Ania :) Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ha, bo już usunęłam :diabloti: Ile będę się chwalić :cool1: Hej wam :loveu:[/QUOTE] Cwaniara :eviltong: Hej wam :buzi:
Ania :) Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='CaneSs']Siemmmmano! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Izuuus']Witam wieczorkowo. :loveu:[/QUOTE] Hej Wam :buzi: :buzi: A ja jestem baardzo zła dzisiaj ...
Karolina. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hej :loveu: [quote name='Ania :)'] A ja jestem baardzo zła dzisiaj ...[/QUOTE] A co się stało? :-(
Ania :) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :loveu: A co się stało? :-([/QUOTE] Hej :buzi: Miałam iść wczoraj na połowinki mojej szk (organizowane przez uczniów nie przez szkołę), ale nie poszłam, bo mój Michał nie mógł, a jakbym poszła bez niego to by był zły i w ogóle :roll:
dadiii Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 hejka :D:D my w koncu do was dotarlysmy xD masz slicznego czarnuszka :loveu: co tam u was?? :D
Ania :) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Minerva']Hej Wam :hand:[/QUOTE] Hej :) [quote name='dadiii']hejka :D:D my w koncu do was dotarlysmy xD masz slicznego czarnuszka :loveu: co tam u was?? :D[/QUOTE] O hej :D bo naprawiły się linki w bannerach :evil_lol: A ja właśnie siedzę u Andego :) wyczesałam go dzisiaj ... bo już zaczyna linieć -.-' No i jutro na cmentarz do Konina. [quote name='Shel']Hej Wam! :][/QUOTE] Hej ;]
Cavalierkaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witajcie Halloween-owo? Chodzicie dzisiaj po domach? my nie :placz:
Ania :) Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='CaneSs']Witajcie Halloween-owo? Chodzicie dzisiaj po domach? my nie :placz:[/QUOTE] [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: Jak tam po Halloween :cool3:?[/QUOTE] Nigdy nie chodziłam po domach .. no może raz .. ;) Halloween spędziłam u Kasi i z nią i sąsiadem trochę popiliśmy,ale ja nie dużo,bo jakoś miałam dzień dziwny :roll: Dzisiaj rano na cmentarz do Konina jechaliśmy. Niedawno wróciłam i teraz idę tu w Kaliszu z Michałem na cmentarz, bo ciemno jest i tak ładnie to wszystko wygląda. :)
angelus222 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Hej, u nas nowe fotki Jaspera więc zapraszamy :lol: No i czekamy na jakieś fotograficzne nowości Andy'ego :eviltong:
Minerva Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 O tak... Cmentarz nocą świetnie wygląda :loveu: A tak w ogóle to brywieczór wam ;)
Ania :) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='angelus222']Hej, u nas nowe fotki Jaspera więc zapraszamy :lol: No i czekamy na jakieś fotograficzne nowości Andy'ego :eviltong:[/QUOTE] Już u Was byliśmy :loveu::loveu: [quote name='Minerva']O tak... Cmentarz nocą świetnie wygląda :loveu: A tak w ogóle to brywieczór wam ;)[/QUOTE] Prawda ;) Dzień dobry ^^
Ania :) Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='CaneSs']Siemmacie ;) Co tam u was ? :p[/QUOTE] Ja mam teraz troszkę nauki :roll: [quote name='Minerva']Hej Wam, kiedy będziesz u Andy'ego?[/QUOTE] Imienia się nie odmienia. ;] Po prostu "Andego" bo czyta też się Andy, nie Endi ;) Nie wiem kiedy będę u niego ...
Minerva Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Ania :)']Imienia się nie odmienia. ;] Po prostu "Andego" bo czyta też się Andy, nie Endi ;) Nie wiem kiedy będę u niego ...[/QUOTE] Aha, teraz będę wiedziała :p
Ania :) Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Aha, teraz będę wiedziała :p[/QUOTE] Nie ma sprawy. ;) Prawie wszyscy się mylą. ;)
Izuuus Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nawet ja się myliłam. :diabloti: Witam Was śnieżnie [SIZE="1"](ale już bez śniegu) :hand:
Ania :) Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Izuuus']Nawet ja się myliłam. :diabloti: Witam Was śnieżnie (ale już bez śniegu) :hand: Wiem :eviltong: Hej :buzi: :buzi:
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Heeej Cwaniaro. :eviltong: Zapomniało to się o nas?! :mad: Tęskniliśmy :diabloti:
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy czarna perełkę:loveu: Śliczny labus:lol:
Recommended Posts