualnie :oops::oops::oops: Quote
pati_zabrze Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zrobiłam na szybko banerki, mam nadzieje, że się przydadzą. Psiak jest śliczny, trzymam kciuki żeby szybko znalazł domek ;) 150 x 100 100 x 100 Quote
Asta17 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Z jego stawami jak na razie wszystko ok. amstaff2@poczta.fm kom. 509 450 480 gg 8429081 Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nieumiem wgrac tego bannera :cool1: Quote
pati_zabrze Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Basia i Barni napisał(a):nieumiem wgrac tego bannera :cool1: Qrcze nie wiem dlaczego, u mnie wgrywa się bez problemu :roll: Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 o i jest banerek ale musiałam usunać burego ,bo zeskoczyło mi dół ,dlaczego? Quote
Brysio Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 sliczne banerki dziekujemy bardzo;) Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='pati_zabrze']Zrobiłam na szybko banerki, mam nadzieje, że się przydadzą. Psiak jest śliczny, trzymam kciuki żeby szybko znalazł domek ;) 150 x 100 100 x 100 świetne :) Quote
Klaudus__ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Podniosę... I prześlę tu i tam... Biedaczek... Quote
Zbójini Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Brysio'] mieszańcem Owczarka Niemieckiego. jakim meszańcem? przecież to ONek... Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zbójini napisał(a):jakim meszańcem? przecież to ONek... Tak tak...Brysio miała to zmienić :) Quote
Zbójini Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [Śląsk] Iwan 8 lat ON - Owczarek w Potrzebie - Owczarki Niemieckie - Forum Allegro ma? Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Zbójini'][Śląsk] Iwan 8 lat ON - Owczarek w Potrzebie - Owczarki Niemieckie - Forum Allegro ma? jeszcze nie....nie ma chętnych na razie Quote
agamika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jusstyna85 napisał(a):jeszcze nie....nie ma chętnych na razie :mad: na gg mi trza konkretnie pisać co trzeba ;) jsk przychodze do domu to juz mało kumata jestem :oops::evil_lol: dorzucę go tez do profilu OwP na nk jeśli nie macie nic przeciwko zaczyna mnie coraz bardziej trafiac na takie pozbywanie sie psów :angryy: Quote
Recommended Posts