Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka19 napisał(a):
Aaa też dobrze :loveu:
mam nadzieję , że foty będą :cool3:;)

Kiedyś na pewno będą .. Nie mam czym robić .. Dzisiaj miałam tam jechać, ale kumpela wyciąga mnie na impreze :P Ale i tak zdjęć nie bd xD
Minerva napisał(a):
Hej Wam :hand:
Coś pusto u Andusia.

Hej :buzi:
Od kiedy jest ten nowy wygląd to nawet nie mam ochoty wchodzić na dgm ..

Posted

Witaj Aniu
Anduś jest przeuroczy taka czarna kluseczka, uwielbiam duże psy, niestety stwierdziłam że mam za małe mieszkanie i dlatego mam białasa:)
Co tak zdążyłam się dowiedzieć to psiaka będziesz widywać tylko w weekendy?? smutno:(
Buziamy i miziamy mocno

Posted

CaneSs napisał(a):
Siemanko! CO tam u was!?

Hej. :) Ja zdycham po imprezie i zaraz uciekam odespać. Rozmawiałam z mamą i Anduś jest grzeczniutki, zdrowiutki i w ogole :D
evelynka napisał(a):
Witaj Aniu
Anduś jest przeuroczy taka czarna kluseczka, uwielbiam duże psy, niestety stwierdziłam że mam za małe mieszkanie i dlatego mam białasa:)
Co tak zdążyłam się dowiedzieć to psiaka będziesz widywać tylko w weekendy?? smutno:(
Buziamy i miziamy mocno

A mi się zawsze marzył westie :loveu: Ale, że mama nie przepada za małymi szczekliwymi psami to zdecydwaliśmy się na labka.
Minerva napisał(a):
Jakoś trzeba się przyzwyczaić...

Jakoś próbuje... ;P

Posted

Hejka :)
Uczysz się w liceum czy studiujesz? Ja aż boje sie pomysleć co będzie za kilka jak moje plany sie powiodą i pojadę studiować to co mi się marzy. Nie wiem czy będę mogła wynająć mieszkanie i wziąć Tinę ze sobą czy zostawię ja rodzicom. Aż strach myśleć. Tylko, że jak wszystko pójdzie dobrze, to najbliżej będę studiować w Olsztynie, a to jakieś 3h od Torunia.
Pozdrawiam.

Posted

Talia napisał(a):
Hejka :)
Uczysz się w liceum czy studiujesz? Ja aż boje sie pomysleć co będzie za kilka jak moje plany sie powiodą i pojadę studiować to co mi się marzy. Nie wiem czy będę mogła wynająć mieszkanie i wziąć Tinę ze sobą czy zostawię ja rodzicom. Aż strach myśleć. Tylko, że jak wszystko pójdzie dobrze, to najbliżej będę studiować w Olsztynie, a to jakieś 3h od Torunia.
Pozdrawiam.

W liceum ;) Ja się trochę bałam tej naszej rozłąki, bo oboje jesteśmy ze sobą zżyci. To zawsze ja wychodziłam z nim na spacery, szkoliłam itp. Nie mieszkamy ze sobą od września .. i już się w sumie przyzwyczaiłam, że obok nie mam mojego psa, tylko wrednego kota :evil: Ale jak jest tylko możliwośc to go odwiedzam ;)

Posted

Minerva napisał(a):
A co to za wredny kot :D?

Mojej babci -.-' taki zwykły dachowiec. Kotka, ma jakieś 9 lat[?] ale wredne kocisko strasznie xD
Może też dlatego tak mówię, bo nie lubię kotów :P

Posted

evelynka napisał(a):
Ja też nie przepadam za kotami, jak chcesz to Alex się z nim rozprawi :D on też uwielbia kotki hihi gonić

To dawaj Alexa :D Andy to taka ciapa, że się tej kotki boi, ale inne koty pogoni xd
WeronikaM napisał(a):
ale śliczny labradorek :)

będę do was zaglądać czasem :loveu:

Dziękuje ;) :buzi:

Posted

Jak mozna nie lubić kotów. Wbija pazury w rękę, wydrapują strony w gazetach, skaczą po półkach i wszystko zwalają. To takie kochane stworzenia ;p.

Posted

Minerva napisał(a):
Jak mozna nie lubić kotów. Wbija pazury w rękę, wydrapują strony w gazetach, skaczą po półkach i wszystko zwalają. To takie kochane stworzenia ;p.

Mam nadzieję, że to była ironia xd Ten kot ani nie drapie, ani nie skacze po meblach. Tylko jest brudna i w nocy zawsze kogos budzi zeby ja wypuscic na dwor -.-' i w ogole ma wredny wyraz pyska xd
WeronikaM napisał(a):
kiedy będą fotki ????????????????? :mad:

OjOJ ... tego to ja nie wiem ... dłuuuuuugo sobie poczekacie.. ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
jade tam do Ciebie, pofocić Andusia.

Zapraszam. ;)
WeronikaM napisał(a):
a gdzie ty jesteś ??

Kupiliśmy dom na wsi 40km od Kalisza, ale ja zostałam w Kaliszu u babci ze względu na szkołę, no a do domu nie wiem kiedy pojadę ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...