Ania :) Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Izuuus napisał(a):Ojej, a jaki masz kolor pokoju tam? ;) Zrób fotki, zrób. Dawno tego mojego czarnego potworka nie widziałam.. :(:loveu: Żółty ;) a sufit w drewnie ;) Minerva napisał(a):Czekamy na fotki :loveu: Co do telefonu to i tak najbardziej zależało mi na czarnym, średnio mi się podobają te obudowy, ale ja to ja ;p. evelynka napisał(a):Czekamy :D No i się nie doczekacie xd Zapomniałam kompletnie o fotach później ...
Evelynkaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zaniedbujesz nas Aniu:( Przy okazji sorki za offa ale zerknijcie i zapamiętajcie... http://www.youtube.com/watch?v=FiT_sbqTL3s
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej Wam :hand: Śnieg posypał u Was? Bo u nas sypie, i to z werwą :lol:
Ania :) Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='evelynka']Zaniedbujesz nas Aniu:( Przy okazji sorki za offa ale zerknijcie i zapamiętajcie... http://www.youtube.com/watch?v=FiT_sbqTL3s Nic na to nie poradzę ... [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: Śnieg posypał u Was? Bo u nas sypie, i to z werwą :lol: Hej :buzi: Posypał posypał :angryy: Ja jestem totalnie chora .. ale stwierdziłam, że jakoś się przemęcze jeszcze jutro w szk. No i prawdopodobnie jadę jutro do domu. :)
Evelynkaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Zdrówka życzymy, a na zdjęcia poczekamy :D
Ania :) Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 WeronikaM napisał(a):więc fotki będą ???????????? ;) evelynka napisał(a):Zdrówka życzymy, a na zdjęcia poczekamy :D dziękuję. Już się troszkę lepiej czuję .. ;) Zdjęć nie ma. Pod choinkę dostaję tel to wtedy porobię zdjęcia psiakom. :)
Kaya93 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hej kochanie :buzi: ktoś tu chyba dziś ma urodzinki :siara: A więc: Aniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, spełnienia marzeń i mnóstwo miłości :buzi:
Ania :) Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Kaya93']Hej kochanie :buzi: ktoś tu chyba dziś ma urodzinki :siara: A więc: Aniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, spełnienia marzeń i mnóstwo miłości :buzi: Dziękuję kochana :buzi: :buzi: :buzi:
Evelynkaa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wszystkiego naj naj naj lepszego życzymy, lizuski od Alexa, całuski ode mnie :D
Izuuus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wszystkiego najlepszego i w ogóle naj naj życzę Ci jaa :loveu: :Rose:
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Spóźnione najlepszego na urodzinki oraz Wesołych świąt, szalonego Sylwka i leżenia w rowach pełnych śniegu po udanym Sylwku :loveu: Tosia i Fredzia
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku!!! :loveu:
Karolina. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Century Gothic]Wesołych Świąt ;) [/FONT] Kiedy będziesz miała zdjęcia Andy'ego? :eviltong: Mogłabyś wstawić coś od święta :eviltong:
Ania :) Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Dziękuję Wszystkim za życzenia. Wysłałabym wszystkim, ale z szybkością tego internetu zajęłoby mi to pół dnia, więc tutaj tylko napiszę dla wszystkich: Wesołych Świąt ! zdjęcie mam jedno. ;) ale nie wiem kiedy je wstawię, bo muszę do Kalisza jechać :P
Ania :) Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Słabej jakości, ale chcieliście to macie xD [IMG]http://i50.tinypic.com/2vinwcn.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/wwatrb.jpg[/IMG] wygląda jakby miał lewą łapę spuchniętą, ale nie ma ;) tak na zdjęciu wyszło... dobranoc. ;)
Izuuus Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jaki on jest cudowny, ja poproszę więcej zdjęć :loveu:
Ania :) Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Izuuus']Jaki on jest cudowny, ja poproszę więcej zdjęć :loveu:[/QUOTE] doskonale wiesz, że nie bd na razie więcej xD
Evelynkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czarny bykuś kochany....jaki on duży :D:D:D...super wygląda
Karolina. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Biedny Anduś :-( Zostawili go na dworze, i nie chcą wpuścić do domu :shake: Hej :loveu:
Recommended Posts