Ania :) Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Izuuus']Nie wierzę, ile tu zdjęć :O Wszytskie boskie, moj Anduś :loveu: [quote name='Kaya93']O jaaa zdjęcia są :loveu: http://i48.tinypic.com/bgtzrd.jpg cudny Anduś :buzi: tak wg to dzień dobry :hand: [quote name='evelynka']http://i48.tinypic.com/bgtzrd.jpg Duży czarny chopok....śliczny [quote name='Shel']Wreszcie foty :multi: dziękujemy :loveu: :loveu: Te fotki powinny Wam na dłuższy czas starczyc :razz:
Izuuus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Te fotki powinny Wam na dłuższy czas starczyc Chyba sobie jaja robisz, ja już chcę nowe :cool3:
Ania :) Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Izuuus napisał(a):Chyba sobie jaja robisz, ja już chcę nowe :cool3: hahaha chyba nie :D
Shel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ania :) napisał(a):hahaha chyba nie :D Chyba tak :P
Izuuus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ania :) napisał(a):hahaha chyba nie :D Grozisz mi?! :cool:
Ania :) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Shel napisał(a):Chyba tak :P Zobaczymy :cool: Izuuus napisał(a):Grozisz mi?! :cool: Tobie ? Nigdy w życiu xD Bałabym się .. xD
Cieplutkaa. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Hej Wam .. ! :) Nie było nas tu tysiąc pięćset sto dziewięćset lat, a może i dłużej .. ^^ Ale przyszłyśmy i na wspaniałe foty trafiłyśmy . :) Slicznosci moje . : ))))
Ania :) Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Hej Wam .. ! :) Nie było nas tu tysiąc pięćset sto dziewięćset lat, a może i dłużej .. ^^ Ale przyszłyśmy i na wspaniałe foty trafiłyśmy . :) Slicznosci moje . : )))) A no dawno, Nas u was też dawno nie było ... Akurat trafiliście na świeżą porcję fotek :D :)
Aga&Ganja Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Śliczności! :loveu: http://i48.tinypic.com/2ppg038.jpg
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ooo.. Jak dużo fotek! :D Wszystkie śliczne! A Anduś Przecudowny
Minerva Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przyszłyśmy w odwiedziny a tu pusto i cicho... Gdzie się podziewacie?
Ania :) Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Minerva']Przyszłyśmy w odwiedziny a tu pusto i cicho... Gdzie się podziewacie?[/QUOTE] Bo nie mam zdjęć już .. i w poniedziałek ferie mi się już skończyły i tak o. A na dogo jestem codziennie. :)
Minerva Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ania :)']Bo nie mam zdjęć już .. i w poniedziałek ferie mi się już skończyły i tak o. A na dogo jestem codziennie. :)[/QUOTE] Mnie się jeszcze ferie nie zaczęły, a tu już po :D
bianka19 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dawaj jakieś oznaki życia Aniu.. Bo do nas już wogóle nie wpadasz..
Ania :) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Minerva']Mnie się jeszcze ferie nie zaczęły, a tu już po :D No niestety ... [quote name='bianka19']Dawaj jakieś oznaki życia Aniu.. Bo do nas już wogóle nie wpadasz.. [quote name='bianka19']Co się nie odzywasz? Rzadko zaglądam do innych galerii.. staram się śledzić na bierząco,ale nie chce mi się pisać :eviltong: [quote name='Izuuus']Kiedy planujesz jakiś wypad do Andusia? ;) Nie mam pojęcia .. może za tydzień . Zobaczymy. ;)
Ania :) Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 bianka19 napisał(a):Och ty leniu! Czemu leniu ?
bianka19 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ania :) napisał(a):Czemu leniu ? Bo nie chce ci się pisać , jak do naszej galerii wejdziesz :placz:
Ania :) Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 bianka19 napisał(a):Bo nie chce ci się pisać , jak do naszej galerii wejdziesz :placz: W żadnej praktycznie nie pisze. ;) Wole pospacerować po innych tematach niż w galeriach. Choć oczywiście staram się zaglądać do nich. Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Hej :buziak:
Recommended Posts