Ania :) Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej haj helloł :grins: Izuuus napisał(a):Hej kochani :hand: Hej dziewuszki ;)
Ania :) Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Minerva napisał(a):Kiedy możemy się spodziewać fotek? hm.... jade tam na przyszły weekend. Ale nie wiem czy będę miała czym focić .. ale postaram się coś wykombinować, ale nie obiecuje :)
Ania :) Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Kaya93 napisał(a):Dzień dobry :buzi: Dobry wieczór :buzi: Pestka napisał(a):To czekamy na fotki! ;) Dzisiaj przypadkiem trafiłam do domu xd Jak to zwykle piątek spędziłam z Michałem i nagle zaproponował, że jedziemy do mnie tam do domu. To pojechaliśmy :D W końcu zobaczyłam Andusia, bo już dłuższy czas go nie widziałam :loveu: Miałam zrobić zdjęcia, ale później zajęłam się robieniem sałatki i zapomniałam .. Byłam też dzisiaj w salonie orange przedłużyć umowę no i wybrałam Samsunga Corby, ale dostanę go dopiero pod choinkę -.-' no cóż ;] ok, opowiedziałam cały dzień, idę :P
WeronikaM Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 samsung corby - fajny -napisz później jak będzie się sprawował ;)
Pestka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Samsunga Corby ja mam od jakiegoś czasu i powiem Ci że super telefon :loveu: a jaka obudowę wzięłas? kolor.
Ania :) Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 WeronikaM napisał(a):samsung corby - fajny -napisz później jak będzie się sprawował ;) Napiszę to dopiero po świętach xD Pestka napisał(a):Samsunga Corby ja mam od jakiegoś czasu i powiem Ci że super telefon :loveu: a jaka obudowę wzięłas? kolor. ja chciałam różową, jakbym wybrała różową to bym dostała tą plus jeszcze różową z kółkami, ale nigdzie już prawie nie mają różowych .. jedynie znaleźli jedną różową z kółkami no to będę miała czarną, białą i różową z kółkami, ale powiedzieli, że jeżeli się da to tą białą zamienią na żółtą lub pomarańczową bo ja nie chce białej :P a Ty jakie masz?
Ania :) Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Minerva napisał(a):Też mam corby, w czarnej obudowie ;p A inne jakie masz kolory ? ;)
Linssi Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witamy sie szybko i zapraszamy na watek Biszkopcika :) http://www.dogomania.pl/threads/174991-Jeszcze-ma-nadziejAE-A-e-po-niego-wrA-cAE-PiAE-kny-biszkiopcik-od-pA-A-roku-na-ulicy
Ania :) Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']Heloł Andulce cóż tam słychać?:loveu: O kto tu ui nas zawitał :P A u nas wporządku.. ;) [quote name='WeronikaM']zawsze tyle kolorków na raz dają ??? No z tego co wiem to zawsze ;) tzn zawsze dawają czarny i jeden kolor z czego jeden z kółkami.. ale tutaj podmieniają :evil_lol:
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 no trocha nos tu nie było ogólnie jak u wszystkich xD
Ania :) Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Anula & Bono']no trocha nos tu nie było ogólnie jak u wszystkich xD w zasadzie mnie u was też dawno nie było xd
WeronikaM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 tzn zawsze dawają czarny i jeden kolor z czego jeden z kółkami. no to super ;) ;) ;)
Minerva Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Ania :)']A inne jakie masz kolory ? ;)[/QUOTE] Biały i biały w zielone kółka, innych nie było ;/
Ania :) Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='WeronikaM']no to super ;) ;) ;)[/QUOTE] mhm. ;) [quote name='Minerva']Biały i biały w zielone kółka, innych nie było ;/[/QUOTE] to bym się troche wkurzyła ... Ja jednak bd miała dwie różowe z czego jedna w kółka. :P
Izuuus Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A czarnych w kółka nie było? Różwy jest niefajny :D Ale jak kto lubi;)
Ania :) Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Izuuus napisał(a):A czarnych w kółka nie było? Różwy jest niefajny :D Ale jak kto lubi;) nie ma czarnych w kółka chyba .. xd no ja wiem, że Ty nie lubisz różu :D A ja jestem teraz u Andusia :loveu: tzn już od piątku xd i dzisiaj jeśli po mnie Michał przyjedzie to wracam. :) Jak nie zapomne to postaram się dzisiaj jakieś foty zrobić, ale jak już będą to wstawie je tu albo jutro wieczorem albo we wtorek xD
Izuuus Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ania :) napisał(a):nie ma czarnych w kółka chyba .. xd no ja wiem, że Ty nie lubisz różu :D A ja jestem teraz u Andusia :loveu: tzn już od piątku xd i dzisiaj jeśli po mnie Michał przyjedzie to wracam. :) Jak nie zapomne to postaram się dzisiaj jakieś foty zrobić, ale jak już będą to wstawie je tu albo jutro wieczorem albo we wtorek xD Ojej, a jaki masz kolor pokoju tam? ;) Zrób fotki, zrób. Dawno tego mojego czarnego potworka nie widziałam.. :(:loveu:
Minerva Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Czekamy na fotki :loveu: Co do telefonu to i tak najbardziej zależało mi na czarnym, średnio mi się podobają te obudowy, ale ja to ja ;p.
Recommended Posts