Jump to content
Dogomania

IWAN- 8 letni w typie ON-Sam jak palec:( marnieje i popada w depresje za TM [*]

Recommended Posts

Posted

Iwan jest ośmioletnim mieszańcem Owczarka Niemieckiego. Jest duży i masywny. Od szczeniaka pilnował firmy, jednak po jej zlikwidowaniu stał się tylko ciężarem, był juz nikomu niepotrzebny więc oddali go do schroniska. Iwan jest bardzo posłuszny, to typowy pies pilnujący, który może służyć człowiekowi jeszcze przez wiele lat. Nauczony życia na dworze doskonale nadaje się na strórza. Iwan całe zycie spędził na słuzeniu człowiekowi, teraz sam w schronisku bez dotyku i kontaktu z ludzmi marnieje i popada w depresję:( Musimy mu dać szansę, nie wolno go skreślać go ze względu na wiek.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może załóżcie mu też wątek na Owczarek.pl i na owczarki w potrzebie.??
Niedawno na owczarek. pl była sunia onka 5-letnia.która też pilnowała firmy i ją oddali bo zastąpił ,,ją"monitoring.
Na szczęscie wolontariuszki szybko znalazły jej dom,ale musiały ją trochę do niego dowieźdź.
Więc może Iwo też się uda????:multi:

Posted

aganela napisał(a):
Może załóżcie mu też wątek na Owczarek.pl i na owczarki w potrzebie.??
Niedawno na owczarek. pl była sunia onka 5-letnia.która też pilnowała firmy i ją oddali bo zastąpił ,,ją"monitoring.
Na szczęscie wolontariuszki szybko znalazły jej dom,ale musiały ją trochę do niego dowieźdź.
Więc może Iwo też się uda????:multi:

świetny pomysł...poprosze Agamike o pomoc

Posted

Forum Owczarek.pl: Iwan-niewygodna pozostałość po zlikwidowanej firme

ASTA JA NIE ZNAM tWOICH NAMIARÓW :shake::oops: wiec nie wrzuce na watek ich juz dzis

kurcze tylko ze on ma 8 lat juz ... tak patrząc on ma obniżony tył , stawy mogą zacząć mu sie juz dawać powoli we znaki :-(...zeby przez totylko nie wyl.dowałznowu w schronisku, tzn chodzi mi o to zeby uwazac kto go ewezmie na stróza ewentualnie :oops::oops::oops:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
jeszcze nie....nie ma chętnych na razie

:mad: na gg mi trza konkretnie pisać co trzeba ;) jsk przychodze do domu to juz mało kumata jestem :oops::evil_lol:

dorzucę go tez do profilu OwP na nk jeśli nie macie nic przeciwko

zaczyna mnie coraz bardziej trafiac na takie pozbywanie sie psów :angryy: