Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdecydowanie na teren wystawy powinny mieć wstęp tylko i wyłącznie psy, które są wystawiane..
Również ten kwitnący przed wystawą handel (psy, koty w klatkach, w których normalnie trzyma się króliki!) powinny znaleźć się na celowniku odpowiednich służb - ale akurat z tym to chyba każda wystawa walczy.. A przynajmniej powinna..
Tu na pewno in plus Pan mówiący przez megafon o tym, żeby unikać kupowania w ten sposób szczeniąt - ale niestety chyba samo mówienie nie wystarczy :shake:

No to się poczepiałem.. :eviltong:
Ogólnie wrażenia pozytywne - dość dobrze zorganizowana, kameralna powiedziałbym wystawa :)
Pogoda dopisała - no.. może czasem za mocno powiało, ale grunt, że ulewa nie postanowiła popsuć imprezy :)

Pozdrawiam

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, było sympatycznie zoorganizowane. Szczeniaki przed wystawą... Ech- problem większości, jak nie każdej wystawy.

Pochwalimy się :)-
Fest HANIBAL- Doskonała, lokata 1, CWC, NDPWR, BOB!

(P.S. Ładne medale)

Posted

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych!

My również się pochwalimy
VERSUS Dynastia Bulli - CWC, NDPwR, BOB, BOG :multi:
Ma ktoś może zdjęcia z wyborów III grupy? Byłabym wdzięczna za fotkę mojego staffika :loveu:

Posted

Z PRZYJEMNOŚCIĄ GRATULUJĘ WYSTĘPU FRANCESCY Z Marcyporęby [SIZE=4],żółtej dożycy ,oraz Sabinie i Karolowi z hodowli d'Iscanaro.Pierwsze miejsce i BOB !!!

Małgorzata z Marcyporęby

Posted

osobek napisał(a):
Przykro mi , ale przez wawe nie jedziemy. Jade trasa Sierpc- wloclawek- kalisz.

:multi: A ja byłam i przywiozłam złotko i CWC oraz Najpiękniejszą sukę w Rasie.:lol:

Posted

ROOFI - czy mogę sobie "skraść" fotki z III grupy? :roll:

[quote name='gorcorgi']:multi: A ja byłam i przywiozłam złotko i CWC oraz Najpiękniejszą sukę w Rasie.:lol:
GRATULACJE !! :multi:

Posted

gorcorgi napisał(a):
:multi: A ja byłam i przywiozłam złotko i CWC oraz Najpiękniejszą sukę w Rasie.:lol:

Gratuluje:) Tylko jak to się ma do mojej wypowiedzi??

Posted

ROOFI napisał(a):
To jeszcze kilka psiaków.

Czy masz jeszcze kilka zdjęć szpiców miniaturowych - w szczególosci tego co stoi taki jeden na zdjeciu - tak rudy.

P.s. czy mogę umiescic zdjecie ojego psa na swojej stronie www z podpisem ze jestes autorem zdjecia ( tylko czy mam podac nick z dogo czy chcesz imie i nazwisko ?)