Różyczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [SIZE=2][SIZE=2]PROPONOWANA LISTA SĘDZIÓW - KALISZ 2009: GRUPA FCI SĘDZIA FCI I Katarzyna Fiszdon Albin Majsnar-Słowacja ON FCI II Piotr Król Jadwiga Niciewicz Maria Bruska Maciej Kozber Liliana Bachurzewska FCI III Eugeniusz Nagiel Wojciech Myszkowski Małgorzata Zakrzewska FCI IV Beata Żeglicka FCI V Janina Staniszewska-Borkowska FCI VI Tomasz Mroczek FCI VII Małgorzata Lorenc FCI VIII Monika Cyperling Ewa Szeremeta FCI IX Iwona Urbanowska Paweł Szemraj FCI X Małgorzata Lorenc [SIZE=2]Z góry przepraszamy za ewentualne zmiany wynikające z ważnych przyczyn. http://www.zk-kalisz.tonet.pl/ Quote
asiol Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ktoś jedzie?? Sędziowanie z podziałem na rasy [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=2]Grupa I Albin Majsnar-Słowacja ON OWCZAREK NIEMIECKI Katarzyna Fiszdon POZOSTAŁE RASY Grupa II Piotr Król BOKSER OWCZAREK KAUKASKI BERNARDYNY OWCZAREK ŚRODKOWOAZJATYCKI ROTTWEILER Niciewicz Jadwiga BERNEŃSKI PIES PASTERSKI DUŻY SZWAJCARSKI PIES PASTERSKI NOWOFUNDLAND LEONBERGER Maria Bruska PINCZERY SZNAUCERY DOBERMANY MŁODY PREZENTER Maciej Kozber BULDOG ANGIELSKI DOG NIEMIECKI DOG KANARYJSKI DOG Z MAJORKI DOGUE DE BORDEAUX Liliana Bachurzewska MASTIFY CANE CORSO CZARNY TERIER HOVAWART FILA BRASILEIRO SHAR PEI Grupa III Eugeniusz Nagiel YORKSHIRE TERRIER FOKSTERRIERY TERRIER SZKOCKI TERRIER WALIJSKI Zdzisław Kitliński WEST HIGHLAND WHITE TERRIER NIEMIECKI TERRIER MYŚLIWSKI AIREDALE TERRIER POZOSTAŁE RASY Zakrzewska Małgorzata TERIERY TYPU BULL Grupa IV Beata Żeglicka JAMNIKI Grupa V Janina Staniszewska-Borkowska WSZYSTKIE RASY Grupa VI Tomasz Mroczek Grupa VII Małgorzata Lorenc Grupa VIII Monika Cyperling GOLDEN RETRIEVER COCKER SPANIEL ANGIELSKI Ewa Szeremeta LABRADOR RETRIEVER POZOSTAŁE RASY Grupa IX Iwona Urbanowska CHIHUAHUA DŁUGOWŁOSA i KRÓTKOWŁOSA PUDLE SHIH TZU MOPS Paweł Szemraj POZOSTAŁE RASY Grupa X Małgorzata Lorenc Maciej Kozber CHARCIK WŁOSKI Zgłoszenia do 31.05 :) [/FONT][/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To ja od razu spytam czy miałby ktoś wolne miejsce dla jednej osoby(dorzucam się do paliwa)? Quote
Neiven Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja się wybieram. Służę pomocą w kwestii zaprezentowania psa. Proszę o wcześniejszy kontakt: 661 863 565 Quote
Marihuana Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Poszukuje transportu dla jednej osoby + pies. Quote
osobek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A dokladniej skad chcesz jechac? bo nie wiedze nazwy miasta w profilu? Quote
Pheobe Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Mam pytanie! Czy ktos jedzie moze z Bydgoszczy lub przez Bydgoszcz i bylbysklonny zabrac jedna osobe BEZ PSA? Bylabym wdzieczna!!!! moj mail benenatus@gmail.com pozdrawiam ;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kaliska wystawa słabo obstawiona przez dogomanię. Quote
Marihuana Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 osobek napisał(a):A dokladniej skad chcesz jechac? bo nie wiedze nazwy miasta w profilu? z Warszawyyy.... :razz: Quote
osobek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Przykro mi , ale przez wawe nie jedziemy. Jade trasa Sierpc- wloclawek- kalisz. Quote
simbik Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Kaliska wystawa słabo obstawiona przez dogomanię. Nie tak słabo :lol:. Ja z dwoma sztukami się stawiam :roll:. Quote
ROOFI Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Plan sędziowania i spis wystawców na stronie internetowej oddziału. Quote
asiol Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Na maila tak, ale numerek pocztą jeszcze nie doszedł :) Quote
Zuza i Noddy Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A czy jest może ktoś na forum z oddziału Kalisz? Quote
bagira@sara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 asiol napisał(a):Ok, też już mamy potwierdzenie ;) ja przedwczoraj dostalam potwierdzenie;) asiol zobaczę "twoje piękności-Haniego" w realu:lol:;) Quote
kira Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A czy jest może ktoś na forum z oddziału Kalisz? Jeśli coś potrzebujesz to jestem do dyspozycji . Quote
Zuza i Noddy Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 kira napisał(a):Jeśli coś potrzebujesz to jestem do dyspozycji . Byłabym bardzo wdzięczna za chociaz przybliżoną godzinę eliminacji do MP. Bardzo by mi to ułatwiło ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 gdyby ktoś był z aparatem przy ringu ras ozdobnych, baaaardzo proszę o fotki z oceny lhasa apso Quote
DżekiB Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Niestety potwierdzenie i numerek nie dotarły:shake: (na szczecin właśnie wyjęłam ze skrzynki) Mam pytanie - do której godziny będę mogła zgłosić się po numerek do sekretariatu bo planowałam przyjazd na 11-tą ale żeby nie okazało się że jest to za późno:p Quote
kira Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Byłabym bardzo wdzięczna za chociaz przybliżoną godzinę eliminacji do MP. Bardzo by mi to ułatwiło ;) Z tego co się dowiedziałem,to zacznie się około godziny 12 . Wszystko zależy od tego , kiedy sędzia zakończy ocenę na swoim ringu. pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 kira napisał(a):Z tego co się dowiedziałem,to zacznie się około godziny 12 . Wszystko zależy od tego , kiedy sędzia zakończy ocenę na swoim ringu. pzdr. Bardzo dziękuje ;) Quote
Recommended Posts