Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
Kiedy możemy się spodziewać fotek?

hm.... jade tam na przyszły weekend. Ale nie wiem czy będę miała czym focić .. ale postaram się coś wykombinować, ale nie obiecuje :)

Posted

Kaya93 napisał(a):
Dzień dobry :buzi:

Dobry wieczór :buzi:
Pestka napisał(a):
To czekamy na fotki! ;)

Dzisiaj przypadkiem trafiłam do domu xd Jak to zwykle piątek spędziłam z Michałem i nagle zaproponował, że jedziemy do mnie tam do domu. To pojechaliśmy :D W końcu zobaczyłam Andusia, bo już dłuższy czas go nie widziałam :loveu: Miałam zrobić zdjęcia, ale później zajęłam się robieniem sałatki i zapomniałam .. Byłam też dzisiaj w salonie orange przedłużyć umowę no i wybrałam Samsunga Corby, ale dostanę go dopiero pod choinkę -.-' no cóż ;]
ok, opowiedziałam cały dzień, idę :P

Posted

WeronikaM napisał(a):
samsung corby - fajny -napisz później jak będzie się sprawował ;)

Napiszę to dopiero po świętach xD
Pestka napisał(a):
Samsunga Corby ja mam od jakiegoś czasu i powiem Ci że super telefon :loveu:
a jaka obudowę wzięłas? kolor.

ja chciałam różową, jakbym wybrała różową to bym dostała tą plus jeszcze różową z kółkami, ale nigdzie już prawie nie mają różowych .. jedynie znaleźli jedną różową z kółkami no to będę miała czarną, białą i różową z kółkami, ale powiedzieli, że jeżeli się da to tą białą zamienią na żółtą lub pomarańczową bo ja nie chce białej :P a Ty jakie masz?

Posted

[quote name='Anula & Bono']Heloł Andulce cóż tam słychać?:loveu:
O kto tu ui nas zawitał :P
A u nas wporządku.. ;)
[quote name='WeronikaM']zawsze tyle kolorków na raz dają ???
No z tego co wiem to zawsze ;) tzn zawsze dawają czarny i jeden kolor z czego jeden z kółkami.. ale tutaj podmieniają :evil_lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']no to super ;) ;) ;)[/QUOTE]
mhm. ;)
[quote name='Minerva']Biały i biały w zielone kółka, innych nie było ;/[/QUOTE]
to bym się troche wkurzyła ... Ja jednak bd miała dwie różowe z czego jedna w kółka. :P

Posted

Izuuus napisał(a):
A czarnych w kółka nie było? Różwy jest niefajny :D Ale jak kto lubi;)

nie ma czarnych w kółka chyba .. xd no ja wiem, że Ty nie lubisz różu :D
A ja jestem teraz u Andusia :loveu: tzn już od piątku xd i dzisiaj jeśli po mnie Michał przyjedzie to wracam. :)
Jak nie zapomne to postaram się dzisiaj jakieś foty zrobić, ale jak już będą to wstawie je tu albo jutro wieczorem albo we wtorek xD

Posted

Ania :) napisał(a):
nie ma czarnych w kółka chyba .. xd no ja wiem, że Ty nie lubisz różu :D
A ja jestem teraz u Andusia :loveu: tzn już od piątku xd i dzisiaj jeśli po mnie Michał przyjedzie to wracam. :)
Jak nie zapomne to postaram się dzisiaj jakieś foty zrobić, ale jak już będą to wstawie je tu albo jutro wieczorem albo we wtorek xD

Ojej, a jaki masz kolor pokoju tam? ;)
Zrób fotki, zrób. Dawno tego mojego czarnego potworka nie widziałam.. :(:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...